Милан Меденица :) Написано Јул 11, 2010 Пријави Подели Написано Јул 11, 2010 наравно, али не волим дресиране или затворене животиње ... нема личности и/или живота у њима. иначе, са овим мањим домаћим не могу, алергичан сам до смрти на њих клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Јул 12, 2010 Пријави Подели Написано Јул 12, 2010 Цитат Цитат Ово је сјајно!!! Али да би се постигло овакво нешто човек мора да им се посвети више него околном свету... е ту се већ прелази граница ... Али дивно је видети да је и ово могуће! хм, а што? то испадне као да си рекла да ти дајеш превише својим животињицама које гајиш 4chsmu1па то је животиња као и свака друга, само што не живи као ''домаће'''у кући него у кавезу ... или кући. zru можда само погрешно размишљамо као онај африканац и плашимо се аутоматски, а уместо да размишљамо као овај амер из клипа? blessyou где нема страха, добијеш сапутника као свети Серафим Саровски (медвед), свети Герасим (онај који је лаву из шапе извадио трн) ... хоћу да кажем, неки људи се подједнако плаше паса као ми лавова, а нема разлога уствари, ако могу да направим такву паралелу ... за нас, све је оно што га направимо да буде, а уствари истина је нешто сасвим друго. Полазим од једноставног размишљања ... дивља животиња није исто што и питома, дакле ако је неко обичан човек, а не Светац... треба му мноооогоо труда да уђе у чопор. А и гледала сам Инстинкт, по твојој препоруци :-) Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 13, 2010 Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 таквим размишљањем себи избијаш могућност да постанеш Света, или да упознаш и на овај начин животињу ... https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,6337.msg175229.html#msg175229 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Јул 16, 2010 Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 не претеруј ... Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 16, 2010 Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 добро, ја волим да екстремизујем ствари slava3 него, како ти се свидео Инстинкт? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aragorn Написано Јул 16, 2010 Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 Moja omiljena maca... slava3 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 16, 2010 Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 мислим да имаш неколико истомишљеника овде, па да се не побијете, кад је већ заузета bighugbighug hfvguio hfvguio него, 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јул 16, 2010 Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 Tako je Medo, nego vrnimo se na: Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 16, 2010 Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 моје омиљене маце ... има један уметник, дилан луис, аустралијанац, који их савршено репродукује ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јул 16, 2010 Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 Ovako ja mislim da izgleda Medo, kad se sprema da nekoga banuje: Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јул 16, 2010 Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 16, 2010 Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 јао си га мени ако ми име поистовете са баном hastalavista idi4qejsizd клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Јул 18, 2010 Пријави Подели Написано Јул 18, 2010 Цитат добро, ја волим да екстремизујем ствари dada него, како ти се свидео Инстинкт? Одличан филм!!! Некако и разумем оног лудог доктора! Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 18, 2010 Пријави Подели Написано Јул 18, 2010 ма није он луд, само је његова светиња живота екстремизована после убиства невиних животиња ... то је проблем код заблуделих, што поистовете животињу и човека, па је онда такво понашање у екстрему опасно. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vessna Написано Јул 18, 2010 Пријави Подели Написано Јул 18, 2010 http://picasaweb.google.com/vessna.vessna/Macke средих линк и на њему се налази пар фотки, па одатле гледајте. Меда Bog zna potrebe svakog čoveka,meru snage i moć nemoći svakoga. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука