Jump to content

Prahlad Džani

Оцени ову тему

Препоручена порука

Indijac nije jeo ni pio 70 godina

29. april 2010. | 10:42 | Izvor: Tanjug

Prahlad Džani

Nju Delhi -- Indijski vojni lekari posmatraju 82-godišnjeg starca koji tvrdi da nije ništa jeo niti pio punih 70 godina.

Постављена слика

Asketa Prahlad Džani, koji tvrdi da je preživeo bez hrane i vode više od sedam decenija nalazi se u izolaciji, u vojnoj bolnici u Ahmedabadu, u indijskoj državi Gudžarat, gde lekari rade testove i pretrage u pokušaju da ustanove kako je moguće da neko tako dugo živi bez hrane i vode.

Oni se nadaju se da će im ti testovi pomoći da otkriju način preživljavanja u slučaju prirodnih katastrofa, prilikom izlaganja ekstremnom stresu ili tokom svemirskih ekspedicija.

Starac je proveo dosad šest dana bez hrane i vode pod strogom kontrolom lekara koji kažu da njegovo telo ne pokazuje nikakve znake životne ugroženosti.

Oni nameravaju da skeniraju Prahlada, pregledaju njegov mozak i srce i obave analize njegove krvi.

Neobični asketa tvrdi da svoju snagu dobija putem meditacije i da ga je Bog blagoslovio kada je imao osam godina. Od tada više nije morao da jede niti pije.

Prvi rezultati pretraga biće poznati za dva meseca.

Bolnica u koju je Prahlad smešten nalazi se pri indijskoj Organizaciji za razvoj istraživanja na polju odbrane, čiji su naučnici angažovani na usavršavanju bespilotnih letilica, interkontinentalnih balističkih raketa i novih vrsta bombi.

Подели на овим сајтовима

Прахлад Џани је рекао да је живео више од 70 година без хране и воде.Неки га сматрају светим човек  многи други преварантом.

Џани је провео више од две недеље у априлу и мају на посматрању од стране лекара у Стерлинг болници у западном индијском граду Ахмедабад.

"Ми смо га посматрали током 15 дана како не узима храну и воду" Др Судхир Шах рекао је АБЦ Њуз.

Шах је рекао да Џани користио  воду за прање, али не и за пиће.

Иако мршав, Џани је здрав, рекао је доктор.

"Неко ко не узима воду у току  седам или осам дана он  сигурно умире", рекао је Шах.

http://abcnews.go.com/Health/International/man-eat-drink/story?id=10787036

Подели на овим сајтовима

Џани, који тврди да је живео без хране и воде од детињства, био је под будним оком три видео камере 24 сата дневно. Истраживачи су спроводили разне медицинске тестове на њему. Истраживачки тим, састављен од 35 научника, није могао да пронађе било који доказ да је Џани јео или пио ишта током 15 дана.

http://www.theepochtimes.com/n2/content/view/35126/

Подели на овим сајтовима

овај штап у његовој руци ми се нимало не свиђа....  crvenilo crvenilo

Можда је Нептун...

:)

crvenilo  crvenilo  crvenilo

''...Бура живота не плаши онога у чијем срцу сија светлост Твога Божанственога Огња...''

Подели на овим сајтовима

И неки кажу да је аскеза смисао Православне духовности...

"Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти

"Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III

"Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан

Подели на овим сајтовима

Има и видео на нету. Хе, ко зна шта је. Можда ова штап има символ Свете Тројице.

crvenilo

Ма какао да јок.

http://www.desivideonetwork.com/view/zf3q48ain/indian-holy-man-perplexes-doctors/

Survie miraculeuse, 70 ans sans manger ni boire

Подели на овим сајтовима

Мене од њега хвата језа,ко зна са каквим се он силама дружи  dada  dada

...Што је уништено не може се повратити. Али Ти оживљујеш оне чија је савест замрла и враћаш првобитну лепоту душама које су је изгубиле. Твоме милосрђу све је могуће, Ти си Љубав, Ти си Творац и Обновитељ. Тебе хвалим песмом: Алилуја!

Подели на овим сајтовима

Ima 82. godine, hm, znam za jednu grupu stanovnika Srbije koji tek malo više jedu od ovog đeda Prahlada  - to su penzioneri, militantno krilo PUPS-a 29dz8zk

Možda vrši fotosintezu?  4chsmu1 Znam da je čovek, za razliku od životinja, jedino biće koje može da vrši sintezu sopstvenih proteina. To mogu donekle samo leptiri (u jednom periodu ne jedu ništa četiri meseca) ali ni jedna druga životinjska vrsta, što jasno stoji u opovrgavanju jedne od teorija evolucije. 

Ako ništa drugo, 25550 dana čiča posti, još malo pa rekord  bighugbighug

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...