Mladja1975 Написано Новембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2018 Braćo i sestre, Dugo godina pratim vaš forum...još od Verujem.org , ali sam se tek sada registrovao.Razlog je sledeći. Skoro dvadeset godina unazad sam zaposlen na raznim poslovima vezanim za izradu nameštaja...što u neposrednoj proizvodnji na raznim mašinama, što na poslovima montaže nameštaja.Planiram da pokrenem jedan posao koji nije usko povezan sa nameštajem već je više vezan za kuhinjsku ugradnu tehniku.Pošto nisam dizajner već se ceo život bavim tim " majstorskim " delom posla, potreban mi je industrijski dizajner sa kojim bi pokušao da ostvarim neki vid saradnje. Ako poznajete nekog kreativnog industrijskog dizajnera koji ima tu neku umetničku crtu možete me kontaktirati na PP. Иван Ц., obi-wan and ronin је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ц. Написано Новембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2018 @Mladja1975 Свака част за иницијативу и солидарност да некога одавде упослиш obi-wan and ronin је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2018 @Mladja1975 Ako ti treba graficki dizajner za pratece reklamne materijale, javi se, jer ja imam svoju firmu i bavim se time. ... I dobro nam dosao na forum, nemoj da se zadrzis samo na ovoj temi, ima jos mnogo toga o cemu ovde pricamo. ronin је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Новембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2018 Dobro dosao Gde se firma nalazi? „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mladja1975 Написано Новембар 9, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 9, 2018 Firma još uvek ne postoji.Iz tog razloga mi je potreban dobar industrijski dizajner, da saslušam njegovo mišljenje i vidim njegove mogućnosti...da bih napravio biznis plan i krenuo u realizaciju.Inače ja sam iz Beograda. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Новембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2018 пре 2 минута, Mladja1975 рече Firma još uvek ne postoji.Iz tog razloga mi je potreban dobar industrijski dizajner, da saslušam njegovo mišljenje i vidim njegove mogućnosti...da bih napravio biznis plan i krenuo u realizaciju.Inače ja sam iz Beograda. Ok, imam jednu prijateljicu, pa cu je pitati. Javljam ti na pp „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mladja1975 Написано Новембар 9, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 9, 2018 ok...odlično...hvala Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука