сербон Написано Јул 9, 2010 Пријави Подели Написано Јул 9, 2010 Модератор DEJAN прави испаде које неко од администратора покрије.Задњи пут то се догодило на теми о црквењаку, где је његов коментар приписан новом члану Dejan89. а модератор Pedja напише у многоблажој форми своје неслагање са стилом проте Џомића и одмах на видљивом делу форума добије укор од колеге из администарције. зашто се мешам у оно што није мој посао, питаћете се? Па зато што је индикативно који став моће да прође а који не може. Црквењаков блог који је једна маестрална слика духовног живота нашег народа, али је политички не ангажован, не прави никакву поларизацију. Са друге стране блог проте Џомића је заиста јефтино штиво које није за озбиљан коментар, али се одмах брани, нарочито се брани морални и духовни интегритет протин, а да га нико није доводио у питање. Питам се, зашто? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јул 9, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 9, 2010 Па како за кога. И један и други је блог одличан, сваки на свој начин. Многе ствари које се провлаче тек тако у Цркви сада излазе на видело. Иначе, ово да Пеђа добије критике је само твоја визија. Ми најбоље знамо како функционишемо. Баш као једно тело, али свако ради оно за шта је талентован. Апсолутно је нетачно да Пеђа, који је глобални модератор, добија било које критике, већ је то само ствар разговора. Уосталом, зашто би се ми некоме правдали? Мислим да је одвише тема о Модерацији. Хајмо мало о нечем другом. П.С. Долазиш ли на сабор? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Јул 9, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 9, 2010 Па како за кога. И један и други је блог одличан, сваки на свој начин. Многе ствари које се провлаче тек тако у Цркви сада излазе на видело. Иначе, ово да Пеђа добије критике је само твоја визија. Ми најбоље знамо како функционишемо. Баш као једно тело, али свако ради оно за шта је талентован. Апсолутно је нетачно да Пеђа, који је глобални модератор, добија било које критике, већ је то само ствар разговора. Уосталом, зашто би се ми некоме правдали? Мислим да је одвише тема о Модерацији. Хајмо мало о нечем другом. П.С. Долазиш ли на сабор? Овако ради прави мајстор,скрене причу , али морам признати на праву страну. Шта ћу кад сам слаб на Мораву, Шумадију,... Користим прилику да све сабораше поздравим , зажелим здравље, личну срећу, и свако добро од Господа. Ја ћу бити десетак хиљада километара источно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Јул 9, 2010 Пријави Подели Написано Јул 9, 2010 Па како за кога. И један и други је блог одличан, сваки на свој начин. Многе ствари које се провлаче тек тако у Цркви сада излазе на видело. Иначе, ово да Пеђа добије критике је само твоја визија. Ми најбоље знамо како функционишемо. Баш као једно тело, али свако ради оно за шта је талентован. Апсолутно је нетачно да Пеђа, који је глобални модератор, добија било које критике, већ је то само ствар разговора. Уосталом, зашто би се ми некоме правдали? Мислим да је одвише тема о Модерацији. Хајмо мало о нечем другом. П.С. Долазиш ли на сабор? Овако ради прави мајстор,скрене причу , али морам признати на праву страну. Шта ћу кад сам слаб на Мораву, Шумадију,... Користим прилику да све сабораше поздравим , зажелим здравље, личну срећу, и свако добро од Господа. Ја ћу бити десетак хиљада километара источно. Мада бих више волео да си са нама и телом.... Ако тамо има православна црква,(а да ли више има игде на свету да је нема), "видимо" се у Недељу, 22.августа... :cheesy: dada crvenilo "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Јул 10, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 10, 2010 Цитат: дибидусрус 09. Јул , 2010, 22:36:00 У једној далекој Русији, где има људи који и незнају где је Србија и шта је то, у неком селу где и нема много људи, могу се срести свештеници који сматрају да је правилно Причешћивати се на свакој служби. И који сматрају да је пост храном само помагалац да би се постило на прави начин и то: умом, вољом и осећањима. 09.05.на Ден Победи уместо на прослави у граду, био сам на Литургији у Вјаземском (120км јужно од Хабаровска) у цркви Св Николаја Мирликијског. Нису се сви причестили, било је прилично мале деце, и што је занимљиво за певницом су три жене хорски певале, а једна од њих је све време видљиво тактирала (ваљда се тако каже). По литургији служена је и молитва за (нисам сигуран али претпостављам све који су страдали у Отаџбинском рату). Ако буде прилике поставићу неке слике. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Јул 10, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 10, 2010 Корисници активни у протеклих 15 минута: сербон, Милан Меденица ака Меда Брутал :cheesy:, Dragi, Ништавило, PACTKO, vladimir1111, Aлекса, sekastarča, Veca, Искушеник, Веселин, Lidija, Saša Kojović, kasijana, W.A.Mozart, Буба, e2rdavid, Solomon Kane, PETAR M Највише присутних корисника данас: 126. Највише присутних корисника: 207 (29. Мај , 2010, 17:22:31) Ово су присутни, у време кад Пабло дивља! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука