Гости Guest Инсајдер Написано Април 29, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 29, 2010 Pomalo teatralna zagonetnost dobri moj, da ne kazem naivna, nepravoslavna, jer samo pravoslavlje iako zagonetno i deci je dostupno, u bezazlenosti sopstvenog otkrovenja drugima... Mozda si samo stidljiv?... Ja sam Nikola. Veroucitelj. 30.godina. Nema niceg zabranjenog o cemu ne bismo mogli razmeniti reci i uzdahe Duha Svetoga... Неправославна? Ти каза. Никола, вероучитељ, 30 годиница - Рајко, аутомеханичар, 42 године. Као што видите обе ове тврдње се не могу доказати, можемо само обојица да тврдимо да смо та и та особа, да живимо ту и ту, па онда неко гарантује за нас, типа знам га лично, добар је човек и тако даље и тако даље. Ко може данас нешто гарантовати на интернету? Нико! То је и суштина свега тога и зато се многи врло брзо залепе за интернет јер увиде чари које им нет пружа. Слободно интернет можемо назвати својим паралелним животом јер овде обитавамо под правом или лажном личношћу, упоредо са обитавањем у стварноме свету. Наставићу касније, подстакао си ме на једну веома занимљиву тему, а сад се губи из моје емисије Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Огњен Написано Април 29, 2010 Пријави Подели Написано Април 29, 2010 Мислите ли да свако од интернет корисника има бар једно лажно лице (или анонимно) на нету? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 29, 2010 Пријави Подели Написано Април 29, 2010 https://www.pouke.org/forum/index.php?action=dlattach;attach=1446;type=avatar "Да , то сам ја ! Да, да, да, да ,да , да , то сам ја Мало сам се офуцао ..." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 29, 2010 Пријави Подели Написано Април 29, 2010 Мислите ли да свако од интернет корисника има бар једно лажно лице (или анонимно) на нету?ја мислим да је 'нет лице истинитије и да СВЕ открива о једној личности, а још и више и очигледније што се скрива.само зависи како посматраш и шта и где гледаш. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Инсајдер Написано Април 29, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 29, 2010 Мислите ли да свако од интернет корисника има бар једно лажно лице (или анонимно) на нету? Већина има. Мишљења сам да је и препоручљиво имати алтерего или не користити уопште свој прави идентитет, јер што више неко зна о вама, веће су шансе да вас некада повреди или да некако искористи оно што сте му ви у поверењу рекли, поготову што већина улази у причу са непознатим особама или ти особама које користе лажни идентитет. А утврдити дал је та особа стварна личност или не је помало немогуће, осим у случају кад се дописујете са комшијом или сестром од тетке, бабе и тако то. А о фејсбукви и сличним дериватима је сувишно причати, зато памет у главу! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 29, 2010 Пријави Подели Написано Април 29, 2010 параноја, ако се од предрасуде и крене, ништа се и не може добити као решење, до апсурда. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 29, 2010 Пријави Подели Написано Април 29, 2010 Мислите ли да свако од интернет корисника има бар једно лажно лице (или анонимно) на нету?ја мислим да је 'нет лице истинитије и да СВЕ открива о једној личности, а још и више и очигледније што се скрива.само зависи како посматраш и шта и где гледаш. Има туј нешто , што кажеш... НПРМ. ја не умем неке ствари боље да изразим вербално но што умем текстуално. А опет има ставри које нема шансе да напишем, добро осим гестикулације има ту још много чега што се не може ставити у текст, на пример, атмосфера. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 29, 2010 Пријави Подели Написано Април 29, 2010 Мислите ли да свако од интернет корисника има бар једно лажно лице (или анонимно) на нету?ја мислим да је 'нет лице истинитије и да СВЕ открива о једној личности, а још и више и очигледније што се скрива.само зависи како посматраш и шта и где гледаш. Има туј нешто , што кажеш... НПРМ. ја не умем неке ствари боље да изразим вербално но што умем текстуално. А опет има ставри које нема шансе да напишем, добро осим гестикулације има ту још много чега што се не може ставити у текст, на пример, атмосфера. па јесте, за чукање је потребно образовање мисли, концизна, смислена и сажета размена информација, а у вербалном се може све надокнадити гестикулацијом, интонацијом, самим звуком гласа и логореичношћу ... у крајњем случају уздахом или јецајем.наравно да постоје и мане оваквог односа, али за неке ствари ће опет бити непревазиђен. оно што је код писања најочигледније, је као отисак прста и то очигледан - дух којим човек одише, начин на који пише или постави питање, тачно се наоштри једно чуло да се ''очита'' емоција. треће око клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Април 29, 2010 Пријави Подели Написано Април 29, 2010 Kad sam ugledao danas naslov ove teme, reko' evo ga B92 majko mila 0104_cheesy .... Prošla me neka jeza momentalno 0104_cheesy 0104_cheesy .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Април 29, 2010 Пријави Подели Написано Април 29, 2010 Insajderu, sta se suska po carsiji - nameravaju li i kada drugovi otvarati dosijee? 0202_238 0104_cheesy https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Инсајдер Написано Април 29, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 29, 2010 Insajderu, sta se suska po carsiji - nameravaju li i kada drugovi otvarati dosijee? 0202_238 0104_cheesy Досијеи се неће отварати још неко време, значи не брини безбедна си ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Април 29, 2010 Пријави Подели Написано Април 29, 2010 Uh, dobro je! Sada mogu mirno na spavanje ali s onu stranu medje... 0202_238 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Инсајдер Написано Април 30, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 30, 2010 Ах не видех да постоји форум Зона сумрака, то је право место за мене. Зато молим и преклињем администрацију да пребаци ову тему у зону сумрака, тема задовољава све стандарде, довољно је мистична и прекривена велом тајне. Пребацуј тему или гаси камеру, нема снимања :cheesy2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Инсајдер Написано Април 30, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 30, 2010 Добро вече драга публико добродошли у трећу епизоду Инсајдер Ток Шоу-а! Ајмо сад један аплауз klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap Фала фала волим и ја вас blessyou Тема вечерашње емисије је интерфорумски дијалог. Како незванично сазнајемо ("незванично" је само ограђивање због могућих тужби за клевете), дошло је до погоршања односа у интерфорумском дијалогу двије завађене стране. Сукоб је настао због тренутне поделе њњњ интерфорумских епархија, обе стране су тврдиле да су у овом процесу жестоко оштећене и кривица је падала што на оног другог, што на судије због корумпираности, што на невину публику која је са чуђењем гледала уживо процес распарчавања на неједнаке делове. Поједини очевици тврде да се у једном моменту појавила извесна Сандратена из Миг-Миг галаксије, те је на очиглед свих вербално напала представнике Поучне Епархије и тиме направила још већи раздор у увелико продубљеном јазу који прати ове помало чудне преговоре. Ал не лези враже, огласи се и неки човек из публике што бијаше у костиму медведа, вичући има ли ко бруталнији од мене и насрну свом снагом на Сандратену не би ли је покушао укротити, али тврд је орах, воћка чудновата. У томе моменту прекинуше се преговори наредбом капетана bluelite интерфорумске федерације. У току вечери покушали смо више пута ступити у контакт са о Александром али сваки пут нас је називао лажљивим сурлотима, претпостављамо да су му сурла слона и пинокио на памети, велика сурла = велики нос = пинокио ухваћен у лажи. Стога позивамо представнике Поучне Епархије да се огласе поводом тренутних збивања. Очевидац нам је управо послао слику са преговора. Хвала му на томе 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Мај 1, 2010 Пријави Подели Написано Мај 1, 2010 Мислите ли да свако од интернет корисника има бар једно лажно лице (или анонимно) на нету?ја мислим да је 'нет лице истинитије и да СВЕ открива о једној личности, а још и више и очигледније што се скрива.само зависи како посматраш и шта и где гледаш. bluelite Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука