Аљонка Написано Јул 5, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 5, 2010 ма само држите концентрацију шта треба да завршите и не будите лењи да то урадите са ентузијазмом, иначе боље да баталите одма gringrin Hvala Gospodine Iskusni Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јул 5, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 5, 2010 ма само држите концентрацију шта треба да завршите и не будите лењи да то урадите са ентузијазмом, иначе боље да баталите одма gringrin Hvala Gospodine Iskusni 0203_cool Salim se, nemoj se ljutis... Nego, ovu temu smo i pokrenuli da bi smo malo poradili na entuzijazmu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 5, 2010 Пријави Подели Написано Јул 5, 2010 ма само држите концентрацију шта треба да завршите и не будите лењи да то урадите са ентузијазмом, иначе боље да баталите одма gringrinHvala Gospodine Iskusni 0203_coolнема на чему, то ми је био опис посла једно време - организатор логистике клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 5, 2010 Пријави Подели Написано Јул 5, 2010 ма само држите концентрацију шта треба да завршите и не будите лењи да то урадите са ентузијазмом, иначе боље да баталите одма gringrin Hvala Gospodine Iskusni 4chsmu1 Salim se, nemoj se ljutis... Nego, ovu temu smo i pokrenuli da bi smo malo poradili na entuzijazmu не се ја љутим на тебја клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јул 5, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 5, 2010 ма само држите концентрацију шта треба да завршите и не будите лењи да то урадите са ентузијазмом, иначе боље да баталите одма Hvala Gospodine Iskusni 319.gif Salim se, nemoj se ljutis... Nego, ovu temu smo i pokrenuli da bi smo malo poradili na entuzijazmu не се ја љутим на тебја 0203_cool thank you ti gringrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јул 5, 2010 Пријави Подели Написано Јул 5, 2010 Видиш кад причаш ово за спавање, ја никако да се навикнем на рано устајање. Цио живот некуд морам да ураним, и устајала сам годинама око 6 сати или 6.30 и по цио дан имам проблема са зијевањем и нервозом. А ноћу сам увијек учила, и тад ми је моздак најбистрији. Сматрате ли да постоје људи који су ноћне птице и ранораниоци? Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jovano-Jovanke Написано Јул 5, 2010 Пријави Подели Написано Јул 5, 2010 Свако је прича за себе. Ја нисам никад могла учити послије 6-7 послије подне, нити по ноћи. Најбоље сам памтила када одспавам и устанем око 2-3 ујутру. Мислим да сам раноранилац, иако много волим да спавам... Некако осјећам да ми је дан пропао ако спавам дуже од 9 ујутру и кад имам слободан дан. Радије ћу послије подне мало прилећи crosseo Иста ствар је и са путовањима и вожњом, када устанем око 3 ујутру, орна сам и спремна за дужа путовања... Али, тема је организација... Лично, најбоље и најорганизованије функционишем када имам највише обавеза и само трчим да одрадим што је потребно. Никад ми није успијевало ово писање и планирање, иако сам покушавала. Једноставно, као и све у животу, немогуће је испланирати све, увијек нешто искрсне, па се нешто одгоди, а онда се онај списак крижа, квари, и опет настаје неред. Битно је бити свјестан обавеза, имати на уму све најбитније, задржати концентрацију, а наизглед мање битне ствари (некоме треба пренијети поруку, обавити телефонски позив, послати мејл, купити нешто, честитати славу, рођендан...) обавезно писати (папирићи, подсјетници, аларми...) Што год ткаш, везуј конце за Небо! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јул 16, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 319.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука