Гости Guest ага пије млеко Написано Јун 19, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 19, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ходочасник Написано Јун 19, 2010 Пријави Подели Написано Јун 19, 2010 Боже спаси србски род! Дај да се Срби сложе, обоже и умноже! Марија Магдалина је својом улогом у судбоносним догађајима спасила достојанство човека. Бог Ју узвисује да буде први весник Васкресења. Лик ове жене служи за понос: мушкарцима за смирени благородни стид, а женама као охрабрење и потстрек. Преп Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јун 19, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 19, 2010 Боже спаси србски род! Дај да се Срби сложе, обоже и умноже! Амин. Даће Бог и Св. Николај Српски. Сложићемо се и умножити онда када се обожимо Христом Богом, нема нам другог пута. Добродошао ходочасниче на наш форум! 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јун 19, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 19, 2010 А да ли сте приметили како су разименили владику Атанасија овишто су поставили клип. То само говори о њиховој црковности и доживљају исте на политикански начин. 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Јун 19, 2010 Пријави Подели Написано Јун 19, 2010 +Атанасије је свет човек, хтели то неки да прихвате или не, свеједно, не питају се они. "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јун 19, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 19, 2010 +Атанасије је свет човек, хтели то неки да прихвате или не, свеједно, не питају се они. Што га више клеветају и нападају то му већи венац на небу плету... 4chsmu1 Тако је било са свим свецима божијим. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 19, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 19, 2010 Говори истину . Мени је познато за неке особе који су због "Симеона" морали ван епархије. Ето кад су мени познати поједини такви примери , колико их још само има?! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 19, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 19, 2010 +Атанасије је свет човек, хтели то неки да прихвате или не, свеједно, не питају се они.а и Јуродив 4chsmu1 ради! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Јун 19, 2010 Пријави Подели Написано Јун 19, 2010 +Атанасије је свет човек, хтели то неки да прихвате или не, свеједно, не питају се они. Што га више клеветају и нападају то му већи венац на небу плету... pravopop Тако је било са свим свецима божијим. 4chsmu1 "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Јун 19, 2010 Пријави Подели Написано Јун 19, 2010 +Атанасије је свет човек, хтели то неки да прихвате или не, свеједно, не питају се они.а и Јуродив 4chsmu1 ради! pravopop "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Јун 19, 2010 Пријави Подели Написано Јун 19, 2010 Ја мислио неки скроз нови снимак, а оно од фебруара, кад је дошао тамо доле... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука