Гости Guest Написано Септембар 8, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 8, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 8, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 8, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Октобар 15, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2010 Hieroschemamonk Ambrosy of Hilandar Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 30, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 30, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Октобар 30, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2010 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Октобар 30, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2010 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Октобар 31, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2010 Људи, дивне су вам фотке... 0442_feel 0442_feel 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Октобар 31, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2010 Iguman Rafailo - Manastir Podmaine - Budva Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Октобар 31, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 31, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 31, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Октобар 31, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2010 Фантастичан ватромет, да се winter, klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 31, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 31, 2010 Наишао сам на ову лепу фотку,па велим да је поставим! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Октобар 31, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2010 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Октобар 31, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2010 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2010 autor fotografije: Vladimir Popovic, fotograf. fotografija preuzeta sa: http://www.orthphoto.net/photo.php?id=43638&id_jezyk=1 MOLIM VAS NAVODITE IZVORE ODAKLE UZIMATE FOTOGRAFIJE JER ONE PODLEŽU ZAKONU O AUTORSKOM PRAVU. FORUM IZLAŽETE OPASNOSTI OD TUŽBE. HVALA! "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука