Lion Написано Јануар 28, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2010 "Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lion Написано Јануар 28, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2010 Rat on cat 0104_cheesy Lucky cat .gif' class='bbc_emoticon' alt='klapklap' /> слика не приличи мисионарско-православном форуму, јер је склона распаљивању страсти. Меда. "Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 30, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јануар 30, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2010 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Фебруар 1, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2010 ја имам у стану тренутно дивљакушу а не мачку! хистерична је, "режи"... малоприје смо ја и Ања (другарица) једва сачувале руке... то више није ни игра! није ни нормална! кад је данас нисам бацила са терасе нећу никада 0110_hahaha а пас је красан dada.gif' class='bbc_emoticon' alt='winter' /> за пожељети 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Фебруар 2, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2010 Што би реко наш ветеринар, ваша мачка има терање... 319.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Фебруар 2, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2010 Мирођијо, супер је онај снимак са мачкама :-) Тави, баци је кроз прозор, кад Ања не гледа :-))) bleh Не волем дивљакуше мачке ... Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Фебруар 2, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2010 ?????? рече: ?? ???? ? ????? ???????? ????????? ? ?? ?????! ?????????? ??, "????"... ????????? ??? ?? ? ??? (?????????) ????? ???????? ????... ?? ???? ???? ?? ????! ???? ?? ????????! ??? ?? ????? ????? ?????? ?? ?????? ???? ?????? 0102_laugh ????????? ?? ????? ?? ?? ????????, ???????? ??? ?? ????.. ?????????..?????.. ? ??? ????, ????? ?? ??????? ?????? ?? ?? ?? ???? ??????????? ?????????? ?????? ?? ?????????... ?? ?????? ?? ??? ? ?? ?????, ???? ?? ?? ??? ??????? ???? ?? ?? ????? ?? ???????? ?? ????? ?? ??? ?? ?? ???????? 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Фебруар 2, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Фебруар 2, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2010 Па да брани другарице, од смртне опасности... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lion Написано Фебруар 2, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2010 ???????? рече: ???? ?? ?? ?? ?????? ????????... bleh.gif' class='bbc_emoticon' alt='0703_read' /> "Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 17, 2010 Пријави Подели Написано Март 17, 2010 http://www.webofentertainment.com/2010/03/top-100-lolcats.html "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Март 18, 2010 Пријави Подели Написано Март 18, 2010 Лов на плен ми је најслађи. Нешто типа ове слике Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 18, 2010 Пријави Подели Написано Март 18, 2010 i kad onako spuste usi i mrdaju zadnjicom 0104_cheesy "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Април 16, 2010 Пријави Подели Написано Април 16, 2010 Kako vam se sviđa moja maca??? Inače zove se Žućo! Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука