Jump to content

Ваше мишљење о Српском сабору Двери?

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

• Одговори 68
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

........??????,

??? ????, ??? ??????...

sta znaci "visoko" ?

mene odbijaju koliko me i privlace, posto ne znam nista o njima, a organizuju krajnje obrazovne tribine cetvrtkom na masincu u beogradu. svakojaki krem pravoslavni je bio do sad, i opet ce doci :cheesy3:

nekako su mi, uticajem medija najvise, otprilike u malo boljem svetlu nego obraz i 1389.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Да,како се финансирају?

Сналазе се како знају и умеју. Сами се финансирају од својих средстава, продаја часописа, двд-а, донације итд. Ми овде у Лапову имамо сарадњу са овим покретом младих људи, до сад смо организовали 7 трибина( и један концерт-Боре Дугића са својим сарадницима), неколико пројекција, буквално смо се сналазили за финансије-делом смо сами финансирали, делом су нас помогле црквена општина и општина...
Подели на овим сајтовима

??,???? ?? ????????????

??????? ?? ???? ????? ? ?????. ???? ?? ??????????? ?? ?????? ?????????, ??????? ????????, ???-?, ???????? ???. ?? ???? ? ?????? ????? ??????? ?? ???? ???????? ?????? ????, ?? ??? ??? ???????????? 7 ???????( ? ????? ???????-???? ?????? ?? ?????? ???????????), ???????? ??????????, ???????? ??? ?? ????????? ?? ?????????-????? ??? ???? ???????????, ????? ?? ??? ??????? ??????? ??????? ? ???????...
A stvarno ne razumem zasto pitash sta o njima mislimo a i sam si jedan od njih.I sada ocekujesh da ovde budemo iskreni?
Подели на овим сајтовима

Па пита човјек као што рече Светлана ради критике....Двери су узеле на себе велики крст и воде борбу за сваку душу у Србији што је изузетно похвално.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...