Jump to content

Српска теологија данас- други годишњи симпосион 2010

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван

Препоручена порука

Није ми јасно зашто презвитери не указују на своје свештено звање док епископи да? Не схватам разлику?

вероватно је психолошке природе, да се неупућенима да ''тежина'' свега организованог ...
Подели на овим сајтовима

Ту су на списку два моја суграђанина Милутин Јањић и Славољуб Лукић. Први је докторант на Берклију а други у Атини.

Хроничар свакодневнице

Подели на овим сајтовима

Ту су на списку два моја суграђанина Милутин Јањић и Славољуб Лукић. Први је докторант на Берклију а други у Атини.

свака част, али их људи не знају, па је можда због тога та психлогија титуларности ...
Подели на овим сајтовима

Милутин Јањић је мој школски друг 0409_feel

Он је завршио Богословију у БГ, а Духовну академију у Ст. Петербургу, одакле га знате?! Баш је дошао неки дан из Америке, био је код мене штампао је тај план и програм за тај семинар.

Мислим да се враћа данас, па ћу му рећи да га "трачамо", на форуму.

Хроничар свакодневнице

Подели на овим сајтовима

свака част, али их људи не знају, па је можда због тога та психлогија титуларности ...

Прочуће се  0110_hahaha

Сада смо са Славољубом, (мислим на СОЗ Е. бањалучке) аплицирали пројекат ка Министарству цивилних послова БиХ, Средњовјековна археолошка налазишта на територији општине Прњавор, мислим да ће мо добити, тражена новчана средства, па да реализујемо то. А Милутин, он је свјетски путник, скоро је био у Инстанбулу код Васељенског патријарха и знам да је ишао код еп. Иринеја у Аустралију. Иначе, од око 200 свештеника и још 100 ученика, студената из моје Епархије, њих двојица су једини (колико ја знам) докторанти.

П.С.

Шта ћеш, сваки циго свога коња фали  0409_feel

Хроничар свакодневнице

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...