pokajnik83 Написано Мај 18, 2010 Пријави Подели Написано Мај 18, 2010 01. октобар 2010 Нов хотелски комплекс Бела Бреза у Рожанству на Златибору, 7. пуних пансиона (преноћиште, доручак, ручак, вечера) у хотелу који поседује базен, кошаркашки терен, ресторан, ТВ салу... Собе су 2/1, 3/1, 4/1. ЦЕНА 80 ЕУРА. Било би добро да се организујемо и да одемо...Шта мислите??? Ово организују студенти моје Академије тако да је добра атмосфера загарантована. Кога занимају додатне информације нека ми се јави на ПП. И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Мај 18, 2010 Пријави Подели Написано Мај 18, 2010 Ајде људи да се пријавимо!!! Скроз је повољно!!! Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 26, 2010 Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 може 0104_cheesy клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Мај 26, 2010 Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Мај 26, 2010 Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 Да видимо ми тај списак, ко иде а ко не??? Од овог пискарања нема ништа... Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 26, 2010 Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 зато ће пре зиме бити литургијски сабор да се сви упознамо 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Мај 26, 2010 Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 Vidi Liona Audioslave avatara 0104_cheesy .... Oh, oprostite što upadoh u temu 0110_hahaha ..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Мај 26, 2010 Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 Au gospodine lave :smiley: vi ste mnogo upućeniji u umetnost od mene..... ja sam odmah taj avatar povezao sa Audioslave-om 0104_cheesy .... Bez zezanja ta slika se nalazi na omotu jednom od njihovih albuma .... ali da ne pišemo bez veze na ovoj temi ... Pozdrav .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Мај 27, 2010 Пријави Подели Написано Мај 27, 2010 Па шта ако људи имају екипу, нека поведу и њих...??? Немогуће је размрдати људе ... како би било да неком треба нека помоћ ... Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јун 6, 2010 Пријави Подели Написано Јун 6, 2010 Ja bih, ali radim... Ako se okupite mozda i uspem da uzmem neki slobodan dan :0104cheesy: Uostalom, nisam daleko od Zlatibora pa mogu da skoknem bar da se vidimo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Јун 7, 2010 Пријави Подели Написано Јун 7, 2010 најбоље да ће се окупимо ... то изгледа може само кад позове о. Иван. Иначе, све вас је поздравио Станислав. Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јун 7, 2010 Пријави Подели Написано Јун 7, 2010 најбоље да ће се окупимо ... то изгледа може само кад позове о. Иван. Иначе, све вас је поздравио Станислав. Samo ne pre avgustaaaa... 1414_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука