Гости Guest Alefshin Написано Јун 22, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јун 22, 2009 Изволите... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Јун 22, 2009 Пријави Подели Написано Јун 22, 2009 ........високо, има мана, али високо... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 22, 2009 Пријави Подели Написано Јун 22, 2009 Ко их финансира? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 22, 2009 Пријави Подели Написано Јун 22, 2009 ........??????, ??? ????, ??? ??????... sta znaci "visoko" ?mene odbijaju koliko me i privlace, posto ne znam nista o njima, a organizuju krajnje obrazovne tribine cetvrtkom na masincu u beogradu. svakojaki krem pravoslavni je bio do sad, i opet ce doci nekako su mi, uticajem medija najvise, otprilike u malo boljem svetlu nego obraz i 1389. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јун 22, 2009 Пријави Подели Написано Јун 22, 2009 ?? ?? ????????????,???? ?? ???????????? pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Јун 23, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јун 23, 2009 Да,како се финансирају?Сналазе се како знају и умеју. Сами се финансирају од својих средстава, продаја часописа, двд-а, донације итд. Ми овде у Лапову имамо сарадњу са овим покретом младих људи, до сад смо организовали 7 трибина( и један концерт-Боре Дугића са својим сарадницима), неколико пројекција, буквално смо се сналазили за финансије-делом смо сами финансирали, делом су нас помогле црквена општина и општина... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rayela Написано Јун 23, 2009 Пријави Подели Написано Јун 23, 2009 ??,???? ?? ??????????????????? ?? ???? ????? ? ?????. ???? ?? ??????????? ?? ?????? ?????????, ??????? ????????, ???-?, ???????? ???. ?? ???? ? ?????? ????? ??????? ?? ???? ???????? ?????? ????, ?? ??? ??? ???????????? 7 ???????( ? ????? ???????-???? ?????? ?? ?????? ???????????), ???????? ??????????, ???????? ??? ?? ????????? ?? ?????????-????? ??? ???? ???????????, ????? ?? ??? ??????? ??????? ??????? ? ???????...A stvarno ne razumem zasto pitash sta o njima mislimo a i sam si jedan od njih.I sada ocekujesh da ovde budemo iskreni? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Светлана Написано Јун 23, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јун 23, 2009 Здрава критика је увек добро дошла, Rayela. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јун 23, 2009 Пријави Подели Написано Јун 23, 2009 А што је проблем ако пита?Је ли БОГ дао да пита па да неко да неки конструктиван предлог па да га они касније примјене.... pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rayela Написано Јун 23, 2009 Пријави Подели Написано Јун 23, 2009 ? ??? ?? ??????? ??? ??????? ?? ??? ??? ?? ???? ?? ?? ???? ?? ???? ????????????? ??????? ?? ?? ?? ??? ??????? ????????....Pomislila sam da je stvarno pitao iz ciste radoznalosti.Ali pre nego sto rekoh svoje misljenje, videhda je i on iz te frakcije pa ne bih da remetim idile Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јун 23, 2009 Пријави Подели Написано Јун 23, 2009 Па пита човјек као што рече Светлана ради критике....Двери су узеле на себе велики крст и воде борбу за сваку душу у Србији што је изузетно похвално. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rayela Написано Јун 23, 2009 Пријави Подели Написано Јун 23, 2009 ?? ???? ?????? ??? ??? ???? ???????? ???? ???????....????? ?? ????? ?? ???? ?????? ???? ? ???? ????? ?? ????? ???? ? ?????? ??? ?? ???????? ????????.Pa pita covek jer zna da 80% dusha u Srbiji ne zeli da se Dveri bore za njihove dushe, sto je opet izuzetno zabrinjavajuce(za Dveri ,naravno) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јун 23, 2009 Пријави Подели Написано Јун 23, 2009 Одакле тај податак? pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rayela Написано Јун 23, 2009 Пријави Подели Написано Јун 23, 2009 ?????? ??? ????????Vodim interne statistike Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јун 23, 2009 Пријави Подели Написано Јун 23, 2009 Хе,то је ``мало``проблематично за прихватит 8) pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука