Самуило Написано Мај 29, 2010 Пријави Подели Написано Мај 29, 2010 "Стој усправно, не телом но покретима душе своје!" Отац Тадеј Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 29, 2010 Пријави Подели Написано Мај 29, 2010 баш је лепо, јел ово твојих руку дело? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Самуило Написано Мај 30, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 30, 2010 баш је лепо, јел ово твојих руку дело?Јесте Медо, ја многогрешни сам се играо са 3д програмом пре пар година greengrin "Стој усправно, не телом но покретима душе своје!" Отац Тадеј Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Мај 30, 2010 Пријави Подели Написано Мај 30, 2010 isus-sinai dancedance 0102_laugh klapklap klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 31, 2010 Пријави Подели Написано Мај 31, 2010 баш је лепо, јел ово твојих руку дело?Јесте Медо, ја многогрешни сам се играо са 3д програмом пре пар година :0104cheesy:не брини, сви смо грешни, само не морамо то да потенцирамо имамо једног брата који је тако исто у разговору потенцирао своју грешност па смо се мало шалили на његов рачун - звали смо га грешни-малешни, јер је био и нижи растом. после неког времена га је пустило, јер је укапирао да је сасвим непотребно тако нешто ... зна Бог све, а људи не треба да се оптерећују тиме и да крећу пут фарисејства. :0104cheesy: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука