Jump to content

Како вам се допадају skype разговори?

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван Цветковић

Препоручена порука

• Гости
Guest свештеник Иван Цветковић

Овде можете написати ваше мишљење о скајп разговорима, ваше нове идеје, унапређења, теме за предавања...

Подели на овим сајтовима

• Гости

Oce,veoma mi se dopadaju.U njima sam dosta naucila i dosla do novih spoznaja.Cak sta vise uzivam u njima.Ali,mislim da bi iz tehnickih razloga

trebalo uvesti dva termina u nedelji,pa da prisustvuje po pola ljudi.Naravno  ako nas dragi brat Aca i ti mozete.I da empirijski sam utvrdila

da Skype bolje i brze funkcionise u kasno vece i ujutru,nego popodne i predvece,kad se svi grebu na poslu.

Подели на овим сајтовима

Биће да се скидају предавања највјероватније...

Тако,ништа не тугуј ноћас горе главу,

сад кад смо једно ја и ти,

обриши с`лица сузу плаву....

Montenegro-Slideshow-GORO MOJA(Perper)  :cheesy2:

Подели на овим сајтовима

• Гости

???? ?? ?? ??????? ????????? ???????????????...

????,????? ?? ????? ????? ???? ?????,

??? ??? ??? ????? ?? ? ??,

?????? ?`???? ???? ?????....

Montenegro-Slideshow-GORO MOJA(Perper)   :)

Prelepo!Upravo slusam!Hvala ti sto si ovo podelio sa nama i sto me stihovima uputi da ga pogledam i cujem.Sva mi cula uzivaju!

To sam i ja tebi porucila u drugoj temi,nego ne umem da se lepo izrazavam.

Подели на овим сајтовима

Хахаха,ти ка мој професор из Увода у право Милорад Ивовић,крене да предаје у вези права а он ти почне од Адама и Еве па скокне до фарнцуске револуције,па се прешалта на косовски бој па ти са њега скочи на балканске ратове...Кунем ти се да ми већа мука припане њега док слушам но док се возим кроз кањон Платије  :)

Наравно Изида ово се не односи на тебе,малко сам се нашалио  :rstar:

Подели на овим сајтовима

??????,?? ?? ??? ???????? ?? ????? ? ????? ??????? ??????,????? ?? ??????? ? ???? ????? ? ?? ?? ????? ?? ????? ? ??? ?? ?????? ?? ????????? ??????????,?? ?? ???????? ?? ???????? ??? ?? ?? ?? ???? ????? ?? ????????? ??????...????? ?? ?? ?? ?? ???? ???? ??????? ???? ??? ?????? ?? ??? ?? ????? ???? ????? ???????  :)??????? ????? ??? ?? ?? ?????? ?? ????  :rstar:

A obicno zavrsi sa referendumom '06. Kakav je Ivovic... :cheesy1: :cheesy1: :cheesy1:
Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Extra stvar ovaj Skype  joooj

Ако желиш да нађеш пут који води у живот, тражи на том путу Који рече ''ЈА САМ ПУТ, ИСТИНА И ЖИВОТ; ЈА САМ ВРАТА'' (Јн.14:6, 10:9), и тамо ћеш наћи, али тражи јако пажљиво јер је ''мало оних који нађоше'' (Мт 7:14)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...