Jump to content

Маце

Оцени ову тему

Guest Светлана

Препоручена порука

• Одговори 882
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Обично кад сам на пецању,монтира се нека маца,поред мене...мада то није она маца,коју би желео... sHa_sarcasticlol

Ову сам нахранио за месец дана...

DSC02087.jpg

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Ljudi imam na umu da uzmem jednu macu,jer sam sada u jednoj kuci pa bih imao prostora da je drzim,ako Bog da.Samo da li neko ima neki predlog sta uzeti?Ja glasam za persijsku macku i Maine Coon,da li neko ima iskustva?

Maine Coon

mainecooncattorontohome.jpg

Persijska

persian_kitten_Maxim36.jpg

Подели на овим сајтовима

Лепо је имати мачку...

4chsmu1 animal030 0122_tuk

Ја имам обичног мачора, живи у стану и не излази напоље јер има трауму од пада са терасе и плаши се.

Прво, помири се с тим да ће свуда око тебе бити длаке.

Друго, можда ће да ти скаче ноћу на главу (као мој мачор) јер јој је досадно пошто спава дању и кад јој се ћефне.

Треће, помири се с тим да јој је све доступно, чак и канта за смеће коју отвара шапом и ...

Четврто, мораћеш стално да буљиш у под, да је не згазиш јер се мота око ногу и све је занима( ниједан мајстор није прошао кроз кућу да га он није снимио и завук'о своју мачју главу у његову мајсторску торбу да преброји алат)...

Пето, мораћеш да га чекаш по пола сата да изађе из тоалета док копа по плочицама као суманут да затрпа ''производ'', да би почистио за њим и ...тако то.

Ехеј, све то није ништа у поређењу са оним што добијеш кад узмеш себи мачку, јер ...мачка је створење које ничим не можеш натерати да те воли, ако она то неће

И зато...УЗМИ МАЧКУ, било какву јер свака је добра, што пре, иди одмах

Подели на овим сајтовима

On 4. 11. 2011. at 13:30, emanuil рече

A kako reaguju macke kad ih ostavis same kuci?Recimo nekad pola dana nisi kuci itd. :)

Ma, nije njima to problem kao psima...

Psi pate jer, kao i mala deca, uvek misle da su ostavljeni i da gazda nikad vise nece doci...

Psi se vezuju za gazdu, a macke za kucu, psi ce sve uciniti da usrece gazdu jer ga vole bez rezerve, a macke ne vole takvu vrstu pripadnosti, nezavisne su licnosi i vole da dominiraju...pokusace uvek da se popne na visinu koja dominira prostorom i ne dozvoljava da je diras ako joj nije po volji i tako...

Kad ostane sama, mozda ce napraviti neki nered iz pakosti, kao sto je razvlacenje toalet papira po celoj kuci, diranje cveca ili mokrenje na knjigu koju citas umesto da se igras sa njom i sl.Ona smatra da sve to njoj pripada i obelezava svoj posed...

Ali kad se upilji u tebe i cita ti misli, kad sedne pored tastature i mlati repom po slovima jer ocekuje da prestanes da gledas u monitor i okrenes se k njoj, kad te sapama hvata za nogavicu dok hodas, kad te njusi po obrvama dok spavas i kad dotrci da te sretne jer se raduje sto te vidi ...e, to ti nadoknadi sve napred nabrojano kao neprijatnost...

Macka je prijatelj, kao ravnopravni sagovornik i drug iz detinjstva...

Uzmi macku,

Подели на овим сајтовима

Dusho,puno hvala na odgovorima.Definitivno bih uzeo Main Coon macu,ali sam tek sada usao u potragu za njima i vidio da treba dosta obratiti paznju na autenticnog uzgajivaca a i cijena im uopste nije mala,za moje neke uslove dosta skupo. (500-800 evra)

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...