Гости Guest Izida Написано Август 26, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 26, 2009 Jeste,Ficko. 1405_love Jos samo da instaliram kamericu.Dobila sam je na present,a ne umem da je instaliram. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Август 26, 2009 Пријави Подели Написано Август 26, 2009 Само прати упутства...само идеш некст 0102_laugh pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Август 27, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 27, 2009 Probala sam.Ova je neka komplikovana.Ne moze. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
чтец Филип Написано Август 28, 2009 Пријави Подели Написано Август 28, 2009 Pa pitaj Medu on zna 0442_feel Ако желиш да нађеш пут који води у живот, тражи на том путу Који рече ''ЈА САМ ПУТ, ИСТИНА И ЖИВОТ; ЈА САМ ВРАТА'' (Јн.14:6, 10:9), и тамо ћеш наћи, али тражи јако пажљиво јер је ''мало оних који нађоше'' (Мт 7:14) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Август 28, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 28, 2009 Ma,treba nekog da zovem.Nego nikako da stignem.Nema ko da cvrkuce ovde umesto mene. 1317_womens Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 28, 2009 Пријави Подели Написано Август 28, 2009 дај ајде да наместимо ту несретну камеру, стално те цимам и већ данима сам на скајпу, мислећи да ћеш да ме стартујеш да завршимо то, кад ти буде одговарало, ал тебе нигде ... барем у време кад сам ја на скајпету ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vlatka Написано Октобар 29, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2009 Odlično! Razgovori za Skype-u su za mene pravo otkriće. Otac Ivan pravi misionar i podvižnik.Članovi konferencije pokazuju pravu vjeru na djelu. Sestra Angelina juče na konferenciji ustupila svoje mjesto novim članovima pošto kaže da je ona česti učesnik konferencija pa sada daja i drugima mogućnost da se uključe. Bravo! klapklap Sinoć je bilo baš lijepo! 0409_feel.gif' class='bbc_emoticon' alt='crvenilo' /> "Невоља је било и биваће, људи и нељуди је бивало и биваће. Околности не зависе увијек од нас, али да ли ћемо бити људи или нељуди то од нас зависи." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јануар 29, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2010 када ће то опет? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јануар 29, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 29, 2010 кад се дооворимо. Може после 3 и 4. фебруара. 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јануар 29, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2010 ??? ?? ?????????. ???? ????? 3 ? 4. ????????. 0205_whistling 0104_cheesy ???? ???? 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јануар 29, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2010 Moram nesto da napisem ovde, pa kad budem pregledala nove odgovore na moje poruke, da budem obavestena kad ce se nastaviti ti razgovori 0205_whistling he he he Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јануар 29, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2010 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 30, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2010 ови скајп разговори су вођени по богоугодним темама, увек са присуством и вођством барем једног свештеног лица. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Мај 16, 2010 Пријави Подели Написано Мај 16, 2010 Ако неко са форума користи скајп,нека дода у пријатеље Jan Makal тј. нека укуца ioann.makal.Он је пољак који студира факултет за српску и хрватску филологију,па тражи људе са којима би могао да разговара на српском језику,али и да има скајп пријатеље из јужне Европе. 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
tpku_2b Написано Јун 6, 2010 Пријави Подели Написано Јун 6, 2010 ... ево на шта сам наишао сада на нету ... http://blejac.com/sveta-ceca/ ... па ово је толико страшно да се то речима не може описати ... о овоме и сличним стварима би требало причати на састанцима, па сам у том смислу хтео да предложим тему о величини посрнућа и пропадања народа на овим просторима, последицама тих фамозних `90.-тих, и сличним стварима ... ако има ичега паметног у мојим речима, молим Вас да мало размислите, па да поразговарамо једно вече и о томе ... свако добро и велики поздрав за све из града КРУШЕВЦА!!!! MAKIJAVELIZAM JE STANJE UMA - SVE OSTALO JE PRECENJENO!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука