Милица Написано Мај 1, 2010 Пријави Подели Написано Мај 1, 2010 ја не умем неке ствари боље да изразим вербално но што умем текстуално. А опет има ставри које нема шансе да напишем, добро осим гестикулације има ту још много чега што се не може ставити у текст, на пример, атмосфера. такође :-) Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 1, 2010 Пријави Подели Написано Мај 1, 2010 инсајдеру, који си ти лик, насмејах се живо само да ти помогнем у истраживачком новинарству, нисам био ту уопште док је сандра шенлучила по форуму 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Огњен Написано Мај 1, 2010 Пријави Подели Написано Мај 1, 2010 Добро вече драга публико добродошли у трећу епизоду Инсајдер Ток Шоу-а! Ајмо сад један аплауз 0110_hahaha 319.gif klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap Фала фала волим и ја вас Тема вечерашње емисије је интерфорумски дијалог. Да ли се ви у служби плашите да би сви активни свештеници и верници на нету, вољни па помогну мисију Цркве у овом медијском простору, могли бити обједињени под једним веб порталом који не бисте могли да контролишете а који би транспаренто разобличавао ваше подвале? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 1, 2010 Пријави Подели Написано Мај 1, 2010 огњене брате, ајде немој да им правиш ноћне море :mad: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Инсајдер Написано Мај 1, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 1, 2010 Да ли се ви у служби плашите да би сви активни свештеници и верници на нету, вољни па помогну мисију Цркве у овом медијском простору, могли бити обједињени под једним веб порталом који не бисте могли да контролишете а који би транспаренто разобличавао ваше подвале? Какве сад подвале, ово је Ток Шоу, ај сад марш из моје емисије! Обезбеђење избаците га из студиа!!! :mad: Драги гледаоци извињавамо се на овим непријатности, враћамо се у програм после реклама! Публика: 0102_laugh :cheesy2: :cheesy2: klapklap klapklap klapklap klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јосиф II Написано Мај 2, 2010 Пријави Подели Написано Мај 2, 2010 Вечерас ништа од Talk Show-а? isus-sinai Да ли неко има сатницу за ову јемисију? Инсајдеру, колико плаћаш публику? Ако је нека разумна цена можемо да преговарамо. ~ = + = ~ ПЕВНИЦА НА ВКОНТАКТЕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Инсајдер Написано Јун 13, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 13, 2010 Добро јутро драга публико dancedance Дуго ме није било, шташ обавезе, конференције, интервјуи и они мрски папараци тјах. Углавном сазнао сам неке страшне ствари, толко страшне да ми се крв следила кад чух од доушника те страшне речи, а гласило је овако: Припрема се унија са ватиканом и падање под папину власт 291291291 Ја рекох зар је могуће? А он мени каже овако, мало по мало миц по миц уз помоћ медија, екуменизма и којекаквих новотарија, обичан народ неће ни приметити тај спори али сигурни прелазак из наше паралеле у њихову, све ће то направити да изгледа тобоже као нешто сасвим нормално, они који се буду бунили, биће исмевани и гоњени, као што се сад исмевају они који мисле да су новотарије и екуменизам лош пут. Ја узвикнух нек нам је Бог у помоћи и рекох дедер реци ми шта си још сазнао? А онда чоче настави причу, изрече доста чињеница и доказа који нису тренутно за јавност и између осталог рекне ми да је екуменизам најстрашније ђавоље оружје јер ту једни друге врте у круг и покушавају да убеде ону супротну страну у истинист својих учења, па онда пију кафу, чај, кркају па настављају да умују и онда као налазе неке компромисе где почињу да попуштају и да дозвољавају разноразне неправославне ствари само да би тај дијалог ишао у добром смеру, ка уједињењу. Још ми каже, чоче зар се свијетлост може ујединити са тамом? Дал су многи светитељи тражили којекакве компромисе на штету вере или су чврсто и непоколебљиво стајали у одбрани Православља па и у смрт ишли ако треба ? Па наравно да су чврсто стајали и оног владара ватиканског никада нису признавали и ту су јерес разобличавали кад год се указивала прилика за тим! Ја му кажем на све то, како то сад, па што онда многи свештеници веле да римокатолици нису јеретици, а он ми рекне, чоче само ти читај Свете Оце и баци поглед шта каже и Душанов Законик о латинској јереси, а у његово време је вера била много чистија него сад! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 14, 2010 Пријави Подели Написано Јун 14, 2010 ај не труј и не параноиши људе таквим злехудим клеветањем Цркве којештаријама. Црква неће пасти, тако да не може тако нешто ни да се деси, нек ти буде јасно већ више. не буди упоран у овим глупостима ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 15, 2010 Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 Добро јутро драга публико 1127_battle Дуго ме није било, шташ обавезе, конференције, интервјуи и они мрски папараци тјах. Углавном сазнао сам неке страшне ствари, толко страшне да ми се крв следила кад чух од доушника те страшне речи, а гласило је овако: Припрема се унија са ватиканом и падање под папину власт 291291291 Ја рекох зар је могуће? А он мени каже овако, мало по мало миц по миц уз помоћ медија, екуменизма и којекаквих новотарија, обичан народ неће ни приметити тај спори али сигурни прелазак из наше паралеле у њихову, све ће то направити да изгледа тобоже као нешто сасвим нормално, они који се буду бунили, биће исмевани и гоњени, као што се сад исмевају они који мисле да су новотарије и екуменизам лош пут. Ја узвикнух нек нам је Бог у помоћи и рекох дедер реци ми шта си још сазнао? А онда чоче настави причу, изрече доста чињеница и доказа који нису тренутно за јавност и између осталог рекне ми да је екуменизам најстрашније ђавоље оружје јер ту једни друге врте у круг и покушавају да убеде ону супротну страну у истинист својих учења, па онда пију кафу, чај, кркају па настављају да умују и онда као налазе неке компромисе где почињу да попуштају и да дозвољавају разноразне неправославне ствари само да би тај дијалог ишао у добром смеру, ка уједињењу. Још ми каже, чоче зар се свијетлост може ујединити са тамом? Дал су многи светитељи тражили којекакве компромисе на штету вере или су чврсто и непоколебљиво стајали у одбрани Православља па и у смрт ишли ако треба ? Па наравно да су чврсто стајали и оног владара ватиканског никада нису признавали и ту су јерес разобличавали кад год се указивала прилика за тим! Ја му кажем на све то, како то сад, па што онда многи свештеници веле да римокатолици нису јеретици, а он ми рекне, чоче само ти читај Свете Оце и баци поглед шта каже и Душанов Законик о латинској јереси, а у његово време је вера била много чистија него сад! Знаш , нешто сам размишљао... Глупо је то брале. Тако нећеш никога убедити ни у шта. Него мораш вако да радиш: Прво кренеш неку екуменистичку причу, па онда мало по мало, миц по миц идеш у Русију, те Руси ово , те Руси оно, те код њих била литургија , а код њих су иначе све литургије ваке, а народа све више, а опет није као код нас, и онда опет мало причаш о екуменизму, подржаваш све преговоре и договоре, па онда кажеш а види код Руса се служи лепо, и то нако по старом а Руса има их 200 милијона и по света држе, и веру држе, па онда опет мало причаш о екомунизму, те ваки је те накије те није то тако ни лошо, ето можда неки католик постане православац, па онда опет позвовеш се мало на свете оце , али обавезно гледај да избегаваш националистичке приче, то је јако важно, затим немој да критикујеш власт, и то је битно мада није пресудно, затим треба да хвалиш све оне теологе православне који су дипломирали негде на западу, и да хвалиш све оне римокатоличке теологе који активно пишу о православљу о правосавном богослужењу , и онда наравно миц по миц презентујеш неке нове теологе а који нису Зизиулас, него неки најновији, за које ти поуздано знаш да су старотарци али који се још нису јавно изјаснили , а ако се изјасне а ти се извинеш . И све тако. На тај начин ћеш бити лукавији од лукавих екумениста и презентоваћеш оно што хоћеш и што треба а нећеш бити вако провидан и смешан. Е сад , знаш како , има ликова који намерно на овај начин презентују неку идеју коју хоће да учине смешном и безвезном. То раде вешти људи, обучени за то и зову се службе. А изгледа ко нека деца да пишу, а заправо нису деца и нису наивни људи често нису ни верници... Него сад ме подсети , да ти ниси један од њих? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Инсајдер Написано Јун 18, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 18, 2010 Е сад , знаш како , има ликова који намерно на овај начин презентују неку идеју коју хоће да учине смешном и безвезном. То раде вешти људи, обучени за то и зову се службе. А изгледа ко нека деца да пишу, а заправо нису деца и нису наивни људи често нису ни верници... Него сад ме подсети , да ти ниси један од њих? Кад год неко износи своје виђење ситуације које се коси са вашим виђењем и размишљањем, ви моментално добијате жељу да тог саговорника срозате и притом вам скаче адреналин, его, гордост или шта већ и онда у себи кажете е јесам му одбрусио свака ми част! публика: хахаха хаха ахаха ха У овом случају, испаде по теби да сам ја агент неке тамо службе, стране или домаће, а можда и једно и друго 89898989898989 Е па морам да те разочарам, нисам агент икакве тајне службе, дружине мики мауса или скупине него радим у водоводу, а у слободно време обилазим форуме, гледам шта се пише, мало пишем и сам и тако. нису наивни људи често нису ни верници... наравно да нисам наиван, иако су ме године прегазиле и даље сам бистрог мозга и свеже памети а види чуда и верник сам! И немојте ту да ме провоцирате да вас не би све поапсио, ај марш обојица из моје емисије, мене сте нашли да замајавате 8084.gif-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='bighugbighug' /> 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 29, 2010 Пријави Подели Написано Јун 29, 2010 све си бољи, сваким постом просто напредујеш greengrin него, видиш да смо ти дали и место да пишеш малетене шта оћеш, па како ти се ми то супротстављамо? 0202_238 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука