Тавита Написано Април 15, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 15, 2010 Срце мојеее!! Добри пастир!!! 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vaske Написано Април 15, 2010 Пријави Подели Написано Април 15, 2010 4chsmu1 clap clap clap clap clap clap clap clap clap clap преслатки су, гдје је ово? Ове слике су из Канаде, баш су моћне и мене су одушевиле 0110_hahaha klapklap klapklap 4chsmu1 Без изворне очигледности Ничег нема самобитности ни слободе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 15, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 15, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 15, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 15, 2010 4chsmu1 clap clap clap clap clap clap clap clap clap clap преслатки су, гдје је ово? Ове слике су из Канаде, баш су моћне и мене су одушевиле 0110_hahaha klapklap klapklap 4chsmu1 Прелијепо заиста! Хвала Ти Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vaske Написано Април 15, 2010 Пријави Подели Написано Април 15, 2010 4chsmu1 clap clap clap clap clap clap clap clap clap clap преслатки су, гдје је ово? Ове слике су из Канаде, баш су моћне и мене су одушевиле 0110_hahaha klapklap klapklap 4chsmu1 Прелијепо заиста! Хвала Ти А ово сам ја - жимку боцу Без изворне очигледности Ничег нема самобитности ни слободе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 15, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 15, 2010 Дај, дај 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 15, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 15, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Април 16, 2010 Пријави Подели Написано Април 16, 2010 Vaske Imas jos?? 0442_feel 0442_feel ja danas dobila zeca, stane mi na pola dlana 0442_feel :-))) Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Април 28, 2010 Пријави Подели Написано Април 28, 2010 Uploaded with ImageShack.us Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Април 28, 2010 Пријави Подели Написано Април 28, 2010 Uploaded with ImageShack.us Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 28, 2010 Пријави Подели Написано Април 28, 2010 Kaumnyak клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 28, 2010 Пријави Подели Написано Април 28, 2010 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 28, 2010 Пријави Подели Написано Април 28, 2010 антилопа је угинула, јер није могла да прими лавицино млеко. лавица је недуго потом угинула, јер није могла више да лови ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука