Ivan Marković Написано Април 26, 2017 Пријави Подели Написано Април 26, 2017 Управо сада, drvce рече Eto, vidis, vec je proslo, nisi vise smoren. Znači koji si ti car...ne mogu da verujem, uvek me nasmeješ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
"Tamo daleko" Написано Април 26, 2017 Пријави Подели Написано Април 26, 2017 ...ja sam od onih koji nikada ranije nisu ni culi za "the overton window".... Boze me sacuvaj! Kada se pogledaju podaci o osnivacu, interesantne su neke stvari "Overton studied and promoted free-market principles for more than a decade. He also traveled broadly, visiting Poland, Nicaragua, Singapore, Malaysia, Indonesia, Colombia, Malawi, Mozambique, Greece, Italy, Slovenia, Croatia, India and the People's Republic of China." "free-market principles" je vrlo uobicajen termin za kapitalizam, tako da su "politically correct" priredjeni bio-podaci, skriveno od realne slike I agende tog centra, a kad se vidi gde se kretao ovaj covek mozda se moze shvatiti da je intencionalno odlazio u zemlje gde je plodno tlo za manipulacije... Ivan Marković је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Април 26, 2017 Пријави Подели Написано Април 26, 2017 пре 14 минута, "Tamo daleko" рече ...ja sam od onih koji nikada ranije nisu ni culi za "the overton window".... Boze me sacuvaj! Kada se pogledaju podaci o osnivacu, interesantne su neke stvari "Overton studied and promoted free-market principles for more than a decade. He also traveled broadly, visiting Poland, Nicaragua, Singapore, Malaysia, Indonesia, Colombia, Malawi, Mozambique, Greece, Italy, Slovenia, Croatia, India and the People's Republic of China." "free-market principles" je vrlo uobicajen termin za kapitalizam, tako da su "politically correct" priredjeni bio-podaci, skriveno od realne slike I agende tog centra, a kad se vidi gde se kretao ovaj covek mozda se moze shvatiti da je intencionalno odlazio u zemlje gde je plodno tlo za manipulacije... Ja takođe. Dok profesor Antonić nije počeo da piše o tome. No rekao bih, iz ovoga što si ovde napisala, da je pomenuti obišao sve one zemlje koje se odlikuju standardom i lagodnim životom, posebno Malavi i Mozambik. Al gle čuda, nije bio u Severnoj Koreji.Naravoučenije, govori tiho i nosi nuklearnu bombu sa sobom. Jedini pouzdani streptomicin za Overtonove i druge slične prozore... "Tamo daleko" је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука