Аурор Написано Јул 25, 2010 Пријави Подели Написано Јул 25, 2010 Mom drugu Vladimiru su Hrvati ubili oca u ratu i on sada ne voli njih. Na internetu kada igramo igrice i Hrvati kažu da su iz Hrvatske, on izađe jer ne želi da igra sa njima. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Јул 25, 2010 Пријави Подели Написано Јул 25, 2010 Mom drugu Vladimiru su Hrvati ubili oca u ratu i on sada ne voli njih. Na internetu kada igramo igrice i Hrvati kažu da su iz Hrvatske, on izađe jer ne želi da igra sa njima. Изкојег места је Владимир? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 25, 2010 Пријави Подели Написано Јул 25, 2010 Mom drugu Vladimiru su Hrvati ubili oca u ratu i on sada ne voli njih. Na internetu kada igramo igrice i Hrvati kažu da su iz Hrvatske, on izađe jer ne želi da igra sa njima. Изкојег места је Владимир? Mi smo iz Guče. Čuo si za Sabor Trubača, blizu Čačka je. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Јул 25, 2010 Пријави Подели Написано Јул 25, 2010 Доћићу ове године са њима у Гучу: Тужно је да је из Гуче убијен негде у Хрватској, то је тај апсурд да Србија није учествовала у рату а толико погинулих, осакаћених, несталих а да буде најгоре председник Србије се извињава Хрватима, муслиманима а још се није извинуо Србима који су остали без ичега и да им бар помогао да преживе у овим несретним временима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Јул 25, 2010 Пријави Подели Написано Јул 25, 2010 Mom drugu Vladimiru su Hrvati ubili oca u ratu i on sada ne voli njih. Na internetu kada igramo igrice i Hrvati kažu da su iz Hrvatske, on izađe jer ne želi da igra sa njima. Изкојег места је Владимир? Mi smo iz Guče. Čuo si za Sabor Trubača, blizu Čačka je. Пољаци долазе у Гучу на челу са Zawisza Czarny z Garbowa!!! http-~~-//www.youtube.com/watch?v=k4RrjbPhQxY&feature=related Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 25, 2010 Пријави Подели Написано Јул 25, 2010 Garbów [ˈgarbuf] is a village in Lublin County, Lublin Voivodeship, in eastern Poland? Super! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Јул 25, 2010 Пријави Подели Написано Јул 25, 2010 tada su jos imali armiju vjerovatno zato a licno srbija nije ucestovala ,ti ljudi su se nasli u losoj situaciji iz srbije koji su u armiji bili jos jugoslovenskoj kao u bosni isto , posmatrajuci malo sa strane manje vise bili su izlozeni mnogi kojima nije ni do rata bilo ,dok tudjaman je bio prije svega spreman za rato i to se znalo sa tim su vjerovatno i vojnici znali njegovi da ubrzo se sva armija raspada tako u sloveniji isto su mnogi ostavili zivote iz tog razloga srbijanski vojnici u tom ratu su bili mnogi dobrovoljci ,sto se tadica tice uradio je dobro nema sta da mu se prigovara ,nemoze se pobrinuti ako nema sa cim ce drzava ali mozda bi mogli iz nata da plate odstetu koju su nacinili tako isto da se izvinu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јул 25, 2010 Пријави Подели Написано Јул 25, 2010 Mom drugu Vladimiru su Hrvati ubili oca u ratu i on sada ne voli njih. Na internetu kada igramo igrice i Hrvati kažu da su iz Hrvatske, on izađe jer ne želi da igra sa njima. Изкојег места је Владимир? Mi smo iz Guče. Čuo si za Sabor Trubača, blizu Čačka je. Пољаци долазе у Гучу на челу са Zawisza Czarny z Garbowa!!! http-~~-//www.youtube.com/watch?v=k4RrjbPhQxY&feature=related Завиша, лепо тамо да свирате и понашате се, да не црвеним због вас пошто сам и ја из Гуче!!! Бићу тамо и гледачу вас, zru Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
No name Написано Јул 25, 2010 Пријави Подели Написано Јул 25, 2010 Пољаци долазе у Гучу на челу са Zawisza Czarny z Garbowa!!! Zawisza, u ime Poljske izdao si rokenrol! zru A, vidi "đe te Johnny nađe" AZRA "Poljska u mome srcu" 1981. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Јул 25, 2010 Пријави Подели Написано Јул 25, 2010 Браћа Голец су гурали, а гурали, јој кад почну да се веселе, него бојим се екипа ће да "ослепи" од ваше ракије. Наш возач од говара на питања за пријем на посао: http://www.youtube.com/watch?v=5t8BbpYYBWU&feature=related И на тесту вожње: http://www.youtube.com/watch?v=Dua6SgVWtNs&feature=related Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
No name Написано Јул 25, 2010 Пријави Подели Написано Јул 25, 2010 Браћа Голец су гурали, а гурали, јој кад почну да се веселе, него бојим се екипа ће да "ослепи" од ваше ракије. Наш возач од говара на питања за пријем на посао: http-~~-//www.youtube.com/watch?v=5t8BbpYYBWU&feature=related И на тесту вожње: http-~~-//www.youtube.com/watch?v=Dua6SgVWtNs&feature=related stadaradim "odnesite me do kola, pa da vas odvezem kući" Vidim, biće to jedna vrlo religiozna vožnja: on će da pilotira", a vi ćete se moliti dada ne brini zbog rakije, nećete oslepeti (ne bi trebalo) - ali ćete sigurno ogluveti kad vam nabiju trubu u uvo, barem ja jesam :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Јул 25, 2010 Пријави Подели Написано Јул 25, 2010 Ја верујем да има и Хрвата у Гучи, у Хрватској сам био са о. др. Зораном Ђуровићем, не знам ни ја како упаднемо баш кад су њихови домобрани имали неки митинг на тргу Бана Јелачића. Заставе, митинговање, говоранције а он запео да га сликам међу заставама да показује по Србији како смо јелте , храбри. Питају ме нешто а ја као не разумем па туц, муц као поланд, јој кад се они одушевише, па дај да попијемо нешто, о. Зоран видим ужива још му и смешно, мислим се дај да се само дочепам Србије па правац Равна Гора. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 25, 2010 Пријави Подели Написано Јул 25, 2010 а завиша све време мисли ''ала се увалих'' stadaradim dada :cheesy: мени је фасцинантна ствар како острва у Хрватској толико имају мало везе са усташама ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Јул 25, 2010 Пријави Подели Написано Јул 25, 2010 Posle mi nešto zidali i trebao nam kamen iz Struganika i ode preduzimač Mića sa velečasnim Stjepanom da ga traže. Mića onako najvno i bezazleno pa baš bio maj mesec i četnici došli na logorovanje a on pravo kod njih u logor i sav oduševljen "pomaže Bog braćo" oni ti njemu "Bog ti pomogo", a velečasni Stjepan prestravljeno iz kola šapuće "Mićo, Mićo ja nisam Stjepan nego Steva". Posle ja odem po kamen a jedan seljak psuje četnike , onako po redu, meni ništa nije jasno pa ga pitam "a šta su vam uradili", a on sav besan " ma izgazili mi tri ektara krompira i to sve Olandsko seme, ...... Majku četničku". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 25, 2010 Пријави Подели Написано Јул 25, 2010 Хахахаха како се Стјепан самопрекрстио у Стеву . Па јес и то што велиш , није све једно нигде отићи када је велка маса па још сви поднапити, па таман били и четници који гацају по кромпиру ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука