Jump to content

Escobar vs Жељко.

Оцени ову тему

Guest nikolastojanoviccuprija

Препоручена порука

• Гости

Puna podrska braci Turcima u povratku na Balkan ! Turska je inace najveci i najcvrsci saveznik USA pa iz toga mnogo koristi moze da bude i za nas ! Balkan balkanskim narodima a turci to jesu i svakako da najbolje razumeju nase prilike pa bi u skladu sa tim mudra srpska politika mogla da ostvari mnoge benefite  170fs799081

Подели на овим сајтовима

• Одговори 136
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

• Гости

Не би од тога било ништа , јер усташе тадашње ( а и садашње) имају аспирације и према Банату и Београду, Косову и Црној Гори , а не камоли према целој Босни и Дубровнику .

Ево данас су ти на Косову Хрватски оперативци и обавештајци потпуно регуларно у саставу кејфора.

U sastavu Kfora su zato sto su usli u Nato i u njihovom su sastavu a nisu sami poslali svoje !
Подели на овим сајтовима

Puna podrska braci Turcima u povratku na Balkan ! Turska je inace najveci i najcvrsci saveznik USA pa iz toga mnogo koristi moze da bude i za nas ! Balkan balkanskim narodima a turci to jesu i svakako da najbolje razumeju nase prilike pa bi u skladu sa tim mudra srpska politika mogla da ostvari mnoge benefite  :drugarstvo:

Боже сачувај !

Подели на овим сајтовима

• Гости

Daj BOZE,,, jer od gluposti koje se pisu po "vidovdanu" tesko da ce ova drzava da ima bilo kakve koristi

Да а ти си иначе геније и паметнији си од свих са видовдана...

hvala na komplimentu
Подели на овим сајтовима

• Гости

Постављена слика

Ма, нема на чему, само се ти "кокај" и трипуј , то вам је ваљда генерално заједничка црта почевши од Чедице...

OBRATI PAZNJU NA RECI KAD SE MENI OBRACAS
Подели на овим сајтовима

Теби на аватару стоји краљ коке, ти причаш Чедине приче, и говориш да се на видовдану пишу глупости без да докажеш своје писање.

Дакле на шта још треба да обратим пажњу , могуће је да сам нешто пропустио?

Подели на овим сајтовима

• Гости

ja ne pricam Cedine price nego svoju ! Cedica ite kako ima zasta da odgovara i to mora da se desi kasnije ili pre al bar  nesto konkretno oce da radi za razliku od ostalih koji prave cardak ni na nebu ni na zemlji

Подели на овим сајтовима

• Гости

to je realnost , pa ma koliko je ja priznavao ili ne ! Ja znam sta meni znaci Kosovo i to niko ne moze da mi oduzme ali teritorija Kosova je trenutno nezavisna drzava i to je tako ! Zamajavanje ovog naroda Kosovom nigde ne vodi ili ce mo da ratujemo ili ce mo da priznamo i da se manemo kostunicinih gluposti o nekakvom trecem scenariju

Ман се те подметачине да свако ко мисли својом главом а не како дође директива из Брисела заправо прича коштуничину причу.

о.ц. јасно ми је да си на линији жутој , ал као што рекох не брини , ниси геније...

Држава Косово није никаква реалност , као што ни НДХ није реалност, то је стање окупације, а не

држава.

А народ увек замајавају они који контролишу медије, барем је то просто, или да ти цртам.

Hans Kristijan Andersen je jos odavno izmislio bajke pa nema potrebe da se pisu nove

Онда их немој писати.

cije li je pisanje ovde bajka ? moje tesko da moze da svede pod tu kategoriju
Подели на овим сајтовима

to je realnost , pa ma koliko je ja priznavao ili ne ! Ja znam sta meni znaci Kosovo i to niko ne moze da mi oduzme ali teritorija Kosova je trenutno nezavisna drzava i to je tako ! Zamajavanje ovog naroda Kosovom nigde ne vodi ili ce mo da ratujemo ili ce mo da priznamo i da se manemo kostunicinih gluposti o nekakvom trecem scenariju

Ман се те подметачине да свако ко мисли својом главом а не како дође директива из Брисела заправо прича коштуничину причу.

о.ц. јасно ми је да си на линији жутој , ал као што рекох не брини , ниси геније...

Држава Косово није никаква реалност , као што ни НДХ није реалност, то је стање окупације, а не

држава.

А народ увек замајавају они који контролишу медије, барем је то просто, или да ти цртам.

Hans Kristijan Andersen je jos odavno izmislio bajke pa nema potrebe da se pisu nove

Онда их немој писати.

cije li je pisanje ovde bajka ? moje tesko da moze da svede pod tu kategoriju

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...