Јаков. Написано Јул 9, 2010 Пријави Подели Написано Јул 9, 2010 Ovaj snimak datira od proleća 2007 godine, kada je episkop Jovan Šumadijski smenio oca Nešu iz Venčana. Možda se sećate te "afere"... Zanima me šta je danas sa glavnim junakom (koji se doduše i ne pojavljuje na snimku) ocem Nešom? Ima li neko info? Ovaj snimak je uglavnom na sablazan, jer se komentarima vređaju sveštenici... Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јул 9, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 9, 2010 Отац Неша је свештеник код Владике Никанора. Могло је ово другачије да се заврши, али је можда овако и боље. Ово је врло интересантан снимак и говори ко је наш Владика. Човек који је храбар и који лепо каже народу шта је и како је. И један човек лепо каже: што нам то нисте пре рекли Владико? Да, и ми треба више да радимо на диховном просвећењу нашег народа. Ево, Патријарх Кирил је благословио да свештеници узимају активно учешће у раду на интернету, а имају сајтове... али ми смислимо да то није битно. Е, када ми нећемо-има ко хоће. зато намсе сваког дана множе секташи, расколници, сатанисти... То вређање свештеника на интернету је за саблазан свакоме ко помисли да иде путем Цркве. То што раде квази- православци не раде ни атеисти. Имам пријатеље који се изјашњавају као атеисти. Они никад ми не би рекли такве гадости. Па зар човек Цркве да тако говори? То само показује да нема Духа Бижијег, јер не може из једног извора тећи горка и слатка вода. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука