Jump to content

Неколико питања поводом „случаја керуше Миле“

Оцени ову тему

Препоручена порука

i prema Detetu i prema zivotinji covek da se ophodi onako kako mu je BOG rekao jer svi mi smo samo gosti na velikoj i nepreglednoj trpezi Njegovoj

џони брате, деца се не једу, а ни наш Бог није канибал  dada 8084.gif
Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest nikolastojanoviccuprija

nisam mislio u tom smislu nego kako je BOG rekao svako prema vrsti svojoj ! Strasno je da nekad ti ljubimci zivotinja preteraju u tome pa to stave iznad ljubavi prema Coveku !

Al ovu budalu koja je ovo uradila Mili sekao bi ga isto ko brat od gospodina Rajkovica u Maratoncima ,,,deo po deo

Подели на овим сајтовима

nisam mislio u tom smislu nego kako je BOG rekao svako prema vrsti svojoj ! Strasno je da nekad ti ljubimci zivotinja preteraju u tome pa to stave iznad ljubavi prema Coveku !

Al ovu budalu koja je ovo uradila Mili sekao bi ga isto ko brat od gospodina Rajkovica u Maratoncima ,,,deo po deo

испаде да се другом реченицом сам себи наруга за прву ...

па зар не би било логично. и љубав према човеку, да помогнеш да оздрави човек од своје лудости?

зар је толика казна за то што је урадио?

Подели на овим сајтовима

испаде да се другом реченицом сам себи наруга за прву ...па зар не би било логично. и љубав према човеку, да помогнеш да оздрави човек од своје лудости?

зар је толика казна за то што је урадио?

Ja se potpuno i apsolutno slazem.

Tuzno, naravno, jeste i za zivotinju. Ali je najtuznije i najstrasnije da postoji takva zelja kod coveka, da se tako izivljava nad zivotinjom. Ljudi, tom coveku treba pomoci. Za moj pojam ON je zrtva! Zar je moguce da niko ne zeli da vidi da taj covek strada i muci se! Zato mu i treba pomoci, kao i svakom drugom bolesniku bilo koje vrste bolesti.

Подели на овим сајтовима

Наша полиција је показала да уме да буде ефикасна, само кад се потруди. Можда би било добро да се око овог случаја потруди. Јер, изгледа да бисмо из њега могли да сазнамо много занимљивих ствари. И то можда чак и важнијих и страшнијих од свакако страшне и тужне судбине једног кучета.

Ово је суманута идеја...

да су активисти који се баве животињама то намерно урадили.

Нема шансе!

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

тужан је болестан чин сакаћења животиње, али:

Јер Господ Бог створи од земље све звери пољске и све птице небеске, и доведе к Адаму да види како ће коју назвати, па како Адам назове коју животињу онако да јој буде име;

И Адам надеде име сваком живинчету и свакој птици небеској и свакој звери пољској; али се не нађе Адаму друг према њему.

И Господ Бог створи жену од ребра, које узе Адаму, и доведе је к Адаму.

дакле, мушко који држи животињу као пријатеља ускраћује себи човечицу и женско које држи себи пријатеља за животињу, ускраћује себи човека.

На више места изражаваш ову мисао...

То што жена и мушкарац треба да буду једно,

не видим да има везе са тим

да ли неко има љубимца или не.

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

Заиста неукусно претрпавање медија том причом...

Ок, сви знамо шта је било,

треба се потив таквих злостављања борити и спречити их,ж

нека то и буде под именом керуше Миле,

мада је то само један од свих тих лоших случајева.

То мора бити да је нека игра,

чим је У92 основао фонд за сакупљање пара,

по новинама се пише да су У92 први објавили ту вест...

Сад је то као важно, јел.

Не сећам се да је икад нека прича толико потенцирана по медијима,

мада опет ја нисам релевантна јер то слабо пратим.

Као да је то једини проблем који имамо у земљи...

Сумњиво је то све нешто,

каква је игра и циљ.

Наравно, жао ми је што се таква зверства дешавају...

Али ови су претерали.

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

тужан је болестан чин сакаћења животиње, али:

Јер Господ Бог створи од земље све звери пољске и све птице небеске, и доведе к Адаму да види како ће коју назвати, па како Адам назове коју животињу онако да јој буде име;

И Адам надеде име сваком живинчету и свакој птици небеској и свакој звери пољској; али се не нађе Адаму друг према њему.

И Господ Бог створи жену од ребра, које узе Адаму, и доведе је к Адаму.

дакле, мушко који држи животињу као пријатеља ускраћује себи човечицу и женско које држи себи пријатеља за животињу, ускраћује себи човека.

На више места изражаваш ову мисао...

То што жена и мушкарац треба да буду једно,

не видим да има везе са тим

да ли неко има љубимца или не.

то је упућено онима који се друже са животињама као са људима ...

онда има све везе на свету  4chsmu1

Подели на овим сајтовима

Наша полиција је показала да уме да буде ефикасна, само кад се потруди. Можда би било добро да се око овог случаја потруди. Јер, изгледа да бисмо из њега могли да сазнамо много занимљивих ствари. И то можда чак и важнијих и страшнијих од свакако страшне и тужне судбине једног кучета.

Ово је суманута идеја...

да су активисти који се баве животињама то намерно урадили.

Нема шансе!

па и није немогуће, некад људи учине грозне ствари једни другима не би ли оправдали средство циљем.

а тако и никад нико неће посумњати у њих и њихове мотиве или начине.

треба проверавати све претпоставке и ниједну не укидати зато што је то нама непојмљиво зло.

Подели на овим сајтовима

Заиста неукусно претрпавање медија том причом...

Ок, сви знамо шта је било,

треба се потив таквих злостављања борити и спречити их,ж

нека то и буде под именом керуше Миле,

мада је то само један од свих тих лоших случајева.

То мора бити да је нека игра,

чим је У92 основао фонд за сакупљање пара,

по новинама се пише да су У92 први објавили ту вест...

Сад је то као важно, јел.

Не сећам се да је икад нека прича толико потенцирана по медијима,

мада опет ја нисам релевантна јер то слабо пратим.

Као да је то једини проблем који имамо у земљи...

Сумњиво је то све нешто,

каква је игра и циљ.

Наравно, жао ми је што се таква зверства дешавају...

Али ови су претерали.

тренутно нема ратова и сличних интензивних осећања неправде или злостављања, а народ неће да гласа, и сваки пут све мање људи излази на гласање, а укапирали су и да су политичари који су тренутно на власти или у јавности на изволте, сви исти.

можда се оваквим вештачки изазваним догађајима дрмају осећања људи ка вештачки изазваним патриотизмима или осећањима припадности, или у крајњем случају поенима.

здраво је у сваком случају, ако ништа друго одваја се жито од кукоља, тачно се види ко шта жели и колико далеко ће да иде да би то добио.

за мој појам, ја НИКАД више нећу ни помислити да гласам за ДС, или саучествујуће опције.

тим пре што је бе92 умешан до уста у тај измет око свега тога, плаћена телевизија која по наручиоцу исфурава онај циљ који је постављен. данас газити, сутра уздизати, или ако може у исто време да се заврше оба.

нула објективност једнако плус бесконачно испирање мозга.

нацизам и насиље над неистомишљеним личностима у најави.

мало ме језа вата од будућности, не знам за вас.

Подели на овим сајтовима

100% tacno...

S tim da je bilo kuke & motike i pre... tako da nije ovo nista novo...

Uostalom, ako neko sumnja da je moguce da neko namerno inscenira ovakvo zverstvo, zarad ovih/onih poena, neka se samo seti onog medijskog experimenta prilikom pomracenja sunca `99-te (ili koje vec bese)... to je bio mrak, i to kakav...

A sto se tice kaznjavanja ovakvih - ja bih da ponovim negde ovo moje vec izneto misljenje - coveka treba spasavati, naravno, makar u njemu i atom dobra bio, ali se postavlja veliko pitanje je li jos uvek covek onaj ko moze da uradi ovako nesto i to mozda jos zbog politickih poena?!

Zar je on covek samo zbog toga sto na sebi nosi obrazinu ljudskog tela? Ne bih rekao...

On je ocigledno sasvim pogazio svoju covecnost postupajuci ovako zverski protiv nje...

Setimo se samo, mnogo je primera da su ljudi od Boga kaznjavani, jer su jednostavno dospeli u stanje kompletnog pakla, tj. jer su sasvim izgubili svoju covecnost...

Naravno, nije na nama da sudimo, ali jeste da se drzimo zakona i sankcionisemo ovakve pojave, da ne stogod gore bilo...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

100% tacno...

S tim da je bilo kuke & motike i pre... tako da nije ovo nista novo...

Uostalom, ako neko sumnja da je moguce da neko namerno inscenira ovakvo zverstvo, zarad ovih/onih poena, neka se samo seti onog medijskog experimenta prilikom pomracenja sunca `99-te (ili koje vec bese)... to je bio mrak, i to kakav...

A sto se tice kaznjavanja ovakvih - ja bih da ponovim negde ovo moje vec izneto misljenje - coveka treba spasavati, naravno, makar u njemu i atom dobra bio, ali se postavlja veliko pitanje je li jos uvek covek onaj ko moze da uradi ovako nesto i to mozda jos zbog politickih poena?!

Zar je on covek samo zbog toga sto na sebi nosi obrazinu ljudskog tela? Ne bih rekao...

On je ocigledno sasvim pogazio svoju covecnost postupajuci ovako zverski protiv nje...

Setimo se samo, mnogo je primera da su ljudi od Boga kaznjavani, jer su jednostavno dospeli u stanje kompletnog pakla, tj. jer su sasvim izgubili svoju covecnost...

Naravno, nije na nama da sudimo, ali jeste da se drzimo zakona i sankcionisemo ovakve pojave, da ne stogod gore bilo...

или било којег скорашњег рата на овим просторима ...

слажем се за кажњавање, али не може се кажњавати нека фиктивна особа или још горе наистомишљеник, то је тај нацизам управо и вештачка супротност која се ствара између људи, један се означавајући хладним и бездушним, а други спасиоцем.

опет, морамо држати и свест о покајању да не бисмо упали у размишљање о спровођењу закона и то пре него је човек уопште оптужен.

чак га не бих ни гонио за повређивање животиње, као изговора за склањање са улице, а ову је ионако требало одавно дати на еутаназију да се не мучи, већ озбиљним психо-тестирањем, али и да то не послужи да му се направи медијска инвазија без икаквог разлога, а самим тим и неким зоофилима или тако неким чудним НВО дати за право да истерују неке своје болесне циљеве.

дакле, за мене остаје човек и његова приватност светиња, док год се не покаже другачије. а не сумњам да има ко ће да га гони, има нас разних.

ми треба да имамо свест пре свега да је човек невин док се не докаже другачије, а не да је крив само на помен злобе.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...