Jump to content

Како вам се допадају skype разговори?

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван Цветковић

Препоручена порука

Pa pitaj Medu on zna  0442_feel

Ако желиш да нађеш пут који води у живот, тражи на том путу Који рече ''ЈА САМ ПУТ, ИСТИНА И ЖИВОТ; ЈА САМ ВРАТА'' (Јн.14:6, 10:9), и тамо ћеш наћи, али тражи јако пажљиво јер је ''мало оних који нађоше'' (Мт 7:14)

Подели на овим сајтовима

дај ајде да наместимо ту несретну камеру, стално те цимам и већ данима сам на скајпу, мислећи да ћеш да ме стартујеш да завршимо то, кад ти буде одговарало, ал тебе нигде ...

барем у време кад сам ја на скајпету ...

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...

Odlično! Razgovori za Skype-u su za mene pravo otkriće. Otac Ivan pravi misionar i podvižnik.Članovi konferencije pokazuju pravu vjeru na djelu. Sestra Angelina juče na konferenciji ustupila svoje mjesto novim članovima pošto kaže da je ona česti učesnik konferencija pa sada daja i drugima mogućnost da se uključe. Bravo!  klapklap Sinoć je bilo baš lijepo! 0409_feel.gif' class='bbc_emoticon' alt='crvenilo' />

"Невоља је било и биваће, људи и нељуди је бивало и биваће. Околности не зависе увијек од нас, али да ли ћемо бити људи или нељуди то од нас зависи."

Подели на овим сајтовима

• 3 months later...

ови скајп разговори су вођени по богоугодним темама, увек са присуством и вођством барем једног свештеног лица.

Подели на овим сајтовима

• 3 months later...

Ако неко са форума користи скајп,нека дода у пријатеље Jan Makal тј. нека укуца ioann.makal.Он је пољак који студира факултет за српску и хрватску филологију,па тражи људе са којима би могао да разговара на српском језику,али и да има скајп пријатеље из јужне Европе. 4chsmu1

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

... ево на шта сам наишао сада на нету ... http://blejac.com/sveta-ceca/ ... па ово је толико страшно да се то речима не може описати ... о овоме и сличним стварима би требало причати на састанцима, па сам у том смислу хтео да предложим тему о величини посрнућа и пропадања народа на овим просторима, последицама тих фамозних `90.-тих, и сличним стварима ... ако има ичега паметног у мојим речима, молим Вас да мало размислите, па да поразговарамо једно вече и о томе ... свако добро и велики поздрав за све из града КРУШЕВЦА!!!!

MAKIJAVELIZAM JE STANJE UMA - SVE OSTALO JE PRECENJENO!!!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...