Тавита Написано Април 25, 2010 Пријави Подели Написано Април 25, 2010 Дефинитивно!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Април 26, 2010 Пријави Подели Написано Април 26, 2010 Nije mu ODUZETA, on je DAO vucicu. Ako jos neko primecuje razliku izmedju to dvoje, molim da mi se javi, osecam se usamljeno klapklap Upisi se i ti, slobodno... A sta da radimo ako monah nece vucicu natrag, tj ako hoce da poslusa Vladiku? Ja mislim da paralelno treba da krene i druga peticija "Naterajmo monaha da primi natrag vucicu" klapklap Ахааааааа па нисам знала. Тако не пише у новинама. Заправо пише да је владика тако рекао да се уради, али... било ми чудно нешто. Добро је да смо и то разјаснили. Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 28, 2010 Пријави Подели Написано Април 28, 2010 кад би ТВ и новине биле извор памети, знања и истине, не би нам требала Црква. Заправо пише да је владика тако рекао да се уради,дефиниција послушања. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Април 28, 2010 Пријави Подели Написано Април 28, 2010 кад би ТВ и новине биле извор памети, знања и истине, не би нам требала Црква. Заправо пише да је владика тако рекао да се уради,дефиниција послушања.Upravo tako! Znaci da onaj koji je poslusao je svojom voljom to uradio. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ванда Написано Април 28, 2010 Пријави Подели Написано Април 28, 2010 Само једно питање.... може ли ми неко написати како да снимим на комп овај филм. Тј који ми треба програм да то снимим јер кад сам пробала нема никаква опција.... Можда није баш мјесто сад то да питам али баш бих вољела.... "И кад стојите на молитви, праштајте ако шта имате против кога; да и Отац ваш који је на небесима опрости вама сагрешења ваша. Ако ли пак ви не опраштате, ни Отац ваш који је на небесима неће опростити вама сагрешења ваша." (Марко 11, 25-26) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 28, 2010 Пријави Подели Написано Април 28, 2010 ево сајта који ће ти супер помоћи без инсталације било каквих програма http://keepvid.com/ само у поље пејстуј линк видео клипа и понудиће ти опцију да га скинеш. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Април 28, 2010 Пријави Подели Написано Април 28, 2010 кад би ТВ и новине биле извор памети, знања и истине, не би нам требала Црква. Заправо пише да је владика тако рекао да се уради,дефиниција послушања. ma ok, ali novine... nisam to razumela da je stvarno tako. Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Април 28, 2010 Пријави Подели Написано Април 28, 2010 ево сајта који ће ти супер помоћи без инсталације било каквих програма http://keepvid.com/ само у поље пејстуј линк видео клипа и понудиће ти опцију да га скинеш. kad smo već kod toga, da pitam a kako sa youtuba da se sačuva fajl u mp3 obliku? Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ванда Написано Април 28, 2010 Пријави Подели Написано Април 28, 2010 hvala "И кад стојите на молитви, праштајте ако шта имате против кога; да и Отац ваш који је на небесима опрости вама сагрешења ваша. Ако ли пак ви не опраштате, ни Отац ваш који је на небесима неће опростити вама сагрешења ваша." (Марко 11, 25-26) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 28, 2010 Пријави Подели Написано Април 28, 2010 ево сајта који ће ти супер помоћи без инсталације било каквих програма http://keepvid.com/ само у поље пејстуј линк видео клипа и понудиће ти опцију да га скинеш. kad smo već kod toga, da pitam a kako sa youtuba da se sačuva fajl u mp3 obliku? овај није лош, извуче из видеа аудио сигнал у неколико формата.сасвим довољна је и бесплатна верзија с десна ... http://www.aoamedia.com/audioextractor.htm клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 28, 2010 Пријави Подели Написано Април 28, 2010 моја грешка што сам овде одговорио, али само да вас замолим следећи пут да питате у подфоруму ''компјутери'' да би могли и други да науче нешто ... копираћу ваша питања и моје одговоре тамо ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Април 28, 2010 Пријави Подели Написано Април 28, 2010 kad smo već kod toga, da pitam a kako sa youtuba da se sačuva fajl u mp3 obliku? овај није лош, извуче из видеа аудио сигнал у неколико формата. сасвим довољна је и бесплатна верзија с десна ... http://www.aoamedia.com/audioextractor.htm hvala Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Savic Написано Март 2, 2011 Пријави Подели Написано Март 2, 2011 Vuk je životinja koja se najteže pripitomi,pa zato su ovu vučicu trebali da ostave čoveku ipak je to retkost !!! "Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili" Бог нас је створио људима и тражи од нас да то и будемо. Нема таквих времена у којима то не би могли бити и не би били дужни да то будемо !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Март 3, 2011 Пријави Подели Написано Март 3, 2011 Vuk je životinja koja se najteže pripitomi,pa zato su ovu vučicu trebali da ostave čoveku ipak je to retkost !!!ко каже да ју је припитомио?та животиња није роб никога и ничега, у томе и јесте поента. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Март 3, 2011 Пријави Подели Написано Март 3, 2011 Сине, Медо, Алфа сада дефинитивно јесте роб. Она живи у кавезу, у азилу за псе! Ко је сад ту луд ... Мислим, ок, монах је имао такво послушање од свог духовника, и ту би требало да престаје сва полемика о томе ... Али да је слободна, она то није, и њен живот је празан. Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука