Гости Guest свештеник Иван Написано Јун 7, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 7, 2010 Као што смо већ рекли, покрећемо серијал online предавања преко TeamSpeak-a. Вечерас у 21:00 ћемо испробати како ради сервер и шта треба још подесити да би се несметано држала предавања. Максималан број слушалаца је 40. Статус сесрвера можете пратити на насловној страници www.pouke.org , u блоку "Наши пројекти" на дну те рубрике. Ту можете гледати који је број корисника тренутно активан.Шта треба урадити?Упутство за коришћење TEAMSPEAK 3Уколико немате инсталиран програм на свом компјутеру, преузмите га са следећег линка:http://www.teamspeak.com/?page=downloadsили овде: http://www.teamspeak.com/?page=downloads&type=ts3_windows_client_latest, сложите се са условима на дну странице и преузмите програм. Након инсталације, при првом уласку у програм отвориће вам се прозор у коме ћете извршити подешавање надимка, слушалица (звучника) и микрофона. Након тога кликните на опцију Connections, изаберите Connect, и у назанчена поља унесите следеће податке:Address - 188.138.16.143 Port – 10007 Nickname – наведите оно које сте изабрали при уласку у програм; Server Password – затражите од администратора форума dada. Након тога, кликните на дугме Connect и након успешне конекције добијате приступ серверу Живе Речи Утехе.Не заборавите, вечерас у 21:00 је пробна конференција.Ваше 29dz8zk Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јун 7, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 7, 2010 Ако има нечега нејасног, обратите се овде. Присуство на предавањима је омогућено само члановима форума. да би послали члан портала Поуке.орг и форума 29dz8zk , довољно је да попуните формулар: https://www.pouke.org/forum/index.php?action=register све је готово за 2-3 минута. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јосиф II Написано Јун 7, 2010 Пријави Подели Написано Јун 7, 2010 Оче, хоће ли се снимати та предавања... мислим да ли ће касније бити доступна и за нас буранију? 29dz8zk ~ = + = ~ ПЕВНИЦА НА ВКОНТАКТЕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јун 7, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 7, 2010 Да, али ће бити објављивана касније. Зато је најбоље да заузмете своје место на директном предавању. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јун 7, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 7, 2010 За оне који не знају, администраторима је име на форуму обележено црвеном бојом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дарко Написано Јун 7, 2010 Пријави Подели Написано Јун 7, 2010 Када извршите сва горе наведена подешавања програма, пре конекције на сервер урадите следеће ствари: Кликните на SETTINGS - OPTIONS - CAPTURE и чекирајте ECHO REDUCTION и одмах испод те опције кликните на ADVANCED OPTIONS - REMOVE BACKGROUND NOISE (ово би требало да умањи ехо и звукове споља). Такође, у опцији CAPTURE можете подесити да се микрофон активира и искључује притиском на одређени тастер, ЧЕКИРАЈТЕ PUSH TO TALK, одаберите тастер и то је то (јер док траје предавање микрофони би требали да буду искључени да не бисмо ометали предаваче). Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ λόγος, καὶ ὁ λόγος ἦν πρὸς τὸν θεόν, καὶ θεὸς ἦν ὁ λόγος. (Јн 1,1) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јун 7, 2010 Пријави Подели Написано Јун 7, 2010 Jupiiiiii... dolazim ))) Aj nek mi neko posalje sifru Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јун 7, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 7, 2010 Jupiiiiii... dolazim ))) Aj nek mi neko posalje sifru Потражи је администратору.Ево, ми сада пробавамо, највећи проблем нам прави ехо. Но, решићемо то. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Јун 7, 2010 Пријави Подели Написано Јун 7, 2010 Ako , slučajno , i 1414_feel navrati tamo , obavezno me obavestite ... Imam da ga pitam jedno pitanje ! . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јун 7, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 7, 2010 Хоћемо. Хоћеш ли да Му пренесемо то што желиш да Га питаш? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Јун 7, 2010 Пријави Подели Написано Јун 7, 2010 Хоћемо. Хоћеш ли да Му пренесемо то што желиш да Га питаш? Ja bih na uvce , ipak ... . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Јун 7, 2010 Пријави Подели Написано Јун 7, 2010 мени неће да се конектује . . . 89898989898989 291291291 Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јун 7, 2010 Пријави Подели Написано Јун 7, 2010 мени неће да се конектује . . . 89898989898989 291291291Meni `oce :0104cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Emilijan Написано Јун 7, 2010 Пријави Подели Написано Јун 7, 2010 Jupiiiiii... dolazim ))) Aj nek mi neko posalje sifru Потражи је администратору.Ево, ми сада пробавамо, највећи проблем нам прави ехо. Но, решићемо то. samo da nije kao svadbarski eho :0104cheesy: inace svaka cast za ideju... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Јун 7, 2010 Пријави Подели Написано Јун 7, 2010 Ljudi, dolazite, mi smo odavno tamo! Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука