Jump to content

Маце

Оцени ову тему

Guest Светлана

Препоручена порука

• Одговори 879
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Је ли он сибирска врста? facenew22222222

ruska plava macka

a evo sta kaze vikipedija :

Ruska plava mačka je vrlo cenjena rasa domaće mačke, prepoznatljiva po svom svilenkastom krznu. Osnovna boja je plava, ali uzgojene su vrste i sa crnom i belom bojom (koje su priznate od strane ACF i GCCF). Kako ime kaže, potiče iz Rusije, a prvobitni naziv joj je bio Arhanglesk mačka, jer se veruje da su je u Englesku (1960.god.) doneli mornari iz Arhangelska. Kasnije je promenjen naziv u ruska plava mačka, koji se zadržao do danas.

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

Онда женски мацанковић :-)))

слатка је :-)

hvala

Oooooooooooo kakva dama. Pomiluj je za mene Nikola!

Pomilovao.  0503_music

Красиваја мачка , мачкица , мачкетина  facenew22222222

Macketina (jer ima devet godina)  slava3

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

ових дана је нет све више преплавњен вестима и сликама везаним за злостављање животиња ...

Мислим да то не треба ширити, јер људи тако добијају нове идеје ...

на жалост ...

при том је и потресно.

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

Народе, знате већ да ми је мачка згазило ауто. Елем, тата ми донио другог који је апсолутно исти физички (наравно ако занемаримо чињеницу да му је задња нога мало више бијела), а и неке карактерне особине се поклапају. Неко вријеме ми је било туга погледати у њега, јер ме је тако подсјећао на трагедију, али сада стварно уживам у свом новом мачку и  баш се радујем што га имам  :)

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...