Jump to content

АНТИЦРКВЕНЕ ФБ ГРУПЕ

Оцени ову тему

Guest Оливера

Препоручена порука

Ево још једне. Сада је пљувачина по факултету актуелна, поред кога ови пљувачи ни прошли нису, нити имају појма шта се тамо учи.

http://www.facebook.com/pages/DA-LI-JE-BOGOSLOVSKI-FAKULTET-POSTAO-LEGLO-EKUMENISTICKE-JERESI-/117066248325743#!/pages/DA-LI-JE-BOGOSLOVSKI-FAKULTET-POSTAO-LEGLO-EKUMENISTICKE-JERESI-/117066248325743?v=info&ref=mf#info_edit_sections

e, ovo je isuviše, ne mogu da verujem da i ovakva grupa postoji na fb. šta je njima? tolika količina uskogrudosti i jednostranosti, još se i reč - leglo - upotrebljava, e, stvarno su preterali.

'' знање често осиромаши доброту, доброта увек обогати знање ''

Подели на овим сајтовима

Е браћо са чиме се ви бавите...са глупим ФБ. Ја ту глупост никада нисам имао нити ћу икада, чиста лудорија. Ево ја као припадник Отачаственог Покрета Образа осуђујем вређање било ког Епископа преко ФБ. Мада мало сам се морао и насмејати на првом линку што владику Григорија зову ГРИГОРИЊО facenew22222222

Мого би Пижон и њега позвати у репрезентацију, јер ја сам гледо клипове како владика игра фудбал, игра супер facenew22222222

Шалу на страну. Свако ко има нешто против неког Епископа може на културан начин са аргументима да каже, а не овакве странице на ФБ правити. Али и педери вређају наше Епископе...рецимо кажу како је митрополит Амфилохије геј, како је св. Сава био транссексуалан (о овоме су имали и трибину, страшно). Па патријархра Павла су исмејавали док је он био на ВМА. И владику Иринеја су оптуживали да је дискриминатор јер се борио против педерских права.

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

http://www.facebook.com/pages/Belgrade/Mitpopolija-Gej-Pedepcka/205848908512

Страшно...па управо је митрополит Амфилохије прошле године параду назво параду срама и содоме и гоморе...рекао је индиректно да се требају сатирати педери.

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

http://www.spc.rs/sr/povorka_srama

тек да се чита текст...

кратак цитат из текста ...

Наравно, Црква нити је икад позивала нити данас позива на насиље против било кога, па ни против оних који бирају намјесто пута живота - пут бесловесности и смрти. Она, међутим, као чуварка светиње живота и љубави, и као радионица вјечног живота и чисте, непролазне љубави, осуђујући свако насиље, има за богодану обавезу и дужност да сваког човјека, свако људско покољење, па и ово данашње, непрестано подсјећа на потребу разликовања Бога и Сатане, свјетлости и мрака, зла и добра, истине и лажи, природности и противприродности, смисла и бесмисла. Као таква, она не може прихватити нити одобрити поворку срама - за поворку поноса, поготову кад се њеним наметањем, као у овом и сваком сличном случају, врши јавно насиље над инакомислећим. Утолико прије што се таква поворка организује у граду који је под вјековним покровом Пречисте, Преблагословене Дјеве Богородице, која је нетрулежно Бога Љубави родила - за живот свијета. По народној: Оно чега се паметан стиди, тиме се луд поноси...

Подели на овим сајтовима

Овде ћемо се потрудити да скупимо све те антицрквене и расколничке групе на фејсу.

Pa zašto bi im trebalo praviti reklamu?!

доста људи не разликује декларативно или агресивно понашање неких православаца и поистовећује га са вером у којој су крштени.

овим линковима се тако нешто разлучује као тама од светла Истине Православља.

Подели на овим сајтовима

Ево један добри човек  ми је послао поруку на ФБ :

"Молим вас, разгласите свима да пријаве групу Veliki antipapski miting 2013 , јер осим безочне мржње износи и најгнусније лажи на рачун Православног богословског факултета, архијереја наше Цркве и целокупног православног Предања!"

http://www.facebook.com/pages/Veliki-antipapski-miting-2013/304734091538

oze se uci i bez prijave na ovaj link ,pa tu su  neki ustase isto  svi skupa laju jedni na druge ,nista nema drugo
Подели на овим сајтовима

"Молим вас, разгласите свима да пријаве групу Veliki antipapski miting 2013 , јер осим безочне мржње износи и најгнусније лажи на рачун Православног богословског факултета, архијереја наше Цркве и целокупног православног Предања!"

oze se uci i bez prijave na ovaj link ,pa tu su  neki ustase isto  svi skupa laju jedni na druge ,nista nema drugo

Suzana seko...meni strasno smetaju te grupe koje pljuju po vjeri,to jest religiji...bez obzira koja bila...i kome pripadaju..To zaista treba prijaviti...

Hajde  kako si vidjela da su to ustase...-ja ne vidim..?

Подели на овим сајтовима

ајде сад лепо пронађи где је то рекао, да не би мора да ти претим опоменом за клевету епископа СПЦ.

Па видиш да управо хвалим митрополита Амфилохија јер је  рекао:

Дрво које не рађа сече се и баца се у огањ. А ово дрво су педери ако ниси схватио.

Е сад сам протумачи речи митрополита....ваљда си довољно интелигентан.

Подели на овим сајтовима

Ех да би ти знао све које су владике за спречавање параде...одма би их назво расколничким. Прво би назво митрополита расколником, али даље нећу о томе....

Подели на овим сајтовима

Suzana seko...meni strasno smetaju te grupe koje pljuju po vjeri,to jest religiji...bez obzira koja bila...i kome pripadaju..To zaista treba prijaviti...

Hajde  kako si vidjela da su to ustase...-ja ne vidim..?ovaj link seko sam pritisnula i onda sam ulazila na naslove neke na toj stranici tako dasam dosla  da ih ima sa sviju strana ne sam iz hrvatske,lajanje koje i jedne druge  i svasta pisu meni se svi zgadili

Подели на овим сајтовима

Дрво које не рађа сече се и баца се у огањ. А ово дрво су педери ако ниси схватио.

Овде је Митрополит сузио циљну групу само на педере. Ако те не мрзи, молим те, направи један детаљан списак на кога је све мислио Христос када је то рекао да знамо тачно кога да сатиремо, да не лутамо.

Подели на овим сајтовима

Hajde  kako si vidjela da su to ustase...-ja ne vidim..?

ispravim ovo zabrzala sam,oni nevrijedjaju vjeru  vec jedni druge a imaju isto kako vidjeh papa sa iznad ono isto znak sa strane  ma uzasni su  svi i toje vrijedjanje  sneke strane vjere dok i slika od pape ima u pratnji ,ma neznam  ima ovako u svijetu ali posebno na netu svasta
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...