Гости Guest свештеник Иван Написано Јун 26, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 26, 2010 za test iz patrologije imaju pitanja preko puta u kopirnici (50-ak) koja budu na testu.nastrebas to (ne treba vise od pola sata) i resio si test......bar dok ne promeni pitanja na istom Је л можеш да поставиш та питања овде? Ај скенирај ако ти није тешко. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
irenab Написано Јун 26, 2010 Пријави Подели Написано Јун 26, 2010 Хвала пуно!! 4chsmu1 pravopop Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јун 26, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 26, 2010 Хвала пуно!! 4chsmu1 pravopopНема вала, него одмах 10 порука на јавни форум или 100 склекова. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
irenab Написано Јун 26, 2010 Пријави Подели Написано Јун 26, 2010 Хвала пуно!! 4chsmu1 pravopopНема вала, него одмах 10 порука на јавни форум или 100 склекова. Не знам о каквим порукама се ради- можда су склекови лакши! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дарко Написано Јун 26, 2010 Пријави Подели Написано Јун 26, 2010 Оче, сутра ћу их окачити на 4shared pravopop Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ λόγος, καὶ ὁ λόγος ἦν πρὸς τὸν θεόν, καὶ θεὸς ἦν ὁ λόγος. (Јн 1,1) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јун 26, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 26, 2010 Хвала пуно!! 4chsmu1 pravopopНема вала, него одмах 10 порука на јавни форум или 100 склекова. Не знам о каквим порукама се ради- можда су склекови лакши! Па почни са борбом против масона, а заврши у Мирођијиној домаћој кухињици Ма шалим се... пиши кад стигнеш, где год желиш и шта желиш. Добро је да се потрудите драга студентаријо, да пронађете још аудио предавања. РТо је много добро за спремање испита. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
irenab Написано Јун 26, 2010 Пријави Подели Написано Јун 26, 2010 Хвала пуно!! :cheesy2: 0409_feelНема вала, него одмах 10 порука на јавни форум или 100 склекова. Не знам о каквим порукама се ради- можда су склекови лакши! 0202_238 Па почни са борбом против масона, а заврши у Мирођијиној домаћој кухињици Ма шалим се... пиши кад стигнеш, где год желиш и шта желиш. Добро је да се потрудите драга студентаријо, да пронађете још аудио предавања. РТо је много добро за спремање испита. Потрудићу се! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дарко Написано Јун 27, 2010 Пријави Подели Написано Јун 27, 2010 Питања за тест из Патрологије су постављена овде: https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,3961.msg186125.html#msg186125 Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ λόγος, καὶ ὁ λόγος ἦν πρὸς τὸν θεόν, καὶ θεὸς ἦν ὁ λόγος. (Јн 1,1) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
manastir Написано Август 13, 2010 Пријави Подели Написано Август 13, 2010 Profesor Nenad Milosevic je neverovatan covek, i uvek spreman da pomogne. Od njega mozete naucite mnogo toga. Ima poseban dar Boziji da coveka navede na razmisljanje, da se izadje od stereotipnosti, a neverovatan je poznavalac tipika. to je moje vidjenje toga coveka. i uopste nije komplikovan na ispitima, mozda gresim facenew22222222 mnogo mi se svidja ovaj smajli pozdrav Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
manastir Написано Август 13, 2010 Пријави Подели Написано Август 13, 2010 u vezi teskoce na polaganjima facenew22222222 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
irenab Написано Август 14, 2010 Пријави Подели Написано Август 14, 2010 Је л' зна неко можда да ли се Канонско право у септембарском року полаже усмено или писмено...? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mara Написано Август 15, 2010 Пријави Подели Написано Август 15, 2010 Је л' зна неко можда да ли се Канонско право у септембарском року полаже усмено или писмено...? Рекла бих писмено.....није баш да сам сигурна..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
irenab Написано Август 16, 2010 Пријави Подели Написано Август 16, 2010 У реду хвала! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eshaton Написано Јануар 5, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2012 Помаже Бог браћо и сестре! Да ли је неко од вас или познајете неког ко је скоро полагао Упоредно богословље?Интересује ме како професор пита и каква су питања? Захвањујем! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука