Gospodin Jakov Написано Јун 7, 2010 Пријави Подели Написано Јун 7, 2010 Mislim da brkate ovde popularnost sa muzikalnošću-umetnošću, ali pošto je kao i obično zezancija u pitanju moj glas ide Seadu Plavom a ne Ceci pa makar :0104cheesy: ..... Iako Ceca na onoj ikoni .... hmmmm ..... 1405_love Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јун 7, 2010 Пријави Подели Написано Јун 7, 2010 По чему рок граничи с уметношћу? Ne znam kako ovo da ti objasnim. Jednostavno graniči.... jer je umetnost..... PS. Pitaj Firčija :0104cheesy:.... A pevci i pevnica - Farma 1405_love .... i Ceca..... 1405_love .... E Ceca za pevnicom, to je već nešto drugo.... Bar bi Crkve bile pune ..... I to svaki dan.... Mogle bi se i karte prodavati..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јун 7, 2010 Пријави Подели Написано Јун 7, 2010 Samo da vas zamolim da se držite teme , iako uživam da čitam vaša iskustva ! Može neko i da otvori neku temu o ... bilo čemu ! studijska iskustva , kolegijalnost muzičara , pevanje u crkvi , bilo šta ... sve to bi bilo interesantno za čitati ! Ipak si ti ulični trebao da prihvatiš da budeš moderator :0104cheesy: ..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Јун 7, 2010 Пријави Подели Написано Јун 7, 2010 По чему рок граничи с уметношћу? Ne znam kako ovo da ti objasnim. Jednostavno graniči.... jer je umetnost..... PS. Pitaj Firčija :0104cheesy:.... Па ако не умеш да објасниш... како не умеш да објасниш своје мишљење? Каква је то дискусија онда? 1405_love Ја ето сматрам да се не граничи. А ево све трчим да питам Фирчија. 1405_love Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јун 7, 2010 Пријави Подели Написано Јун 7, 2010 Pa evo na primer, kad slušam uličnog na onom youtubetu znam da to nije umetnost .... čangrlja brate po onoj gitari kao da ore :0104cheesy: 1405_love .... A kad Firči udari neki ritam sa EKV-om to mi nekako razgali dušu ..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Јун 7, 2010 Пријави Подели Написано Јун 7, 2010 Разгали и мени душу да чујем неке Бренине песме, па сам опет - нарочито као неко ко и сам ствара музику (хорску духовну, јелте) - свестан да то није уметност. Бар не у смилу озбиљне уметности. :0104cheesy: Мада, наравно, има у сваком жанру уметности. Не треба ни ту бити фарисеј. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јун 7, 2010 Пријави Подели Написано Јун 7, 2010 Ložiš se na Brenu i komponuješ horsku duhovnu muziku...? Prodaješ li karte? :0104cheesy: Ovo u vezi Cece i pevnice 1405_love ..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Јун 7, 2010 Пријави Подели Написано Јун 7, 2010 Ништа ја не продајем 1405_love А ложим се ја на штошта - од Евровизије до Боба Дилана - ал' опет умем да разграничим шта је шта. Но, кад смо код рока - албум "A night at the opera" групе Queen по мом мерилу итекако спада у уметност. И то високу. 1405_love А ако те занима моја музика - канал Mtanic на тјубу (само игнориши снимак где ја певам Лејлу од Харија Мата Харија :0104cheesy:). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јун 7, 2010 Пријави Подели Написано Јун 7, 2010 Hoću, pogledaću.... Šalim se ja malo. Nemoj zameriti ..... Pozdrav. Odoh u bešiku ...... Sutra nastvljamo ŽRU .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Јун 7, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 7, 2010 Ништа ја не продајем 1405_love А ложим се ја на штошта - од Евровизије до Боба Дилана - ал' опет умем да разграничим шта је шта. Но, кад смо код рока - албум "A night at the opera" групе Queen по мом мерилу итекако спада у уметност. И то високу. А ако те занима моја музика - канал Mtanic на тјубу (само игнориши снимак где ја певам Лејлу од Харија Мата Харија :0104cheesy:). al' si , bre , ružan ... 1405_love . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Јун 7, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 7, 2010 Ma , to samo da znaš da ću da se promuvam malo po tvom kanalu ... (već bio !) p.s. ne , nisi (baš toliko) ružan ! :0104cheesy: . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Јун 7, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 7, 2010 http://www.youtube.com/user/Mtanic#p/a/u/1/dDTYp0XfWVU :0104cheesy: 1405_love 1405_love :) 8086.gif 8086.gif 8086.gif 8086.gif 8086.gif 8086.gif 8086.gif 8086.gif 8086.gif 8086.gif 8086.gif 8086.gif 8086.gif 8086.gif 8086.gif klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap http://www.youtube.com/user/Mtanic . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Јун 7, 2010 Пријави Подели Написано Јун 7, 2010 Ружан? Што сад ружан? :0104cheesy: И чему тачно аплаудираш, да знам? 1405_love Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Јун 7, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 7, 2010 Pa , mnogo lepo ... :0104cheesy: P.S. Kad "sretnem" prave muzičare , sramota me što i ja za sebe kažem da sam muzičar ! Al' , vadi me ono "ulični" ! (Za ulicu sam ... "PUNA KAPA" !) . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Јун 7, 2010 Пријави Подели Написано Јун 7, 2010 А, не не... ја нисам музичар. Ја сам само певач аматерских хорова који ето успут компонује. И иако у Шиду женски хор у цркви пева моје "Достојно" и иако су се из овог парастоса "Дуси и души" и "Бога Человјеком" певали на парастосима за шест месеци Ђинђићу и шест месеци патријарху Павлу - и даље не сматрам себе композитором и музичарем у том неком професионалном смислу. Ипак ја нисам успео да завршим ни нижу музичку (ишао сам на соло певање, избацили ме због "предуге" болести - ларингитиса). А и искрено - ја умем да компонујем само кад ми "дође". :0104cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука