Jump to content

Геј парада у Загребу (18+)

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван

Препоручена порука

• Одговори 61
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Цитат

I ja kažem živela sloboda! Ne znam šta su se ovi pravoslavci ovoliko uspaničili (kako se to ono reče na ovom novom jeziku - postali su homofobični - jel' tako?), kao da će, ne dao, da ne kažem ko, neko njih nataknut  :) :).....

Nego Lajka da te pitam nešto....? Hoćeš li se ti udati za mene, pa da opičimo onda neku trojku...? Mislim ta tvoja, ti i ja.......?  4chsmu1

To mi je nekako uuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!11  0102_laugh 0102_laugh

hhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahahahahahahahahaha  0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh dada 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

G-sn Jakove, mogu li i ja sa vama !  bliss jeeee

"Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински)

Подели на овим сајтовима

Цитат

Мени ова парада подсећа ма "Гранд параду". Гомила кича и неукуса.

Ja sam fakat mislio da je Grand parada pederska parada, sve dok se ovi pravi nisu pojavili na ulicama  0442_feel ....

PS. I sad isto mislim  bliss jeeee .....

Подели на овим сајтовима

Ma jok, ti cuvas strazu, ne dolazi u obzir ni ledja uz ledja  bliss jeeee

"Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински)

Подели на овим сајтовима

Nisi drug...  bliss jeeee

Подели на овим сајтовима

Јадни Хрвати. Знам гомилу људи који живе тамо и гнушају се тих глупости. Него решили да их игноришу. Кажу да се не скупља баш неки велики број људи, до 900 у вр` главе. И кажу да се појави најжешћи шљам. Све је то исполитизовано. Приморани на такву одлуку. Па и код нас би се најгори шљам скупио. Све се плашим да би изашао неки политачар, спортиста , банкар, адвокат, лекар....ахааааа bliss jeeee Него исфрустрирани људи који немају појма " `де терају", па би да буду по сваку цену модерни и другачији.

Баш бих волела да ми неки хомосексуалац каже, какву он/она дискриминацију доживљава? Не може у школу? Не може на факултет? Не сме да вози ауто? Нема личну карту? Не сме да има рачунар? Шта им то више фали? Даааај бре да им то дамо и нека нам се скину са грбаче! `Оће да се љубе на улици и ватају? Може. Али ако их неко мало "преслиша", нико им није крив. Нека упамте: МИ ХЕТЕРОСЕКСУАЛЦИ, НИСМО НИ ЗАТУЦАНИ, НИ БОЛИДИ, НИ МАЈМУНИ. НЕМАМО НИШТА ПРОТИВ ДА ПРАВЕ СЕБИ ПАКАО ОД ЖИВОТА У СВОЈИМ СТАНОВИМА И СПАВАЋИМ СОБАМА. И НИКО ИХ ЗБОГ ТОГА НЕЋЕ ХАПСИТИ НИ ИЗБАЦИВАТИ СА ПОСЛА. АЛИ-НЕ МОГУ ДА СЕ ШЕТАЈУ ГОЛОДУПАСТИ И ШИРИТИ ГРОЗОТУ ПО УЛИЦАМА ПРЕД НАШОМ ДЕЦОМ. И НЕ, НЕЋЕ ДОБИТИ ШАНСУ ДА СЕ У ОВОЈ МОЈОЈ СРБИЈИ ВЕНЧАВАЈУ НИТИ ДА УСВАЈАЈУ ДЕЦУ!!! Довиђења-пријатно!

Па нек` ме назову каквим год хоће именом. А ако им се ова земља не допада, ја се прва јављам да им уплатим новац на рачун како би се иселили одавде, у вољени им Брисел (који има геј градоначелника), у вољени им Париз (исто такође), у Шведску, Словенију....Ма где хоће. Пар хиљада људи мање-јака ствар. Слободни су. Овде-НЕЋЕ ПРОЋИ!  0442_feel

uCttp1.png

Th1rp1.png

Подели на овим сајтовима

Kad bolje razmislim, mozda je Lajka (ime koje dolazi od glagola "lajati") muskarac, tako da necu da reskiram, pa tih prepushtam "obe"  bliss jeeee

Подели на овим сајтовима

Zahvali prijatelju za brojku  bliss jeeee

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...