Гости Guest свештеник Иван Написано Децембар 1, 2010 Гости Пријави Подели Написано Децембар 1, 2010 Да ли је тај став о Патријарху Павлу и став "Образа"? Било би глупо да покрет има став ко му је омиљени владика. Некоме је владика Артемије био омиљен, некоме Патријарх Павле, некоме владика Хризостом, некоме владика Атанасије...итд. Не можеш тако уско гледати на то. За мене је свети Патријарх Павле ипак узор. Нисам питао то него јасно какав је став Образа према Патријарху Павлу? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
чувар_истине Написано Децембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2010 link=topic=6602.msg306772#msg306772 date=1291241598] Semberac,Djordje ti je lepo napisao na KOGA se baca anatema...... i zašto nemamo poverenje u Crkvu?... pa nije patrijarh Pavle bio Crkva sam za sebe.... nemojmo graditi kult ličnosti... ja iz tvojih reči nazirem kako je p.Pavle bio mnogo bolji nego sadašnj patrijarh.... čemu takva logika.... Нисам ја ту да судим, али за мене лично је свети Павле већи ауторитет од било ког данашњег Епископа. То је моје субјективно мишљење. Док је онај био Патријарх, зацјелио се раскол. Када је преминуо, десио се нови раскол. Да ли је тај став о Патријарху Павлу и став "Образа"?Покрет је пружао пуну подршку владики Артемију,али због ситуације каква је тренутно покрет још није заузео став по том питању званично,а ако га и донесе свакако да ће то јавност сазнати.Свако од нас има нека своја субјекивна мишљења,али она нису званичан став истог. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2010 Да ли је тај став о Патријарху Павлу и став "Образа"? Младену није ни Артемије...толко могу рећи "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 2, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2010 Званичан став покрета је да се трудимо да будемо верна чеда СПЦ. Мислим онда да је јасно... "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Okomi Написано Децембар 2, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2010 Званичан став покрета је да се трудимо да будемо верна чеда СПЦ. Мислим онда да је јасно... ne mogu da izdrzim a da se ne Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Децембар 2, 2010 Гости Пријави Подели Написано Децембар 2, 2010 Званичан став покрета је да се трудимо да будемо верна чеда СПЦ. Мислим онда да је јасно...Ја те питам за Патријарха Павла и ти све време избегаваш одговор... но нема везе, знаш и сам шта би било следеће питање и нормално је да га избегаваш 4chsmu1Ај сад следеће: Шта ће ваш дуовник Жарко Гавриловић на састанку где ће рашчињени владика Дамаскин? Коју то цркву подржавате када ваш духовни вођа ово ради? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
чувар_истине Написано Децембар 2, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2010 Званичан став покрета је да се трудимо да будемо верна чеда СПЦ. Мислим онда да је јасно...Ја те питам за Патријарха Павла и ти све време избегаваш одговор... но нема везе, знаш и сам шта би било следеће питање и нормално је да га избегаваш 4chsmu1Ај сад следеће: Шта ће ваш дуовник Жарко Гавриловић на састанку где ће рашчињени владика Дамаскин? Коју то цркву подржавате када ваш духовни вођа ово ради? Реците ви мени оче Иване на основу чега ви закључисте да је о.Жарко Гавриловић духовни вођа покрета? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 2, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2010 Званичан став покрета је да се трудимо да будемо верна чеда СПЦ. Мислим онда да је јасно...Ја те питам за Патријарха Павла и ти све време избегаваш одговор... но нема везе, знаш и сам шта би било следеће питање и нормално је да га избегаваш 4chsmu1Ај сад следеће: Шта ће ваш дуовник Жарко Гавриловић на састанку где ће рашчињени владика Дамаскин? Коју то цркву подржавате када ваш духовни вођа ово ради? Образ је организово Молитвени Ход за достојанство Патријарха Павла. То је онда било када је требао бити замјењен новим Патријархом за време свога живота. Али слава Богу, Бог је услишио наше молитве и Патријарх је остао на трону Св. Саве до свога последњег дана земаљскога живота. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Децембар 2, 2010 Гости Пријави Подели Написано Децембар 2, 2010 Званичан став покрета је да се трудимо да будемо верна чеда СПЦ. Мислим онда да је јасно...Ја те питам за Патријарха Павла и ти све време избегаваш одговор... но нема везе, знаш и сам шта би било следеће питање и нормално је да га избегаваш 4chsmu1Ај сад следеће: Шта ће ваш дуовник Жарко Гавриловић на састанку где ће рашчињени владика Дамаскин? Коју то цркву подржавате када ваш духовни вођа ово ради? Реците ви мени оче Иване на основу чега ви закључисте да је о.Жарко Гавриловић духовни вођа покрета? На основу много тога, а зар није? Има толико видео клипова са Образом и о. Жарком, заједно хвале прекидање Литургија и дивљање у Цркви, ваљда је и Младена он венчао... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Децембар 2, 2010 Гости Пријави Подели Написано Децембар 2, 2010 Званичан став покрета је да се трудимо да будемо верна чеда СПЦ. Мислим онда да је јасно...Ја те питам за Патријарха Павла и ти све време избегаваш одговор... но нема везе, знаш и сам шта би било следеће питање и нормално је да га избегаваш 4chsmu1Ај сад следеће: Шта ће ваш дуовник Жарко Гавриловић на састанку где ће рашчињени владика Дамаскин? Коју то цркву подржавате када ваш духовни вођа ово ради? Образ је организово Молитвени Ход за достојанство Патријарха Павла. То је онда било када је требао бити замјењен новим Патријархом за време свога живота. Али слава Богу, Бог је услишио наше молитве и Патријарх је остао на трону Св. Саве до свога последњег дана земаљскога живота. Мени је то лицемеран ход јер знатеи сами шта ваш дуовни вођа Жарко Гавриловић пише за Патријарха Павла. Боље да не цитирам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Okomi Написано Децембар 2, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2010 Званичан став покрета је да се трудимо да будемо верна чеда СПЦ. Мислим онда да је јасно...Ја те питам за Патријарха Павла и ти све време избегаваш одговор... но нема везе, знаш и сам шта би било следеће питање и нормално је да га избегаваш 4chsmu1Ај сад следеће: Шта ће ваш дуовник Жарко Гавриловић на састанку где ће рашчињени владика Дамаскин? Коју то цркву подржавате када ваш духовни вођа ово ради? Образ је организово Молитвени Ход за достојанство Патријарха Павла. То је онда било када је требао бити замјењен новим Патријархом за време свога живота. Али слава Богу, Бог је услишио наше молитве и Патријарх је остао на трону Св. Саве до свога последњег дана земаљскога живота. Znaci nemate duhovnog vodju ? greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 2, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2010 Ружан је назив духовни вођа...нисмо секта. Јесте, он је вјенчао Младена и он воли Младена. Јесте, Жарко подржава Образ. Али то не значи да ми све прихватамо од њега...то у вези Патријарха што је писао је НЕУКУСНО и дистанцирам се тога, апсолутно. Образ јако цјени лик и дјело Патријарха Павла. Када је преминуо Патријарх Павле, наш подфорум "Причаоница" је био закључан 40 дана. Него тема је Артемије. Оче отворите опет ону тему о Образу, радох ћемо тамо наставити. Да вам докажем да сам против прекидања литургија и тих хулних ствари 4chsmu1 "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 2, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2010 ja ti verujem Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Okomi Написано Децембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 бившег владике и "његовог мозга" Дејана Виловског mislim da razgovaraju svakih 5 minuta preko telefona. bukvalno je tako - mozak - "njegovog mozga" 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука