Гости Guest Оливера Написано Јун 18, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јун 18, 2009 Почео је да излази, по мени, још бољи часопис за децу, судећи по првом броју. Часопис се зове "Ћирилко", а издавач је СПЦ, издавачка установа "Светигора". Из часописа: Ј.Ј.Змај Молитва наше мале Данице Добро јутро, добри Бого! Ја ти не знам ништа рећи, Само хвала! Хвала, што је зора тако Лепа, мила! Хвала, што ме мајка моја Пољубила! Хвала, што је отац добар За нас ради! Хвала, што нам кора хлеба Тако слади! Хвала, што се играт могу С братом малим, Хвала, што ти могу на свем Да захвалим! :rstar: :rstar: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Јун 18, 2009 Пријави Подели Написано Јун 18, 2009 da li je ovo ona Danica za koju mislim da jeste :cheesy1: Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Јун 19, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јун 19, 2009 Да, да. И ја сам многе ствари у том часопису сазнала Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 19, 2009 Пријави Подели Написано Јун 19, 2009 "ako si si u blato pao-nemoj da se kaljas,pa ako se i kaljas-nemoj da se valjas"-cika jova zmaj Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Јун 20, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јун 20, 2009 Ето предлога за нашу нову личност! Чика Јова Змај! :cheesy2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука