Јаков. Написано Август 13, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 13, 2010 LUDNICA....DISKOTEKA EKSPLODIRA...EKI RAZBIJA!!! http-~~-//www.youtube.com/watch?v=TVTKWXHWJcI&feature=related Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Август 13, 2010 Пријави Подели Написано Август 13, 2010 Intervju sa The Books of knjige : A i dočekala ga je još jedna zvijezda trenutno aktuelne scene Purašević : Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 13, 2010 Пријави Подели Написано Август 13, 2010 фала Богу па је свако непоновљив, и самим тим већ једно мало уметничко дело ... е сад, шта мисли друго уметничко дело о оном првом или групи других, то је већ питање ... Umetnicko delo.... 29dz8zkинспирисан нашим разговором ...https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,2869.msg215767.html#msg215767 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Август 16, 2010 Пријави Подели Написано Август 16, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Август 16, 2010 Пријави Подели Написано Август 16, 2010 Nego čuo sam Eki ulazi na novu farmu ... oleeeeee .... smiley-dance007 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 16, 2010 Пријави Подели Написано Август 16, 2010 већ ми га је жао ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Август 17, 2010 Пријави Подели Написано Август 17, 2010 NEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!Ova prosla farma mi se smucila skroz na skroz, jos ako se i Ekrem tu ubaci, ucicu tv da letti DEFINITIVNO 70A.gif https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='1314_womens' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Август 17, 2010 Пријави Подели Написано Август 17, 2010 Pa zašto Marina..? Pored skupštine, velikog brata, grand parade i utiska nedelje, farma je način opstanka (bensedin) za mnogonapaćeni srpski narod... Da nije farme ujedali bi jedni druge po ulicama 1314_womens .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Август 17, 2010 Пријави Подели Написано Август 17, 2010 Pa zašto Marina..? Pored skupštine, velikog brata, grand parade i utiska nedelje, farma je način opstanka (bensedin) za mnogonapaćeni srpski narod... Da nije farme ujedali bi jedni druge po ulicama 1314_womens .... E zato se ja ogranicavam na penzionerski program..Drugi dnevnik, serija u 20h i povecerje, pravo pod jorgan planinu xexexe imam neko svoje misljenje o svim rialiti sou programima ali skrnucu sa teme ako pocnem, zato...NE VOLEM EKREMA, NE VOLEM FARMU NEEEEEEE VOOOOOOOOOOOOOOOLEEEEEM Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Август 17, 2010 Пријави Подели Написано Август 17, 2010 Joj zaboravio sam dnevnik u pola 8... Slobo izvini 70A.gif .... Koji Sloba? 1314_womens Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Август 17, 2010 Пријави Подели Написано Август 17, 2010 1314_womens 70A.gif sta sam sda rekla???? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Август 17, 2010 Пријави Подели Написано Август 17, 2010 Ma nisi ništa... To se ja malo šalim sa ovim medijskim mrakom koji nas okružuje.... Opušteno ... Marina, Marina 1314_womens .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Август 17, 2010 Пријави Подели Написано Август 17, 2010 Ma da je medijski mrak...nego tamnina totalna. 70A.gif kada imamo Forumcic xexexe 1314_womens Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 17, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 17, 2010 Ja sam slabo i gledao ovu farmu a pogotovo kada sam video kakvih budala sve ima . Verovatno ni sad necu! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 18, 2010 Пријави Подели Написано Август 18, 2010 што сам ја срећан што не гледам теве :cheesy: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука