Jump to content

Маце

Оцени ову тему

Guest Светлана

Препоручена порука

наравно, али не волим дресиране или затворене животиње ... нема личности и/или живота у њима.

иначе, са овим мањим домаћим не могу, алергичан сам до смрти на њих  ;)

Подели на овим сајтовима

• Одговори 882
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Цитат
  Цитат

Ово је сјајно!!!

Али да би се постигло овакво нешто

човек мора да им се посвети више него околном свету...

е ту се већ прелази граница ...

Али дивно је видети да је и ово могуће!

хм, а што? то испадне као да си рекла да ти дајеш превише својим животињицама које гајиш  4chsmu1

па то је животиња као и свака друга, само што не живи као ''домаће'''у кући него у кавезу ... или кући.  zru

можда само погрешно размишљамо као онај африканац и плашимо се аутоматски, а уместо да размишљамо као овај амер из клипа?   blessyou

где нема страха, добијеш сапутника као свети Серафим Саровски (медвед), свети Герасим (онај који је лаву из шапе извадио трн) ...

хоћу да кажем, неки људи се подједнако плаше паса као ми лавова, а нема разлога уствари, ако могу да направим такву паралелу ...

за нас, све је оно што га направимо да буде, а уствари истина је нешто сасвим друго.

Полазим од једноставног размишљања ...

дивља животиња није исто што и питома,

дакле ако је неко обичан човек, а не Светац...

треба му мноооогоо труда да уђе у чопор.

А и гледала сам Инстинкт, по твојој препоруци :-)

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

мислим да имаш неколико истомишљеника овде, па да се не побијете, кад је већ заузета  bighugbighug hfvguio hfvguio

него, 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Tako je Medo, nego vrnimo se na:

Постављена слика

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Ovako ja mislim da izgleda Medo, kad se sprema da nekoga banuje:

Постављена слика

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Цитат

добро, ја волим да екстремизујем ствари  dada

него, како ти се свидео Инстинкт?

Одличан филм!!!

Некако и разумем оног лудог доктора!

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

ма није он луд, само је његова светиња живота екстремизована после убиства невиних животиња ... то је проблем код заблуделих, што поистовете животињу и човека, па је онда такво понашање у екстрему опасно.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...