w.a.mozart Написано Јул 13, 2010 Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 prosto,idete na ovu adresu http://www.smiliegenerator.us/smileys/generators/spraysig/index.php ubacite tekst,izaberite stil i to je to...imate svog smajlija Ленка* је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јул 13, 2010 Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јул 13, 2010 Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јул 13, 2010 Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јул 13, 2010 Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 Ma to ti je moj Cveki, zato što ja volim da budem mimo svijet :group111: Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јул 13, 2010 Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 Ma to ti je moj Cveki, zato što ja volim da budem mimo svijet 1405_love Ne od ovog sveta_koncert Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
olgica Написано Јул 16, 2010 Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 Zdravo svima. Dali ste mi domaci zadatak oko ovog smaila sto pise sprejem.Doterala sasm do kraja, ali mi rezultat ne ispada tacan. Kako da usnimim u kompjuter i da prebacim ovde na forum. Pomoć. bighugbighug.gif' class='bbc_emoticon' alt='bighugbighug' /> Ne bih yelela da prodjem ovako. bighugbighug Речи су као пчеле, оне су истовремено и мед и жаока. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 16, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 šta hoćeš da piše bighugbighug napiši tekst pa ću ti pokazati Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 16, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
olgica Написано Јул 16, 2010 Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 Odavde ne idem! Речи су као пчеле, оне су истовремено и мед и жаока. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јул 16, 2010 Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 Odavde ne idem! zru Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 16, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 evo uputstva-i obavezno staviti kvalitet snimka na 480 na youtube-u kao i full screen Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 16, 2010 Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 А користиш це клинер а ја користим power pack Шта је боље ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 16, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 meni je kliner... mada je to stvar navike... inače trenutno koristim tudj komp 0110_hahaha Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 16, 2010 Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 meni je kliner... mada je to stvar navike... inače trenutno koristim tudj komp 0110_hahaha 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука