Gospodin Jakov Написано Мај 12, 2010 Пријави Подели Написано Мај 12, 2010 Rado bi poklonio, ako nekome trebaju, skripte za prvu godinu Teologije:- Uvod u Bogoslovlje - April, 2002.g. Beograd- Istorija religije- Ruski jezik I/II (Izvod iz ruskog jezika za 1. razred) - K. Končarević- Grčki jezik (Grčki jezik I/III/IV) - Stihovi sa prevodom-reči-deo dogmatike- Crkvenoslovenski jezik (Tekstovi (Molitve) koje treba naučiti napamet za kolokvijum iz Crkvenoslovenskog jezika)- Grčki jezik - Gramatika- Izvod iz bukvara crkvenoslovenskog jezika- Engleski jezik (zajedno sa ispitnim pitanjima)- Izvod iz Osnova Crkvenoslovenskog jezika - po S. Zorici- Skripta za grčke glagole u svim oblicima konjugacije- Analiza poslanice Korinćanima i Timoteju- Crkveno pojanje i muzikologija- Još dosta nekih ispitnih pitanja iz raznih predmeta, dodatni neki tekstovi itd....Jedno pitanje. Zna li neko da li se mora ponovo prolaziti procedura dobijanja blagoslova od pomesnog sveštenika, pa do patrijarha ako se hoće pokušati drugi put upisati teologija. Naime, polagao sam pre par godina prijemni, i bio prvi ispod crte (ako je to uopšte bio prvi :smiley:) i upao na samofinansiranje. Nisam imao love i nisam studirao.... Imam svu dokumentaciju urednu. Da li moram sada, ako bi se odlučio da ponovo studiram, proći kroz proceduru ponovo....? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Мај 12, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 12, 2010 Контакт на приватну поруку на форуму t4431 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Мај 12, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 12, 2010 Razdeljeno sve. Pozdrav do sledećeg poklanjanja 0104_cheesy 4chsmu1 ..... @ Sveštenik Ivan - znao sam da će mi ova latinica kad tad glave doći :smiley: .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Мај 12, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 12, 2010 Ок. Тема се закључава 4chsmu1 Идемо даље. Има ли ко шта друго да поклони? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука