Jump to content

Маце

Оцени ову тему

Guest Светлана

Препоручена порука

Постављена слика

"Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински)

Подели на овим сајтовима

• Одговори 882
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Rat on cat  0104_cheesy

Постављена слика

Lucky cat   :drugarstvo:.gif' class='bbc_emoticon' alt='klapklap' />

слика не приличи мисионарско-православном форуму, јер је склона распаљивању страсти.

Меда.

"Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински)

Подели на овим сајтовима

Постављена слика

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

ја имам у стану тренутно дивљакушу а не мачку!

хистерична је, "режи"... малоприје смо ја и Ања (другарица) једва сачувале руке...

то више није ни игра!

није ни нормална!

кад је данас нисам бацила са терасе нећу никада  0110_hahaha

а пас је красан  dada.gif' class='bbc_emoticon' alt='winter' />

за пожељети  0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Мирођијо,

супер је онај снимак са мачкама :-)

Тави, баци је кроз прозор, кад Ања не гледа :-)))

bleh

Не волем дивљакуше мачке ...

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

?????? рече:

?? ???? ? ????? ???????? ????????? ? ?? ?????!

?????????? ??, "????"... ????????? ??? ?? ? ??? (?????????) ????? ???????? ????...

?? ???? ???? ?? ????!

???? ?? ????????!

??? ?? ????? ????? ?????? ?? ?????? ???? ??????  0102_laugh

????????? ?? ????? ?? ?? ????????, ???????? ??? ?? ????.. ?????????..?????.. ? ??? ????, ????? ?? ??????? ?????? ?? ?? ?? ???? ??????????? ?????????? ?????? ?? ?????????... ?? ?????? ?? ??? ? ?? ?????, ???? ?? ?? ??? ??????? ???? ?? ?? ????? ?? ???????? ?? ????? ?? ??? ?? ?? ????????  0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

???????? рече:

Постављена слика

???? ?? ?? ?? ?????? ????????...  bleh.gif' class='bbc_emoticon' alt='0703_read' />

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
  • 5 weeks later...

Постављена слика

Kako vam se sviđa moja maca??? Inače zove se Žućo!

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...