Jump to content

Разговарајте са Инсајдером уживо! Talk Show!

Оцени ову тему

Guest Инсајдер

Препоручена порука

ја не умем неке ствари боље да изразим вербално но што умем текстуално.

А опет има ставри које нема шансе да напишем, добро осим гестикулације има ту још много чега што се не може ставити у текст, на пример, атмосфера.

такође :-)

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

• Одговори 40
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

инсајдеру, који си ти лик, насмејах се живо  amin-nas

само да ти помогнем у истраживачком новинарству, нисам био ту уопште док је сандра шенлучила по форуму  0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Добро вече драга публико добродошли у трећу епизоду Инсајдер Ток Шоу-а!   Ајмо сад један аплауз

nasznak 0110_hahaha 319.gif klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap

Фала фала волим и ја вас   :drugarstvo:

Тема вечерашње емисије је интерфорумски дијалог. 

Да ли се ви у служби плашите да би сви активни свештеници и верници на нету, вољни па помогну мисију Цркве у овом медијском простору, могли бити обједињени под једним веб порталом који не бисте могли да контролишете а који би транспаренто разобличавао ваше подвале?

Baner-Pouke.jpg

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest Инсајдер

Да ли се ви у служби плашите да би сви активни свештеници и верници на нету, вољни па помогну мисију Цркве у овом медијском простору, могли бити обједињени под једним веб порталом који не бисте могли да контролишете а који би транспаренто разобличавао ваше подвале?

Какве сад подвале, ово је Ток Шоу, ај сад марш из моје емисије!  Обезбеђење избаците га из студиа!!!  :mad:

Драги гледаоци извињавамо се на овим непријатности, враћамо се у програм после реклама!

Постављена слика

Публика:  0102_laugh :cheesy2: :cheesy2: klapklap klapklap klapklap klapklap

Подели на овим сајтовима

Вечерас ништа од Talk Show-а? isus-sinai

Да ли неко има сатницу за ову јемисију?

Инсајдеру, колико плаћаш публику? Ако је нека разумна цена можемо да преговарамо.  sFun_bat

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
  • Гости
Guest Инсајдер

Добро јутро драга публико  dancedance  Дуго ме није било, шташ обавезе, конференције, интервјуи и они мрски папараци тјах.  Углавном сазнао сам неке страшне ствари, толко страшне да ми се крв следила кад чух од доушника те страшне речи, а гласило је овако:  Припрема се унија са ватиканом и падање под папину власт  291291291    Ја рекох зар је могуће?  А он мени каже овако, мало по мало миц по миц уз помоћ медија, екуменизма и којекаквих новотарија, обичан народ неће ни приметити тај спори али сигурни прелазак из наше паралеле у њихову, све ће то направити да изгледа тобоже као нешто сасвим нормално, они који се буду бунили, биће исмевани и гоњени, као што се сад исмевају они који мисле да су новотарије и екуменизам лош пут.  Ја узвикнух нек нам је Бог у помоћи и рекох дедер реци ми шта си још сазнао?  А онда чоче настави причу, изрече доста чињеница и доказа који нису тренутно за јавност и између осталог рекне ми да је екуменизам најстрашније ђавоље оружје јер ту једни друге врте у круг и покушавају да убеде ону супротну страну у истинист својих учења, па онда пију кафу, чај, кркају па настављају да умују и онда као налазе неке компромисе где почињу да попуштају и да дозвољавају разноразне неправославне ствари само да би тај дијалог ишао у добром смеру, ка уједињењу.  Још ми каже, чоче зар се свијетлост може ујединити са тамом?  Дал су многи светитељи  тражили којекакве компромисе на штету вере или су чврсто и непоколебљиво стајали у одбрани Православља па и у смрт ишли ако треба ?  Па наравно да су чврсто стајали и оног владара ватиканског никада нису признавали и ту су јерес разобличавали кад год се указивала прилика за тим!      Ја му кажем на све то, како то сад, па што онда многи свештеници веле да римокатолици нису јеретици, а он ми рекне, чоче само ти читај Свете Оце и баци поглед шта каже и Душанов Законик о латинској јереси, а у његово време је вера била много чистија него сад!

Подели на овим сајтовима

ај не труј и не параноиши људе таквим злехудим клеветањем Цркве којештаријама.

Црква неће пасти, тако да не може тако нешто ни да се деси, нек ти буде јасно већ више.

не буди упоран у овим глупостима ...

Подели на овим сајтовима

Добро јутро драга публико  1127_battle  Дуго ме није било, шташ обавезе, конференције, интервјуи и они мрски папараци тјах.  Углавном сазнао сам неке страшне ствари, толко страшне да ми се крв следила кад чух од доушника те страшне речи, а гласило је овако:  Припрема се унија са ватиканом и падање под папину власт  291291291    Ја рекох зар је могуће?  А он мени каже овако, мало по мало миц по миц уз помоћ медија, екуменизма и којекаквих новотарија, обичан народ неће ни приметити тај спори али сигурни прелазак из наше паралеле у њихову, све ће то направити да изгледа тобоже као нешто сасвим нормално, они који се буду бунили, биће исмевани и гоњени, као што се сад исмевају они који мисле да су новотарије и екуменизам лош пут.   Ја узвикнух нек нам је Бог у помоћи и рекох дедер реци ми шта си још сазнао?  А онда чоче настави причу, изрече доста чињеница и доказа који нису тренутно за јавност и између осталог рекне ми да је екуменизам најстрашније ђавоље оружје јер ту једни друге врте у круг и покушавају да убеде ону супротну страну у истинист својих учења, па онда пију кафу, чај, кркају па настављају да умују и онда као налазе неке компромисе где почињу да попуштају и да дозвољавају разноразне неправославне ствари само да би тај дијалог ишао у добром смеру, ка уједињењу.   Још ми каже, чоче зар се свијетлост може ујединити са тамом?  Дал су многи светитељи  тражили којекакве компромисе на штету вере или су чврсто и непоколебљиво стајали у одбрани Православља па и у смрт ишли ако треба ?   Па наравно да су чврсто стајали и оног владара ватиканског никада нису признавали и ту су јерес разобличавали кад год се указивала прилика за тим!      Ја му кажем на све то, како то сад, па што онда многи свештеници веле да римокатолици нису јеретици, а он ми рекне, чоче само ти читај Свете Оце и баци поглед шта каже и Душанов Законик о латинској јереси, а у његово време је вера била много чистија него сад!

Знаш , нешто сам размишљао...

Глупо је то брале.

Тако нећеш никога убедити ни у шта.

Него мораш вако да радиш:

Прво кренеш неку екуменистичку причу, па онда мало по мало, миц по миц идеш у Русију, те Руси ово , те Руси оно, те код њих била литургија , а код њих су иначе све литургије ваке, а народа све више, а опет није као код нас, и онда опет мало причаш о екуменизму, подржаваш све преговоре и договоре, па онда кажеш а види код Руса се служи лепо, и то нако по старом а Руса има их 200 милијона и по света држе, и веру држе, па онда опет мало причаш о екомунизму, те ваки је те накије те није то тако ни лошо, ето можда неки католик постане православац, па онда опет позвовеш се мало на свете оце , али обавезно гледај да избегаваш националистичке приче, то је јако важно, затим немој да критикујеш власт, и то је битно мада није пресудно, затим треба да хвалиш све оне теологе православне који су дипломирали негде на западу, и да хвалиш све оне римокатоличке теологе који активно пишу о православљу о правосавном богослужењу , и онда наравно миц по миц презентујеш неке нове теологе а који нису Зизиулас, него неки најновији, за које ти поуздано знаш да су старотарци али који се још нису јавно изјаснили , а ако се изјасне а ти се извинеш .

И све тако.

На тај начин ћеш бити лукавији од лукавих екумениста и презентоваћеш оно што хоћеш и што треба а нећеш бити вако провидан и смешан.

Е сад , знаш како , има ликова који намерно на овај начин презентују неку идеју коју хоће да учине смешном и безвезном.

То раде вешти људи, обучени за то и зову се службе.

А изгледа ко нека деца да пишу, а заправо нису деца и нису наивни људи често нису ни верници...

Него сад ме подсети , да ти ниси један од њих?

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest Инсајдер

Е сад , знаш како , има ликова који намерно на овај начин презентују неку идеју коју хоће да учине смешном и безвезном.

То раде вешти људи, обучени за то и зову се службе.

А изгледа ко нека деца да пишу, а заправо нису деца и нису наивни људи често нису ни верници...

Него сад ме подсети , да ти ниси један од њих?

Кад год неко износи своје виђење ситуације које се коси са вашим виђењем и размишљањем, ви моментално добијате жељу да тог саговорника срозате и притом вам скаче адреналин, его, гордост или шта већ и онда у себи кажете е јесам му одбрусио свака ми част! 

публика:  хахаха хаха ахаха ха

У овом случају, испаде по теби да сам ја агент неке тамо службе, стране или домаће, а можда и једно и друго   89898989898989    Е па морам да те разочарам, нисам агент икакве тајне службе, дружине мики мауса или скупине него радим у водоводу, а у слободно време обилазим форуме, гледам шта се пише, мало пишем и сам и тако.

нису наивни људи често нису ни верници...

наравно да нисам наиван, иако су ме године прегазиле и даље сам бистрог мозга и свеже памети а види чуда и верник сам! 

И немојте ту да ме провоцирате да вас не би све поапсио, ај марш обојица из моје емисије, мене сте нашли да замајавате  8084.gif-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='bighugbighug' />  0442_feel

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

све си бољи, сваким постом просто напредујеш  greengrin

него, видиш да смо ти дали и место да пишеш малетене шта оћеш, па како ти се ми то супротстављамо?  0202_238

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...