мирођија Написано Април 16, 2010 Пријави Подели Написано Април 16, 2010 Прави је Жућо.Много је сладак, мислим ако је маћак, или много је слатка,ако је маћка. animal-smiley-030 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Април 16, 2010 Пријави Подели Написано Април 16, 2010 Mačak je u pitanju. Hvala. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Април 17, 2010 Пријави Подели Написано Април 17, 2010 Милева, одличан ти је овај постерчић :-) Види се да много волиш свог мацанковића! Наравно да је леп :-) Мада би му лепше стајала нека тамнија позадина. Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 23, 2010 Пријави Подели Написано Април 23, 2010 bliss jeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 23, 2010 Пријави Подели Написано Април 23, 2010 THE BEST CAT VIDEO YOU'LL EVER SEE Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Април 23, 2010 Пријави Подели Написано Април 23, 2010 Е слатко се исмејах :-))) Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 23, 2010 Пријави Подели Написано Април 23, 2010 Цитат Е слатко се исмејах :-))) Дивне су Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 24, 2010 Пријави Подели Написано Април 24, 2010 Ја сам Ото!! Имам мјесец данаааа :huh: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 24, 2010 Пријави Подели Написано Април 24, 2010 Овако се љубе ескими тиру риру :huh: Ото ми открива неке тајне Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Април 25, 2010 Пријави Подели Написано Април 25, 2010 Аха значи то је твоје ново мало :-))) лепо :-))) сад су најслађи :-) ти око месец дана :-) Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 25, 2010 Пријави Подели Написано Април 25, 2010 Цитат Аха значи то је твоје ново мало :-))) лепо :-))) сад су најслађи :-) ти око месец дана :-) Сладак је ко шећер, и толико немиран Милице Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Април 25, 2010 Пријави Подели Написано Април 25, 2010 Хехе ма знам ја све то :-)) Кад сам имала једно блесаво маче, нисам могла да гледам цртаћ, све је јурило живуљке по екрану хихихи Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 25, 2010 Пријави Подели Написано Април 25, 2010 319.gif 0110_hahaha Могу да замислим. Добро је што је већ навикнут на пјесак. Али је немиран, страшно... Када се наљутим, превари ме мангуп, склупча се и почне да преде, и више нисам љута 0104_cheesy Мада чим он преде, то ми је знак да је неки белај направио :smiley: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Април 25, 2010 Пријави Подели Написано Април 25, 2010 Тако мали - а већ преварант ц ц ц. И животиње напредују у ово модерно доба :-)) Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zoxy Написано Април 29, 2010 Пријави Подели Написано Април 29, 2010 Мачка два сата покушавала да оживи своју пријатељицу Турску јавност гануо је снимак једне мачке која је покушавала да спасе своју пријатељицу, другу мачку коју је ударио аутомобил. Црна маца је после ударца остала да лежи непомично на паркингу, а бела је одмах дотрчала до ње и покушавала да јој помогне. На потресном кратком снимку који је емитовала турска телевизија, види се како ова несебична животиња масира срце својој пријатељици и труди се да је оживи. Према речима сведока, очајнички покушаји беле мачке трајали су, уз паузе, готово два сата, током којих је она лежала поред жртве и лизала је по њушкици. Пролазници који су се нашли у близини нису смели да приђу настрадалој мачки јер ју је ова друга штитила, а нажалост, ветеринар је стигао пар сати касније – када је било прекасно http-~~-//www.youtube.com/watch?v=Du0wiHYV9q8&feature=player_embedded Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука