мирођија Написано Мај 4, 2010 Пријави Подели Написано Мај 4, 2010 Ja ћу одавде, а ти одакле оћеш... confused Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Мај 4, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 4, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Мај 4, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 4, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Emilijan Написано Мај 4, 2010 Пријави Подели Написано Мај 4, 2010 uhhhhh kako li se vidi odatle..... mogu samo da zamisljam... 0104_cheesy a otac Joil je legenda... 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Мај 4, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 4, 2010 Само птице могу да ослушну ову исповест по ведрим небом... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Мај 4, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 4, 2010 Ово ми је баш онако људски, у заједници са свијим молитвама,или уздарјима, пред улазом код Светог Василија! Ни камен није неудобан! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Мај 4, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 4, 2010 http://www.mitropolija.me/?page_id=1731 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Мај 4, 2010 Пријави Подели Написано Мај 4, 2010 Ово ми је баш онако људски, у заједници са свијим молитвама,или уздарјима, пред улазом код Светог Василија! Ни камен није неудобан! Овдје сам ноћила прошле године на Лазареву суботу (11.04.2009) бијеше хладно, али баш, помислих у себи смрзнућемо се ноћас. Истина бијеше да нити ми је било неудобно, нити ми је било хладно. Спавала сам као бебица, предивне фотографије, и предивно мјесто. Заиста Острог је Рај на Земљи. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Мај 4, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 4, 2010 Баш лепа фотка Лаве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Мај 4, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 4, 2010 Ух, ова је баш профи! Свака част мајстору! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Мај 4, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 4, 2010 Небу под облаке! Баш погођено! hvala Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука