Оља Написано Август 14, 2011 Пријави Подели Написано Август 14, 2011 SPC PRETI DOKTORIMASVEŠTENIK SPC IVAN CVETKOVIĆ PRETI DOKTORIMA U OVU, NI U DOBA KOMUNIZMA ZAPAMĆENU HAJKU, UKLJUČILI SU SE I LJUDI IZ DVERI, DOTIČNA ADMINISTRATORKA, MAŠA VUJANOVIĆ Хајде мало да анализирамо наслов који је поставила вајна докторка. Шта каже у наслову? SPC PRETI DOKTORIMA , али у поднаслову пише SVEŠTENIK SPC IVAN CVETKOVIĆ PRETI DOKTORIMA U OVU, NI U DOBA KOMUNIZMA ZAPAMĆENU HAJKU, UKLJUČILI SU SE I LJUDI IZ DVERI, DOTIČNA ADMINISTRATORKA, MAŠA VUJANOVIĆ, дакле, не прети СПЦ него свештеник Иван Цветковић, но и он не прети никоме већ износи чињенице без икаквих претњи. Да, рекао сам да је време превараната прошло, уосталом постоји цела преписка и овде и тамо па ко жели нека чита. Дакле, не докторима, већ преварантима и расколницима који се крију иза Цркве док им Црква треба за бизнис. А наслов је постављен тако јасно да она ово ради са јасном намером да подржи своје расколнике окупљених око Артемија & co. Сам наслов је као из најгорих жутоштампарских новина. Већ очекујем да моја слика опет осване на омиљеним новинама црквених расколника. Но, нека. Не бринем се уопште због тога. Мислим да је др Татјана давно напустила своју основну професију, остала само титула. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Август 14, 2011 Пријави Подели Написано Август 14, 2011 SPC PRETI DOKTORIMASVEŠTENIK SPC IVAN CVETKOVIĆ PRETI DOKTORIMA U OVU, NI U DOBA KOMUNIZMA ZAPAMĆENU HAJKU, UKLJUČILI SU SE I LJUDI IZ DVERI, DOTIČNA ADMINISTRATORKA, MAŠA VUJANOVIĆ Хајде мало да анализирамо наслов који је поставила вајна докторка. Шта каже у наслову? SPC PRETI DOKTORIMA , али у поднаслову пише SVEŠTENIK SPC IVAN CVETKOVIĆ PRETI DOKTORIMA U OVU, NI U DOBA KOMUNIZMA ZAPAMĆENU HAJKU, UKLJUČILI SU SE I LJUDI IZ DVERI, DOTIČNA ADMINISTRATORKA, MAŠA VUJANOVIĆ, дакле, не прети СПЦ него свештеник Иван Цветковић, но и он не прети никоме већ износи чињенице без икаквих претњи. Да, рекао сам да је време превараната прошло, уосталом постоји цела преписка и овде и тамо па ко жели нека чита. Дакле, не докторима, већ преварантима и расколницима који се крију иза Цркве док им Црква треба за бизнис. А наслов је постављен тако јасно да она ово ради са јасном намером да подржи своје расколнике окупљених око Артемија & co. Сам наслов је као из најгорих жутоштампарских новина. Већ очекујем да моја слика опет осване на омиљеним новинама црквених расколника. Но, нека. Не бринем се уопште због тога. Мислим да је др Татјана давно напустила своју основну професију, остала само титула. Тако је изгледа...нажалост. Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 14, 2011 Пријави Подели Написано Август 14, 2011 steta a ima potencijala, nisu zene za politiku Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Август 14, 2011 Пријави Подели Написано Август 14, 2011 ПОВРАТАК БОГУ И ПРИРОДИ Ne, nego si ga završio sada zauvek, Pilate! A, seti se samo faraona kako je prošao? Opet ponavljam ne čini sebi zlo. Laku noć Ivane. facenew22222222ovo pravi povratak prirodi i bogu slatko se ismija :bla: 0110_hahaha 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Оља Написано Август 14, 2011 Пријави Подели Написано Август 14, 2011 Оно што ме је запрепастило (поред садржаја изјава дотичне), је велика количина простих, уличних, увредљивих речи. Ко о чему, она о ђавоиманости и бесу, који избија као пламен из ње саме. Можда је некад и била др, али са њом се нешто догодило (о религији зна више од архиепископа, окупља несрећне људе око себе, секташи, ствара затворену групу, као какав гуру). Има на насловној стани нашег портала диван текст митрополита Алфејева који говори зашто људи прилазе сектама (а њена група то јесте). Фрустрираност у нечему где није успела, "изродила" је личност, која мора негде бити главна. Надам се да ће се Црква огласити поводом сулудих изјава једне мирјанке и њеног начина лечења. Јер та болест, очигледно код ње је прогресивна. И заиста није смешно, жена је болесна. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Август 14, 2011 Пријави Подели Написано Август 14, 2011 Најбоље је оно типа: Ееее,не знаш коме си се замерио! јер замерити се мени-једнако је замерити се Богу Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Август 14, 2011 Пријави Подели Написано Август 14, 2011 Оно што ме је запрепастило (поред садржаја изјава дотичне), је велика количина простих, уличних, увредљивих речи. Ко о чему, она о ђавоиманости и бесу, који избија као пламен из ње саме. Можда је некад и била др, али са њом се нешто догодило (о религији зна више од архиепископа, окупља несрећне људе око себе, секташи, ствара затворену групу, као какав гуру). Има на насловној стани нашег портала диван текст митрополита Алфејева који говори зашто људи прилазе сектама (а њена група то јесте). Фрустрираност у нечему где није успела, "изродила" је личност, која мора негде бити главна. Надам се да ће се Црква огласити поводом сулудих изјава једне мирјанке и њеног начина лечења. Јер та болест, очигледно код ње је прогресивна. И заиста није смешно, жена је болесна. :bla: Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Август 14, 2011 Гости Пријави Подели Написано Август 14, 2011 ПОВРАТАК БОГУ И ПРИРОДИ Ne, nego si ga završio sada zauvek, Pilate! A, seti se samo faraona kako je prošao? Opet ponavljam ne čini sebi zlo. Laku noć Ivane. facenew22222222ovo pravi povratak prirodi i bogu slatko se ismija 0110_hahaha 0110_hahaha bleh Ниси знала да сам ја фараон Иванкамон Пилатус? Побогу жено, где ти живиш... :bla: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Август 14, 2011 Пријави Подели Написано Август 14, 2011 Списак жеља: -Бићеш СПРЕЧЕН -ОДУЗЕЋЕ ТИ СЕ СВЕ -Да скинеш маглу са очију јер си ђавоиман -Надам се да ће ти дете бити педер и марширати улицама са другим педерима јер си увредио Артемијевце ... Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Оља Написано Август 14, 2011 Пријави Подели Написано Август 14, 2011 Списак жеља: -Бићеш СПРЕЧЕН -ОДУЗЕЋЕ ТИ СЕ СВЕ -Да скинеш маглу са очију јер си ђавоиман -Надам се да ће ти дете бити педер и марширати улицама са другим педерима јер си увредио Артемијевце ... ...и бацићу чини на тебе... 1000000001010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 14, 2011 Пријави Подели Написано Август 14, 2011 http://uk.askmen.com/dating/heidi_250/282_crazy-things-women-do-on-facebook.html Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Август 14, 2011 Пријави Подели Написано Август 14, 2011 Е па Моци, обзиром на то да си сад упознат шта жене раде на фб, буди опрезан 1000000001010 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 14, 2011 Пријави Подели Написано Август 14, 2011 Е па Моци, обзиром на то да си сад упознат шта жене раде на фб, буди опрезан 1000000001010 док год није уживо,нема опасности Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Август 14, 2011 Пријави Подели Написано Август 14, 2011 Још си ти млад и зелен и неискусан 1000000001010 :drugarstvo: bighugbighug Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 14, 2011 Пријави Подели Написано Август 14, 2011 Још си ти млад и зелен и неискусан 1000000001010 :drugarstvo: bighugbighug врло могуће :group111: Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука