Гости Guest свештеник Иван Написано Мај 1, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 1, 2010 :mad: Вас и овог месеца награђују календаром за Ваш компјутер. 0102_laugh Дакле, десни клик на слику и опција save as, те га запамтите тамо где желите у компјутеру, а онда га поставите за позадину. 800х600 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Мај 1, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 1, 2010 1024х768 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Мај 1, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 1, 2010 1680х1050 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Мај 1, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 1, 2010 800х600 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Мај 1, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 1, 2010 1024х768 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Мај 1, 2010 Пријави Подели Написано Мај 1, 2010 Da ne bidne oče da zakeram, ali ako može da oni slike dole sa Svecima za svaki dan, budu sa neku drugu pozadinsku boju. Nešto plavetno ako mere. Mnogo je svetlo za radnu površinu, kontrasti i tako... Nameštio bih ja sebe, ali nisam baš uspeo kako valja. Selektovao sam u PShopu sa medžik tulom i prosuo drugu boju po beloj, ali nije to baš tako ispalo jer nije svuda ista nijansa bele, pogotovo oko slova, malo se razlikuje pikselaža. Eve kako to izgleda Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Мај 1, 2010 Пријави Подели Написано Мај 1, 2010 Одлична су оба Hristos vaskrse Поготово ми се свиђа овај жути јер није баш по "типику" и некако је умјетнички а опет је све како треба...Свака част slavabogu У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Мај 1, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 1, 2010 Da ne bidne oče da zakeram, ali ako može da oni slike dole sa Svecima za svaki dan, budu sa neku drugu pozadinsku boju. Nešto plavetno ako mere. Mnogo je svetlo za radnu površinu, kontrasti i tako... Nameštio bih ja sebe, ali nisam baš uspeo kako valja. Selektovao sam u PShopu sa medžik tulom i prosuo drugu boju po beloj, ali nije to baš tako ispalo jer nije svuda ista nijansa bele, pogotovo oko slova, malo se razlikuje pikselaža. Eve kako to izgleda Samo Ti uradi, pa ako se svidi Moderaciji, njega postavljamo sledeceg meseca pored svih ostalih. Inace, i ja sam napravio jedan, ali je zaista kicherica, no ponela me situacija oko kanonizovanja, svetog Simeona dajbabskog, no necu da ga postavljam. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zoxy Написано Мај 1, 2010 Пријави Подели Написано Мај 1, 2010 0104_cheesy...... slavabogu... Hristos vaskrse Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 1, 2010 Пријави Подели Написано Мај 1, 2010 slavabogu Hristos vaskrse Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Мај 4, 2010 Пријави Подели Написано Мај 4, 2010 confused Вас и овог месеца награђују календаром за Ваш компјутер. aman Дакле, десни клик на слику и опција save as, те га запамтите тамо где желите у компјутеру, а онда га поставите за позадину. 800х600 недостаје правило поста "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vmarkovic82 Написано Мај 18, 2010 Пријави Подели Написано Мај 18, 2010 Оче Иване како стављате календар на wallpaper ручно куцате сваки дан и датум или имате неки template односно шаблон? „Срби , мој народ , Христови су,а не папини.“ Свети Сава Српски ,Жички Сабор 1221 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Мај 18, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 18, 2010 Уву слику поставите као позадину и то је то heaven Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука