сербон Написано Јун 23, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Јун 23, 2009 развући • гризеш жваку па после развучеш • то је кад се вучемо ја и моје другарице • може да се неки глас по селу развуче • кад се неко полако извлачи из кревета • мислим да развући значи шамар радозналост • то је ваљда нешто врло важно што оћеш све да чујеш • кад се неко породи па си радознао ко се породио • то је што мама мени каже па ме истера расправљати се • кад неки галаме па их страх да се бију него се само расправљају • чупава коса од девојчице што мора да се чешља • то је кад си нешто крив па те отац са штапом расправи • нећу да ти кажем ништа зато што то није лепо питање • тако један са наочарима питао исто моју маму и она одма рекла да немамо више и онда он опет написао и онда она опет купила и зато нећу да ти кажем ништа рибље уље • то је што кад ти га дају мораш одма да га прогуташ не дају ти да пљунеш а не мож дуго да га држиш у устима • то је један глуп зејтин зато што му много смрди укуснос • то је нешто жуто што ја пијем за болес • јесте укусно је само ја то више нећу да пијем • бићу добар и послушан и нећу више да се разболим • то је што је пио краљевић марко кад је био мали па му после порасо буздован велики и шарац му порасо и свашта му порасло • то сви причају да има кориснос а нико неће да га пије и сви га дају мени ко да сам ја неко Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Јун 24, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Јун 24, 2009 рођендан • рођендан је један дан за рођење • за рођендан ти поклоне нешто што су те вукли за уши • за рођендан се прави торта да је једеш са свећицама само то много гости воле и теби остане мало • слави се кад неко пуни шест година зато што је онда он славан садити • садити је нешто што насаду па га после једу • кад неко хоће да има бундеву па гура нешто у земљу • кад људи саде лукац па га после опет изваде • садити је кад метнеш квочку па јајца од кокошке сажаљење • попнеш се на дрво једно високо па сажаљеваш јер не смеш да сиђеш • неко одлази и плаче зато што мора тако сврака • сврака лети на врх неба виче свра свра и служи за певање • сврака је што се један усвракио кад је био мали па није знао да одвеже смањити • смање се очи кад оћеш да спаваш • смањи шофер брзину на милицију • смањиш лети панталоне па идеш у гаћама • смање се све хаљине а пре ти нису биле мале Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Јун 24, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Јун 24, 2009 средина • кад је на полици горе лукац доле кромпир а у средини слатко од шљива средњи • ти си средњи кад ти неко седне на главу • кад у среду идеш на пијац • кад облачиш панталоне па ногу тураш у средину • кад се плашиш да спаваш с краја па те пуште унутра • кад ољуштиш банану па једеш средину • кад најмањи уђе унутра па га сви газе • средњи је предњи ако испред њега има позади срце • срце је организам од човека што има човек у стомаку да му прима храну • лупета се кад идеш трчећки • срце се пише кредом на тарабе а може и на зиду код шпорета • срце моје и твоје • срце је много ломљива ствар па мораш поново да оштриш оловку • срце нам служи кад се уплашимо да се пипнемо за њега да ли смо још живи чему служе степенице • да деда падне и да се угрува • да мораш да се пењеш и кад нећеш • да можеш да се уватиш ако си баба • да један пљује када се попне • да се возе деца на ограду наопако Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Јун 25, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Јун 25, 2009 сто • једна стојећа ствар што се једе • једна справа за ручак и вечеру • ако се удариш у ту ствар много те боли а још више боли ако је гвозден • сто је као неки тата од столице чему служи сто • да се прави од столара • да се испод њега сложе столице туга • ствара се кад се посечеш па не смеш у кућу да те не бију • кад прогуташ кликер па више неће да ти дају паре за кликере • када те учитељица намести у први ред па те сви чупају а ти не знаш ко је тужно • тужно је што има неки чупави што носе децу у торбу ако не слушају • тужно је кад идеш кући па је мрак и ти не можеш никако да се окренеш да видиш шта то иде тужибаба • тужибаба је једна баба што јој један викао свашта па после ишли на суд да се суде са сведоцима • и тужибаба је човек то је један што га удариш по ушима а он оде па каже а није му ништа пошло ни на нос ни нигде укрстити се • то је један гавра не знам како само се увек укрсти кад се напије Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Јун 25, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Јун 25, 2009 унук • унук је један што дречи • унук је човек који има деду • то је један што има цуцлу • један што има мала колица • унук је реч малецка једно дете што је цело мокро • и унук је неки човек то је дете од дедине снаје • унук је од мога деде отац мој па сам ја њему унук • унук је можда по сина син на деду • унук сам ја кад одем на село чему служи унук • да пузи • да му се прича • да му ноћу певају • да води деду у парк • да се куну у њега кад лажу • да не иде у школу јер је клинац • да има деда коме да купи чоколаду усамљен • кад се завучеш под јорган па си сам на свету • кад се свадиш са другарицом па плачеш • кад ником не смеш да кажеш неку тајну • кад мислиш на домаћи задатак и када те нико не воли • усамљен је један када је јак храброст • храброст је кад неко викне БА а овај се не уплаши него га погледа само онако • храброст је ловац у чизмама и вук у шеширу • храброст су песме јуначке • храброст је споменик на улици • храброст је када мога тату храбрим да ћу други пут бити добар па да ме не бије Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Јун 26, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Јун 26, 2009 ко је храбар • слон што има овакву ногу • тенкови што много пуштају буку • медведи што смеју да спавају у шуми ко је још храбар • један што има опасно куче • један што ставља гуштера у џеп • један што је био храбар па сад не иде у школу јер је сломио ногу • један што се напије па му сипају воду на главу а он само пева • један што су га ударили летвом а оно пукла летва како се постаје храбар • кад ти перу уши а ти само ћутиш • кад ти неко каже јел знаш ти ко сам ја а ти не знаш • кад те неко јури а ти опасно бежиш • кад те не боли зуб па не мораш код зубара • кад смеш да отвориш очи ако ти перу косу а може сапун да ти увиђе • храбар си кад смеш глисту да уватиш овако са прстима зашто су рукавице боље од ципела • зато што се рукују • зато што звоне на вратима • зато што може да се дува у рукавице кад је зима • зато што могу да се носе наопако • зато што имају одвојено за сваки прст а ципеле за све прсте заједно Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Јун 27, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Јун 27, 2009 цвећар • цвећар је један човек што цвета у башти • цвећар је живо биће што седи у цвећу • то је што мени кажу да сам цвећка чарапе • чарапе су одело које мама прави од игала • чарапе су другарице јер увек иду заједно • чарапе су некад извезене па се певају на радију • чарапе су за ходање и да те не боли жуљ • чарапе су боље него ноге јер кад их упрљаш можеш да промениш а ноге се перу увече за кревет шапутати • кад си много близу до увета и кад говориш са уветима • кад слушаш по вратима и ставиш уво на рупу од кључа • кад се говори али се не чује него се само мрдају уста • шапуће лишће кад ветар дува • мрак шапуће испод кревета шума • шума је множина дрвећа • оно што маше гранама па те страх • у шуми је све густо • шума је тамо где зечеви бегају низбрдо • шума је место где расту дрвеће и вукови • шума је пола биће пола предмет јер дрво не може да хода а лишће може да лети чему служи шума • да нико не сме да улази у њу • да страшно шушти • да веверице иду по њој • да се шумар шета и да се озноји Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Јул 16, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Јул 16, 2009 • Лептир је инсекат из породице хеликоптера. -------------------------------------------------------------------------------- • Најкориснија животиња је свиња. Од ње можемо да употребимо све, месо од спреда и позади, кожу за ципеле, чекиње за четке и име за псовање! -------------------------------------------------------------------------------- • Зоолошки врт је супер ствар. Тамо можемо да видимо и животиње које не постоје. -------------------------------------------------------------------------------- • Нисам крштен, али сам зато вакцинисан. -------------------------------------------------------------------------------- • Животно осигурање је новац који добије онај који преживи смртни случај. -------------------------------------------------------------------------------- • Разлика између села и града је та што је трава на селу из једног дела, а у граду је испрекидана. -------------------------------------------------------------------------------- • Не знам колико имам година, то се стално мења. -------------------------------------------------------------------------------- • Веома сам се уплашио кад се мама разболела. Помислио сам да ће нам тата кувати. -------------------------------------------------------------------------------- • Сви пси воле воду. Неки чак толико да у њој и живе. То су морски пси. -------------------------------------------------------------------------------- • Акваријум је мало стаклено море где живе домаће рибе. -------------------------------------------------------------------------------- • Алиментација је плата за децу када им се тата одсели. -------------------------------------------------------------------------------- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antoneta Написано Август 3, 2009 Пријави Подели Написано Август 3, 2009 heheh jako zanimljiva knjizica, decije ciste glavice odgovaraju, ima i nastavak - Kako raste pamet!Isto jako jako smesna! "Ако је бол све што видиш, можда тада губиш из вида Мене?" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Цветковић Написано Август 3, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 3, 2009 heheh jako zanimljiva knjizica, decije ciste glavice odgovaraju, ima i nastavak - Kako raste pamet!??, ??? ?? ?????, ???????? ??! ??? ?? ?????? ???? ??? ????... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Август 4, 2009 Пријави Подели Написано Август 4, 2009 Pitali dete sta najvise voli da jede i ono odgovara:" Najvise volim da jedem pasulj sa dokolenicom." 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest MiraSB Написано Септембар 2, 2009 Гости Пријави Подели Написано Септембар 2, 2009 0311_womens 0110_hahaha 0102_laugh https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0110_hahaha.gif https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0110_hahaha.gif 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Kako je slatko... https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='0409_feel' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Септембар 2, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2009 КЛИНЦИ И КЛИНЦЕЗЕ 1405_love.gif' class='bbc_emoticon' alt='1405_love' /> ŠTA NAJRADIJE JEDEŠ? - Volim sve a najviše pasulj sa dokolenicom. - Volim dzigericu i druge unutrašnjice. ŠTA JE KARAKTER? - To je sport. Moj brat je karakterista. ŠTA JE DETINJSTVO? - To je moj život kad sam bio mali . - To dobijemo kad se rodimo, pa posle prođe. ŠTA JE PUBERTET? - Neizlečiva je to bolest. I doba kad ti brkovi porastu preko noći. - Pubertet je život sastavljen od gluposti. - To je kad prestaneš biti devojčica i slobodno možeš da se šminkaš. KAKO SE PRAVE BEBE? - One se prave od babica u porodilištu. - Sramota me da kažem jer je to bezobrazan posao. - Prave se noću, zato žmure kad se rode. - To je jedan glupav posao za koji se prima dečiji dodatak. - Bebe se prave od rode ili od kupusa. Kako ko voli. - Bebe se prave kad si dobar pa ti rode brata, a onda je on glavni pa si džabe bio dobar. KO JE DOKTOR NAUKA? - To je doktor koji leči nauku ŠTA JE KULTURA? - To je pozorište, a mene često vode u kulturu. - To se sadi na selu pa se posle prodaje na pijaci u gradu. GDE JE AMERIKA? - Tamo su živeli kauboji i indijanci, ali su se poubijali pa sad žive samo glumci. 1405_love Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Септембар 30, 2009 Гости Пријави Подели Написано Септембар 30, 2009 > KO JE BIO IVO ANDRIĆ? > - on je bio zidar i napravio je najveci most na Drini, al mu nisu platili. > - On je pisao o jednoj Jeleni, koju je izgubio pa je taržio po kamenju. > - On je izmislio saobracajne znakove. > - Imao je puno knjiga i šešira. > - Svi imaju samo jedan spomenik, a on ih ima mnogo. > - To je mamina prva velika ljubav i kad se udala za tatu o njemu puno > prica, a tati svejedno. > > > KO SI TI? > - To me pitaju mama i tata kad me tuku, a ja im odgovaram da sam njihovo > dete. > - Mnogo sam fina devojcica i lepo pišem po cistom zidu > - Ja sam deda jer se zovem kao on. > > ŠTA NAJRADIJE JEDEŠ? > - Volim sve a najviše pasulj sa dokolenicom. > - Volim i slatko od šljivovice. > - Meso od pileta sa drškicom. > - Najsladje jedem kupusa od salate. > - Šta drugo nego kuvano jaje na oko. > - Najvolim da ne jedem. A kad moram kažem da nisam gladan, da me boli > srce ili uvo i da imam krajnike u stomaku. > - Volim džigericu i druge unutrašnjice. > > ŠTA SANJAŠ? > - Sanjam razne sanove u boji. > - Jednom sam sanjala da sam velika i debela. Posle sam se probudila i > dobila batine. Mama je rekla: > da piskiš kad hoceš>. > - Sanjam da sam Pepeljuga i da je moj princ lepši od njenog. > - Nije lepo sanjati. To rade samo oni što ce da idu u puno razreda i da > nose kravatu, a posle dodu kod tate da traže para. > > ŠTA JE KARAKTER? > - To je sport. Moj brat je karakterista. > - To sam video u zoološkom vrtu. Ima rogove, ali nema rep. > > ŠTA JE SLOBODA? > - Sloboda je kad pitam mamu smem li da uzmem cokoladu a ona kaže: Uzmi > slobodno! > > ŠTA JE DETINJSTVO? > - To je moj život kad sam bio mali. > - To dobijemo kad se rodimo, pa posle prode > - Detinjstvo je kad gledaš slike žute boje. > > ŠTA JE PUBERTET? > - Neizleciva je to bolest. I doba kad ti brkovi porastu preko noci. > - Pubertet je život sastavljen od gluposti > - To je kad prestaneš biti devojcica i slobodno možeš da se šminkaš > - Kad sam sa dedom stalno pricamo o devojkama iz tog puberteta > > ŠTA JE ODGOVORNOST? > - To je nešto što svi traže, a niko ne zna šta je. Ne znam ni ja. > - Cuo sam da je to nešto jako teško što ne može svako da nosi. > - Odgovornost je Kad ja tražim sladoled a tata odgovara . > - Odgovornost je kad odgovaraš druga da ne uci i nagovaraš ga da se igra. > > KAKO SE PRAVE BEBE? > - One se prave od babica u porodilištu. > - Sramota me da kažem jer je to bezobrazan posao. > - Prave se nocu zato žmure kad se rode. > - To je jedan glupav posao za koji se prima deciji dodatak. > - Bebe se prave od rode ili od kupusa. Kako ko voli. > - Bebe se prave kad si dobar pa ti rode brata, a onda je on glavni pa si > džabe bio dobar. > > ŠTA JE HOBI? > - Te štapice sam jeo kad sam bio mali. > - Moj hobi je da kvarim televizor > - Hobi mog dede je laganje babe i hvatanje riba. > - Hobi je nešto besplatno što te skupo košta. > > ŠTA JE SUNCE? > - Ko gleda u sunce,a ne žmuri ima da mu se razboli uciteljica. > - Najlepše sunce je na moru. Ono tamo stanuje i cim dodemo pita koliko > imamo para. > - Ja sam babino sunce. Valjda jesam jer me i mama tako zove. > > ŠTA JE HOROSKOP? > - Tamo sam išao da gledam Hari Potera > - To je nauka zbog koje se ne ide u školu. > - Horoskop je ono kad su deca isto obucena i pevaju istu pesmu u više > glasova. > > ŠTA JE VEROISPOVEST? > - Ko ima veroispovest uvek je cist, ne laže i redovno sece nokte. > - Ne znam za šta to služi al to dobiješ cim se rodiš > > KO JE PATRIJARH? > - On je predsednik muškim i ženskim popovima. > - On je isto što i Sveti Sava samo što je živ > - Kad je Božic ili Uskrs on peva, a nije snimio CD. > - Patrijarh je onaj što se krsti kad mu mi mašemo. > ŠTA JE EVRO? > - Evro je kad na televiziji pobedi > - To je isto što i evrokrem samo u manjoj tegli. > - Cuo sam kad je mama rekla komšinici da je gledala Evra sa onoga svijeta > - To su najskuplje pare koje se kupuju kad primiš platu. > > ŠTA JE JUGOSLAVIJA? > - Jugoslavija je ovo gde živimo ali više ne postoji. > - To je država iz koje su nastali Srbi u rasejanju. > - Kad nešto imaš pa nemaš, onda je to Jugoslavija > - To je setra od nekog Jugoslava, al je ja ne poznajem. > > ŠTA JE PRESTONICA? > - Tako zovu Beograd na telelviziji. > > KO JE SLOBODAN MILOŠEVIĆ? > - To je dasa što je jednom bio glavni. > - To je cika kome se sudi na televiziji kad nije bolestan. > - On je bio puno dobar, al ga ne vole zbog žene. > - Njega su odveli jer je tukao policiju > ŠTA JE KOMUNIZAM? > - To su matorci kojima vicu bando crvena > - To je neko pusto ostrvo za neplivace. > - To je samo za odrasle. Decu od toga boli stomak. > - To je moj deda kad je bio mlad i lud. > - Ja nemam komunizam jer redovno pijem mleko. > > KO JE DOKTOR NAUKA? > - To je doktor koji leci nauku. > - Doktor nauka je naucno bice. > - To je onaj što ne nosi beli mantil nego odelo pa je smešan. > - On ti ne kaže da otvoriš usta, samo on prica. > - To je neki što se maskira pa ne znaš da je doktor. > > ŠTA JE KULTURA? > - To je pozorište, a mene cesto vode u kulturu. > - To se dobije u kuci i nosi se gde god da ideš.. > - To se sadi na selu pa se posle prodaje na pijaci u gradu. > > ŠTA JE GENOCID? > - To su oni filmovi što se prikazuju posle ponoci. > - To je nešto iz ponavanja prirode. > - Genocid nasledujemo od mame i tate. > - Genocid je nešto što se prica stalno, a u vezi je sa nekim gradom od > srebra. > > ŠTA JE KLONIRANJE? > - To je kad se klovn nervira. > - To se radi na ovcama, a posle ce na nama. > > ŠTA JE MAFIJA? > - Kad se kradu trešnje to nije mafija. > - To je jedan gospodski, vrlo placen posao. > ŠTA JE DROGA? > - Moj deda se drogira. On je dijabolicar i svaki dan daje sebi drogu iz > šprice. > > ŠTA JE PRES KONFERENCIJA? > - To je kad jedni pitaju,a drugi sede i piju Jelen 319.gif. > - Na to se teraju novinari. > - Ko god hoce nešto da slaže on napravi tu konfernciju > > ŠTA JE AEROBIK? > - To je stocni aerodrom. > - Kad trciš uz muziku a nisi balerina. > - Da bi dobio aerobik moraš biti puno debeo. > - U to veruju samo ružne tete. > > GDE JE AMERIKA? > - To su oni što ne znaju gde je Srbija. > - Tamo su živeli kauboji i indijanci, ali su se poubijali pa sad žive samo > glumci. > > ZA ŠTA SLUŽI KOMPJUTER? > On služi da mama i tata ne spavaju više zajedno. > > Pitali klinca sta je to ljubav a on kaze to ti je kad se dvoje vole, kad se ljube i kad im srce drnda Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Септембар 30, 2009 Гости Пријави Подели Написано Септембар 30, 2009 Tavita,kakav sinhronicitet izmedju nas dve,da postavis isto sto sam ja htela u istu temu! 319.gif Nego,mene mrzi da brisem iste delove.Stavih sve sto juce dobih od jednog svog brata. 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука