Зосима Написано Децембар 21, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2011 Упс... Давидова and Дуња је реаговао/ла на ово 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Јануар 4, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2012 Јесте ли чули за ћелаве мачке? У питању је раса без длака, којој је зато хладније него обичним мачкама, па много више воли да се мази. Кажу да је одвратна на додир http://www.srbijanet.rs/zabava/zanimljivosti/56541-celave-macke-hit-u-velikoj-britaniji-foto.html "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Јануар 11, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Јануар 11, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2012 Давидова је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Јануар 11, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2012 Давидова је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јануар 11, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2012 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
modran1458 Написано Јануар 19, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2012 Најбоље је када је пустиш да хода по њивама и богазима,да лови и ужива у обављању свога здатка који јој је Бог додјелио а то је смањење глодара на разумну количину.Тада је она срећна,теби корисна и здрава,Повремено јој треба дати таблетицу за чишћење од паразита због сопствене безбедности и здравља и то је то.Сву ту пажњму маце знају да узврате на најбољи начин својом умиљатошћу. Е сада мене занима зашто се у неком причама (као што је роман "Мајстор и Маргарита" мачка спомиње у неком лошем контексту као пратилац Нечастивог? Давидова је реаговао/ла на ово 1 @modran1458 Instagram #modran1458 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Јануар 19, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2012 Ne znam sta da ti kazem, ove moras da pitas kad hoces da vozis... sHa_sarcasticlol Давидова је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Јануар 19, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2012 Ako hoces da sednes,...isto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Јануар 19, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2012 Pasijans...?Samo posle Nje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Јануар 19, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2012 Pivkana popijes ...kad Ona zaspi... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Јануар 19, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2012 Da se umijes...? NE MOZE SADDD... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Јануар 19, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2012 Bas sad hoces da citas knjigu, a...?NEMA SANSEE Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Јануар 19, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2012 Кога пос'о чека...?Мене не...није пос'о зец... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Јануар 19, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2012 Шта ме гледаш?...Овде се најбоље сконцентришем... Давидова је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука