Jump to content

Други о форуму - Живе Речи Утехе.

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Гости

Obratio sam se onima koji su nas prozvali nepismenim neznalicama i braniteljima ateizma; a koji se okupljaju na sajtu poujke gde se pod okriljem pravoslavnog foruma siri protestantski kvazi naucni idiotizam a sve sa blagoslovom ljudi koji nose mantije

http://forum.verujem.rs/index.php?topic=2747.msg241688#msg241688

Овде нас опет напада( тк. клевета) анонимни свештеник( ако то јесте?) о.Зоран који се боји да се јавно представи. Колико видим, поједини нас ревносно прате-ако, тако и треба, нека уче људи 0202_238

Подели на овим сајтовима

• Одговори 51
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Опет стварате злу крв међу православним форумима...

И шта ако неко прати овај,онај форум,у чему је ту проблем !?

И свиђало се то неком или не,"Верујем" је најбројнији и најквалитетнији српски православни форум,икад !!!

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

???? ???????? ??? ??? ???? ???????????? ????????...

? ??? ??? ???? ????? ????,???? ?????,? ???? ?? ?? ??????? !?

? ??????? ?? ?? ????? ??? ??,"???????" ?? ??????????? ? ??????????????? ?????? ??????????? ?????,???? !!!

???? ?? ????? ?? ????????? ?? ?? ???? ? ????????? ???? ''?.?????'', ? ?? ? ???????

??????? ?? ?? ???? ???? ?? ??????? ?? ???????, ??? ????? ?? ???? ??? ?? ???? ????????

Подели на овим сајтовима

• Гости

???? ???????? ??? ??? ???? ???????????? ????????...

? ??? ??? ???? ????? ????,???? ?????,? ???? ?? ?? ??????? !?

? ??????? ?? ?? ????? ??? ??,"???????" ?? ??????????? ? ??????????????? ?????? ??????????? ?????,???? !!!

?? ?? ??????? ???? ??????, ?????. ?? ??????? ?? ??? ??? ???? ?? ??????? ????? ?? ?? ?????? ???????? ???????? ?????????. ? ??? ???? ????? ??? ????? ? ???-?? ?? ???? ????? ?????, ????????. ?????? ?? ????? ?? ??????? ????????? ?? ?? ?? ??? ????????, ?? ?? ?? ?????? ?? ?? ????????? ? ?????, ??? ???. ? ???? ???????.

? ?? ???? ???? ?? ???? ???? ?? ????? `???` ??? ??.

Подели на овим сајтовима

Зато што се није причало у једнини...."имају од кога да уче"

Мислим ко од кога има да  учи,од "о Зорана",кога ?

Што се тиче дотичног "о Зорана" мислим да је банован једно 5-6 пута до сада,и по месец дана...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

???? ??? ?? ???? ??????? ? ???????...."????? ?? ???? ?? ???"

?? ??? ???? ????? ??? ''?.?????''.

??? ?????, ? ?? ?? ????????, ?? ???? ?????, ?? ?? ?????? ??????? ??????? ????? ???? ??? ?? ??????? ??????????? ???????? ?? ???????.???

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...