Гости Guest свештеник Иван Написано Мај 27, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 27, 2010 Програм рада Симпосиона http://tinyurl.com/3y59ter Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
oLjuba Написано Мај 27, 2010 Пријави Подели Написано Мај 27, 2010 Није ми јасно зашто презвитери не указују на своје свештено звање док епископи да? Не схватам разлику? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 28, 2010 Пријави Подели Написано Мај 28, 2010 Није ми јасно зашто презвитери не указују на своје свештено звање док епископи да? Не схватам разлику?вероватно је психолошке природе, да се неупућенима да ''тежина'' свега организованог ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран Лепир Написано Мај 28, 2010 Пријави Подели Написано Мај 28, 2010 Ту су на списку два моја суграђанина Милутин Јањић и Славољуб Лукић. Први је докторант на Берклију а други у Атини. Хроничар свакодневнице Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Мај 28, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 28, 2010 Милутин Јањић је мој школски друг Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 28, 2010 Пријави Подели Написано Мај 28, 2010 Ту су на списку два моја суграђанина Милутин Јањић и Славољуб Лукић. Први је докторант на Берклију а други у Атини.свака част, али их људи не знају, па је можда због тога та психлогија титуларности ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран Лепир Написано Мај 29, 2010 Пријави Подели Написано Мај 29, 2010 Милутин Јањић је мој школски друг 0409_feel Он је завршио Богословију у БГ, а Духовну академију у Ст. Петербургу, одакле га знате?! Баш је дошао неки дан из Америке, био је код мене штампао је тај план и програм за тај семинар. Мислим да се враћа данас, па ћу му рећи да га "трачамо", на форуму. Хроничар свакодневнице Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран Лепир Написано Мај 29, 2010 Пријави Подели Написано Мај 29, 2010 Ту су на списку два моја суграђанина Милутин Јањић и Славољуб Лукић. Први је докторант на Берклију а други у Атини.свака част, али их људи не знају, па је можда због тога та психлогија титуларности ... Прочуће се 0110_hahaha Сада смо са Славољубом, (мислим на СОЗ Е. бањалучке) аплицирали пројекат ка Министарству цивилних послова БиХ, Средњовјековна археолошка налазишта на територији општине Прњавор, мислим да ће мо добити, тражена новчана средства, па да реализујемо то. А Милутин, он је свјетски путник, скоро је био у Инстанбулу код Васељенског патријарха и знам да је ишао код еп. Иринеја у Аустралију. Иначе, од око 200 свештеника и још 100 ученика, студената из моје Епархије, њих двојица су једини (колико ја знам) докторанти. П.С. Шта ћеш, сваки циго свога коња фали 0409_feel Хроничар свакодневнице Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука