Искушеник Написано Јул 1, 2010 Пријави Подели Написано Јул 1, 2010 Мошти св. Григорија Паламе Лобања преп. Силуана Атонског Лево стопало св. Ане Мошти преп. Арсенија Кападокијског "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Јул 1, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 1, 2010 Десна шака преп. Дионисија Олимпијског Лобања св. Нектарија Егинског Десна шака св. Марине (Ватопед, Св. Гора) Мошти преп. Саве Освећеног Део лобање св. Првомученика Стефана (Ватопед, Св. Гора) "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Јул 1, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 1, 2010 Део лобање св. Теодора Рука св. Екатерине Уво св. Јована Златоустог (Ватопед, Св. Гора) Мошти св. Апостола Андреја "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Јул 1, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 1, 2010 Прст св. Јована Крститеља (Ватопед, Св. Гора) Нога св. вмуч. Пантелејмона (Ватопед, Св. Гора) Мошти св. вмуч. Теодора Тирона Шака св. Екатарине "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Јул 1, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 1, 2010 Стопала св. Апостола Вартоломеја Шака св. Јована Златоустог Лобања св. Игњатија Мошти св. Јелисавете (Фјодоровне) Мошти светих Григорија Богослова и Јована Златоустог "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Јул 1, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 1, 2010 мошти преп. Герасима Кефалонијског Место каменовања св. првомуч. Стефана Мошти св. Григорија Синајског Мошти св. Спиридона (Крф) "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Јул 1, 2010 Пријави Подели Написано Јул 1, 2010 Je li "ruka sv. Marine" - ruka "ognjene Marije"? I kod nas u Bosni u manastiru Ozren (tj. sv. Nikola) je njena druga ruka. :0104cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Јул 1, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 1, 2010 Мошти св. Григорија Богослова Moшти св. Анастасије Мошти св. безсребреника Козме и Дамјана (Зочиште, Космет) Мошти св. Луке Кримског "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Јул 1, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 1, 2010 Je li "ruka sv. Marine" - ruka "ognjene Marije"? I kod nas u Bosni u manastiru Ozren (tj. sv. Nikola) je njena druga ruka. :0104cheesy: Не бих ти заиста знао рећи, обрати се ипђ. Димитрију, можда он зна. "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Јул 1, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 1, 2010 Део руке св. Јована Крститеља (Ватопед, Св. Гора) Мошти преп. Герасима Кефалонијског Лобања св. Теодора Мошти новомуч. Филумена Јерусалимског Мошти св. муч. Јефрема Неа Макри Чудотворца Лобања св. Ап. Андреја (Кареја, Св. Гора) "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Јул 1, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 1, 2010 мошти св. Стефана Дечанског Вилица св. Григорија Ниског Рука св. Никите Мошти св. Јована Руског Мошти св. Дионисија Закинтоског Мошти св. Дионисија Закинтоског "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Јул 1, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 1, 2010 Мошти св. Јована Руског Мошти св. муч. Јулите Мошти св. новомученика Филумена Јерусалимског Мошти св. вмуч. Екатерине (Синај) "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Јул 1, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 1, 2010 Лобања св. Нектарија Егинског Извор : http://www.rel.gr/photo/displayimage.php?album=9&pos=0 "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Јул 1, 2010 Пријави Подели Написано Јул 1, 2010 t4431 dada klapklap брате Искушениче! hvala за ове фотографије! :0104cheesy: Нисам знао да је део моштију Св.Пантелејмона у Ватопеду! Има један мали део у Саборном храму у Крагујевцу! 4chsmu1 http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Јул 1, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 1, 2010 hvala и s.o.s. Делови Моштију св. Пантелејмона су заиста распрострањени по разним местима у свету. "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука