Перса Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 Paranoična maca, misli da je svi uhode! Биљана је реаговао/ла на ово 1 Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 Maca zaražena igricama(ovisnik) distancirana and Биљана је реаговао/ла на ово 2 Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
distancirana Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 Maca zaražena igricama(ovisnik) Steta sto im covek daje do znanja,da je uvek iznad njih! "Kao što svako može da vam kaže, nisam baš dobar čovek. Ne znam pravu reč. .....Ne volim glatko izbrijane momke sa kravatom i dobrim poslićem. Volim očajnike, ljude razbijenih zuba, razbijenog duha i razbijene sudbine. Takvi me interesuju..... Mogu da se opustim s klošarima, jer sam i sam klošar. Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Октобар 6, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2013 Maca koja je loše procenila igračku-ventilator. Биљана је реаговао/ла на ово 1 Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Октобар 8, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2013 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Октобар 8, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2013 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Октобар 8, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2013 Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Октобар 8, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2013 Gordana ., Ненад Р. and Плутон је реаговао/ла на ово 3 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Октобар 8, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2013 javor, Gordana . and Ненад Р. је реаговао/ла на ово 3 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука