Зорица екс Милева Написано Јул 16, 2010 Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 Sad će da ispadne da sam hteo nešto da prozivan ženske na forumu, a ja se samo malo hteo našaliti sa VSI hfvguio hfvguio .... Čuj Mileva štreberka 0110_hahaha .... Merak, ćevap, seven up 0110_hahaha .... A što da prozivaš? Ja se niđe ne pronađoh u tom prozivanju, a žensko sam. Ala ,mi večeras kontalica ne radi uopšte bighugbighug Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 16, 2010 Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 hfvguio bighugbighug Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 16, 2010 Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 greengrin znaaaaao 777bakisin znaaaaao greengrin greengrin greengrin Шта се ложиш на те зелене главе и на ту зелену лобању? bleh тај зелени ми је омиљени смајли greengrinево ти једна лепша лобања ако ти смета ова зелембаћ klapklap клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 16, 2010 Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 klapklap Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јул 19, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 19, 2010 Na zahtev mnogih, posle velikog sveckog uspeha prvog stripa o heroini Mari veroučiteljci, ŽRU Comics objavljuje skandalozni broj "Marina mladost" u kojem saznajemo kako je zapravo Mara dobila svoje moći i postala veroučiteljica. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јул 19, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 19, 2010 MARINA MLADOST (strip u nastavci) nastaviće se... Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јул 20, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 20, 2010 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јул 20, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 20, 2010 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јул 20, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 20, 2010 nastaviće se.... Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јул 20, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 20, 2010 nastaviće se... Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mara Написано Јул 20, 2010 Пријави Подели Написано Јул 20, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јул 20, 2010 Пријави Подели Написано Јул 20, 2010 :cheesy2: klapklap klapklap klapklap crvenilo 319.gif ekstra Шта се ложиш на те зелене главе и на ту зелену лобању? :cheesy2: тај зелени ми је омиљени смајли :cheesy2:ево ти једна лепша лобања ако ти смета ова зелембаћ :cheesy2: Е баш Ти хвала на тој лепшој лобањи. klapklap Ова зелењива лубања ме саблажњива. :cheesy2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 21, 2010 Пријави Подели Написано Јул 21, 2010 klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap Шта се ложиш на те зелене главе и на ту зелену лобању? klapklap тај зелени ми је омиљени смајли klapklapево ти једна лепша лобања ако ти смета ова зелембаћ takeoff Е баш Ти хвала на тој лепшој лобањи. klapklap Ова зелењива лубања ме саблажњива. klapklap јадан ти, па и ти имаш лобању dada :cheesy2: klapklap клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 21, 2010 Пријави Подели Написано Јул 21, 2010 http://images2.layoutsparks.com/1/140827/animated-watery-skull-laughing-31000.gif Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука