Љубичица Написано Септембар 27, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2010 онда је добро што сам подебљавао и увеличава слова да упадну у око 0120_angryy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladimir-Dj Написано Новембар 18, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2011 Hm.. evo prilikom istraživanja sam naišao i na ovaj website, i pročitao ovu temu kompletno. Znam da je ova diskusija malo stara, ali sam želeo da samo predočim par stvari koje se ovde baš ne uzimaju u obzir. Doduše to je tipično za sve socijalne anomalije koje se prodaju kao religija, pa i Hrišćanstvo. što se mene tiče sve su to sekte, i činjenica da jedna zabluda ima na određenom prostoru primat je ne čini istinom. Nažalost, pravoslavlje nije izuzeto i samo zato što je u našoj kući ga ne čini "jedinom istinom" U principu malo je zastrašujuće na koji način se verski fanatizam manifestuje u Srbiji, podseća me na Salem i lov na veštice. Organizovane globalne sekte imaju svoju svrhu, a ona je bila daleko izraženija u momentu naše evolucije kada nismo znali gde le levo, šta je humano ponašanje, gde zapravo postojimo i moral kao set socijalno ispravnog ponašanja. Istovremeno, idealan alat za kontrolisanje masa obećanjima o večnom životu u blagostanju kroz komunikaciju sa višom silom preko ljuskih posrednika dok ti isti žive kao paraziti zahvaljujući ograničavanju dotoka informacija i obrazovanja. U stvarnosti istina je samo jedna, energija kojoj je aroganto dodeljen ljudski oblik, verovatno radi lakšeg objašnjenja zatucanim kmetovima, je univerzalna i čini i spiritualno i materijalno. Međutim Organizovane "religije" su podelile "ovozemaljski" život i duhovnost stavljajući fokus na one delove kako njima odgovara. Kroz sve malo učenije kulture, i kroz vekove, provlači se jedna univerzalna poruka koja se tiče spoznaje svesti i izvora života. Ta poruka se tiče jedne konstante u prirodi i zove se Fibonačijev niz i svuda je oko nas. Priroda (koju je stvorio bog, rekli bi ste) funkcioniše upravo na ovim principima od pod-atomskog do zvezdanog. Naša čula, kojih je navodno samo 5, ne mogu još uvek da raspoznaju ove sile, ali mogu da se prikažu korištenjem savremenih tehnologija. I sve govore isto. Ovakva saznanja su inspirisala istočnjačka učenja i filozofije, koje se u Srbiji iz neznanja tumače kao religije. Sa druge strane je "civilizacija" i ljudska rasa koja se postavlja izvan te prirodno božanske simfonije kroz vekove. Naše trenutno poimanje stvarnosti, bilo na socijalnom, naučnom, duhovnom ili bilo kom polju je u direktnoj suprotnosti sa ovim činjenicama. DA, u pitanju su činjenice, dakle - istine, dokazane nanovo i nanovo. E sad, nekima je lakše da zažmure na ove stvari i u besu mašu biblijama, kuranima, zastavama, svastikama i krstovima. To se zove - poricanje u strahu od nepoznatog. što se tiče Vladimira Labata, mislim da po starom dobrom hrišćanskom običaju, pustili ste da opet neko drugi razmišlja umesto Vas. Tekst koji se citira ovde kao referenca je dobio svoj epilog na sudu i zbog širenja netačnih informacija Press je morao, ili će tek (to ne znam), isplatiti V.L. 200.000 dinara. Tako da to otpada kao relevantan argument za bilo šta jer je nedvosmisleno dokazano da su navodi o materijalnoj koristi i obmani NETAČNI. E sad, čovek se evidentno bavi istraživanjem delovanjem frekvencija na ljudski organizam, materijalno i spiritualno. Nema tu nikakve vudu magije, ne bojte se Srbi! To je jedan potpuno prirodan proces, i on takođe pripada bogu.. Da vam malo približim taj fenomen. FAKT: biohemičari prilikom eksperimenata efektivno koriste zvučne frekvencije kako bi popravili devijantne DNK lance.. u prevodu Zvuk (frekvencija) IMA isceliteljska svojstva i to ako ne prihvatate, ne znam šta da vam kažem. Čovek je na pravom putu. Sa druge strane većina se oslanja na farmako-medijski sistem isceljenja koji fundamentalno nema za osnovu ljubav koja je božije, već pohlepu i hrani se tuđom nesrećom što bi značilo "Sotonino". Ovo se provlači i kroz sve druge strukture modernog života koje koriste podelu kao sredstvo. Dakle, na sve te podgrupice počevši od zvezde i partizana, preko srpskog i hrvatskoh, baptista i muslimana, pa sve do crnog i belog. Sve je zapravo u cilju razjedinjenja čoveka od ljudskog i božijeg. Naravno, kako bi izbegli religiozno-infantilne opaske tipa "Videćemo kad slomiš nogu da li će te isceliti te tvoje frekvencije" moram da napomenem da mi kao materijalna bića još uvek (ovo je bitan faktor) nismo došli do tog stanja svesti i razvoja. Zato je upravo bitno da um ne zatvaramo pred novim saznanjima u korist dogmi.. Slažem se da postoje sekte koje nam ne žele dobro, ali njihova pobeda je upravo razdor koji stvaraju. Naš sistem edukacije ne uči o tehnikama razmišljanja i spoznaje, već se svodi samo na slepo ponavljanje opšte prihvaćenog pa čak i kada su u pitanju netačne teorije kao što je ravna zemlja oko koje se vrti sunce i teorija relativiteta. Zato iako se možda nekome sve ovo zvuči kao jeres, jer je odrastao učeći da ponavlja šta mu se kaže, nemojte mrzeti i osuđivati druge koji se ne slažu sa vama i činjenice koje ne hrane vaše eventualne zablude. Mir svima. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Новембар 18, 2011 Гости Пријави Подели Написано Новембар 18, 2011 Да ли ово имамо част да разговарамо са Владимиром Лабатом? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladimir-Dj Написано Новембар 18, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2011 Да ли ово имамо част да разговарамо са Владимиром Лабатом? Ne, za gospodina sam čuo prvi put pre dva dana. Moje Ime je Đapić Vladimir. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Новембар 18, 2011 Гости Пријави Подели Написано Новембар 18, 2011 У реду, бавиш се питањима којима се бави и Лабат? Мислим, лепо је да знамо одакле овакве процене које си изнео у првој поруци на форуму. О Владимиру Лабату се свашта причало па је добро да се неке ствари разјасне. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
angst Написано Новембар 18, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2011 Hm.. evo prilikom istraživanja sam naišao i na ovaj website, i pročitao ovu temu kompletno. Znam da je ova diskusija malo stara, ali sam želeo da samo predočim par stvari koje se ovde baš ne uzimaju u obzir. Doduše to je tipično za sve socijalne anomalije koje se prodaju kao religija, pa i Hrišćanstvo. što se mene tiče sve su to sekte, i činjenica da jedna zabluda ima na određenom prostoru primat je ne čini istinom. Nažalost, pravoslavlje nije izuzeto i samo zato što je u našoj kući ga ne čini "jedinom istinom" U principu malo je zastrašujuće na koji način se verski fanatizam manifestuje u Srbiji, podseća me na Salem i lov na veštice. Organizovane globalne sekte imaju svoju svrhu, a ona je bila daleko izraženija u momentu naše evolucije kada nismo znali gde le levo, šta je humano ponašanje, gde zapravo postojimo i moral kao set socijalno ispravnog ponašanja. Istovremeno, idealan alat za kontrolisanje masa obećanjima o večnom životu u blagostanju kroz komunikaciju sa višom silom preko ljuskih posrednika dok ti isti žive kao paraziti zahvaljujući ograničavanju dotoka informacija i obrazovanja. U stvarnosti istina je samo jedna, energija kojoj je aroganto dodeljen ljudski oblik, verovatno radi lakšeg objašnjenja zatucanim kmetovima, je univerzalna i čini i spiritualno i materijalno. Međutim Organizovane "religije" su podelile "ovozemaljski" život i duhovnost stavljajući fokus na one delove kako njima odgovara. Kroz sve malo učenije kulture, i kroz vekove, provlači se jedna univerzalna poruka koja se tiče spoznaje svesti i izvora života. Ta poruka se tiče jedne konstante u prirodi i zove se Fibonačijev niz i svuda je oko nas. Priroda (koju je stvorio bog, rekli bi ste) funkcioniše upravo na ovim principima od pod-atomskog do zvezdanog. Naša čula, kojih je navodno samo 5, ne mogu još uvek da raspoznaju ove sile, ali mogu da se prikažu korištenjem savremenih tehnologija. I sve govore isto. Ovakva saznanja su inspirisala istočnjačka učenja i filozofije, koje se u Srbiji iz neznanja tumače kao religije. Sa druge strane je "civilizacija" i ljudska rasa koja se postavlja izvan te prirodno božanske simfonije kroz vekove. Naše trenutno poimanje stvarnosti, bilo na socijalnom, naučnom, duhovnom ili bilo kom polju je u direktnoj suprotnosti sa ovim činjenicama. DA, u pitanju su činjenice, dakle - istine, dokazane nanovo i nanovo. E sad, nekima je lakše da zažmure na ove stvari i u besu mašu biblijama, kuranima, zastavama, svastikama i krstovima. To se zove - poricanje u strahu od nepoznatog. što se tiče Vladimira Labata, mislim da po starom dobrom hrišćanskom običaju, pustili ste da opet neko drugi razmišlja umesto Vas. Tekst koji se citira ovde kao referenca je dobio svoj epilog na sudu i zbog širenja netačnih informacija Press je morao, ili će tek (to ne znam), isplatiti V.L. 200.000 dinara. Tako da to otpada kao relevantan argument za bilo šta jer je nedvosmisleno dokazano da su navodi o materijalnoj koristi i obmani NETAČNI. E sad, čovek se evidentno bavi istraživanjem delovanjem frekvencija na ljudski organizam, materijalno i spiritualno. Nema tu nikakve vudu magije, ne bojte se Srbi! To je jedan potpuno prirodan proces, i on takođe pripada bogu.. Da vam malo približim taj fenomen. FAKT: biohemičari prilikom eksperimenata efektivno koriste zvučne frekvencije kako bi popravili devijantne DNK lance.. u prevodu Zvuk (frekvencija) IMA isceliteljska svojstva i to ako ne prihvatate, ne znam šta da vam kažem. Čovek je na pravom putu. Sa druge strane većina se oslanja na farmako-medijski sistem isceljenja koji fundamentalno nema za osnovu ljubav koja je božije, već pohlepu i hrani se tuđom nesrećom što bi značilo "Sotonino". Ovo se provlači i kroz sve druge strukture modernog života koje koriste podelu kao sredstvo. Dakle, na sve te podgrupice počevši od zvezde i partizana, preko srpskog i hrvatskoh, baptista i muslimana, pa sve do crnog i belog. Sve je zapravo u cilju razjedinjenja čoveka od ljudskog i božijeg. Naravno, kako bi izbegli religiozno-infantilne opaske tipa "Videćemo kad slomiš nogu da li će te isceliti te tvoje frekvencije" moram da napomenem da mi kao materijalna bića još uvek (ovo je bitan faktor) nismo došli do tog stanja svesti i razvoja. Zato je upravo bitno da um ne zatvaramo pred novim saznanjima u korist dogmi.. Slažem se da postoje sekte koje nam ne žele dobro, ali njihova pobeda je upravo razdor koji stvaraju. Naš sistem edukacije ne uči o tehnikama razmišljanja i spoznaje, već se svodi samo na slepo ponavljanje opšte prihvaćenog pa čak i kada su u pitanju netačne teorije kao što je ravna zemlja oko koje se vrti sunce i teorija relativiteta. Zato iako se možda nekome sve ovo zvuči kao jeres, jer je odrastao učeći da ponavlja šta mu se kaže, nemojte mrzeti i osuđivati druge koji se ne slažu sa vama i činjenice koje ne hrane vaše eventualne zablude. Mir svima. Каква гомила нетачних тврдњи од незналачких до чисто псеудо-научних (хајде да не помињем притом и јеретичких, оставићу веру по страни)...И духу твоме. "He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster... when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you..." — Friedrich Wilhelm Nietzsche Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladimir-Dj Написано Новембар 18, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2011 U principu moglo bi se reći. Teme koje ja istražujem i dokazi do kojih sam došao se poklapaju sa informacijama koje sam pronašao o V.L. Razlika kod mene je što se fokusiram na sveobuhvatnu sliku, dok se gospodin Labat možda malo više usmerio na određene segmente tih pitanja. Bar prema nekoliko izvora koje sam do sada imao prilike da sretnem. Moram da napomenem da ću nadam se uskoro imati prilike da se sretnem sa gospodinom Labatom i iz prve ruke prenesem svoje utiske. Moje procene dolaze uvek iz sastavljanja delova slagalice češljanjem gomile informacija i povezivanjem srodnih tačaka. Na kraju, ipak volim sve sam da iskusim, pa ako se i uhvatim u zabludi, ona je bar moja a ne tuđa. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladimir-Dj Написано Новембар 18, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2011 Каква гомила нетачних тврдњи од незналачких до чисто псеудо-научних (хајде да не помињем притом и јеретичких, оставићу веру по страни)... И духу твоме. Šta je konkretno netačno? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
angst Написано Новембар 18, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2011 Šta je konkretno netačno? Да почнемо од почетка: нпр. фреквенција=учестаност=учесталост≠звук; фреквенција не може да делује ни нашта јер је по дефиницији код периодичне промене неке величине то број пуних треперења (=трептаја) у јединици времена (=један секунд); звук је механичко треперење неког еластичног медијума које се кроз њега најчешће простире као талас, нешто попут земљотреса... "He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster... when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you..." — Friedrich Wilhelm Nietzsche Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Новембар 18, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2011 Каква гомила нетачних тврдњи од незналачких до чисто псеудо-научних (хајде да не помињем притом и јеретичких, оставићу веру по страни)... И духу твоме. to za zvuk je po meni tacno, ali nije to tek tako jednostavno samo zvuk , tema je ipak zahtevnija, mozda da je Teslina spravica pa da poverujem(jer retko ko razmislja i razume stvari kao Tesla)... Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
angst Написано Новембар 18, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2011 to za zvuk je po meni tacno, ali nije to tek tako jednostavno samo zvuk , tema je ipak zahtevnija, mozda da je Teslina spravica pa da poverujem(jer retko ko razmislja i razume stvari kao Tesla)...Шта за звук? То да може да лечи? "He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster... when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you..." — Friedrich Wilhelm Nietzsche Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladimir-Dj Написано Новембар 18, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2011 528 MHz da budemo tačni.. Ovo su dokazana saznanja Pjotra Garjajeva, Ruskog biohemičara i molekularnog biologa. Njemu i njegovom timu je uspelo da u jednom stadijumu testiranja slučajno izazovu rast novih zuba kod žene koju su tretirali vibracijama izvedenih od DNK njenog rođaka (mislim da je u pitanju sestrić) koji je u tom momentu imao oko 7-8 godina.. Ovo je dokumentovan primer i može da se proveri. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Новембар 18, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2011 Шта за звук? То да може да лечи? da, ali zvuk je sirok pojam, vise je to muzika i dobar zvucnik s ljubavlju sklepan i s ljubavlju pustana muzika itd PS: ne brini provereno u praksi hihihi Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
angst Написано Новембар 18, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2011 528 MHz da budemo tačni.. Ovo su dokazana saznanja Pjotra Garjajeva, Ruskog biohemičara i molekularnog biologa. Njemu i njegovom timu je uspelo da u jednom stadijumu testiranja slučajno izazovu rast novih zuba kod žene koju su tretirali vibracijama izvedenih od DNK njenog rođaka (mislim da je u pitanju sestrić) koji je u tom momentu imao oko 7-8 godina.. Ovo je dokumentovan primer i može da se proveri.Како могу да изведу вибрације из ДНК... "He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster... when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you..." — Friedrich Wilhelm Nietzsche Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Новембар 18, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2011 U stvarnosti istina je samo jedna, energija kojoj je aroganto dodeljen ljudski oblik, verovatno radi lakšeg objašnjenja zatucanim kmetovima, je univerzalna i čini i spiritualno i materijalno. Međutim Organizovane "religije" su podelile "ovozemaljski" život i duhovnost stavljajući fokus na one delove kako njima odgovara. Kroz sve malo učenije kulture, i kroz vekove, provlači se jedna univerzalna poruka koja se tiče spoznaje svesti i izvora života. Ta poruka se tiče jedne konstante u prirodi i zove se Fibonačijev niz i svuda je oko nas. Priroda (koju je stvorio bog, rekli bi ste) funkcioniše upravo na ovim principima od pod-atomskog do zvezdanog. Naša čula, kojih je navodno samo 5, ne mogu još uvek da raspoznaju ove sile, ali mogu da se prikažu korištenjem savremenih tehnologija. I sve govore isto. Ovakva saznanja su inspirisala istočnjačka učenja i filozofije, koje se u Srbiji iz neznanja tumače kao religije. Sa druge strane je "civilizacija" i ljudska rasa koja se postavlja izvan te prirodno božanske simfonije kroz vekove. Naše trenutno poimanje stvarnosti, bilo na socijalnom, naučnom, duhovnom ili bilo kom polju je u direktnoj suprotnosti sa ovim činjenicama. DA, u pitanju su činjenice, dakle - istine, dokazane nanovo i nanovo. E sad, nekima je lakše da zažmure na ove stvari i u besu mašu biblijama, kuranima, zastavama, svastikama i krstovima. To se zove - poricanje u strahu od nepoznatog. dobro posto si nas ovako kulturno djuture okrpio bio bi red da izneses tu svoju istinu koju pomno istrazujes pa da i nas prosvetlis, jednostavno da znamo o cemu pricamo. Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука